# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Mart ayında stüdyoya gireceğini açıklayan EXODUS tekrar düşünüp Mayıs ayında stüdyoya gireceğini açıkladı
01.03.2024

“Aramızda iki ayın lafı mı olur?”

Son albümü “Persona Non Grata“yı Kasım 2021′de çıkaran EXODUS’ta Gary Holt, albümden sadece 1 ay sonra yaptığı açıklamada bir sonraki albüm için elinde pek çok materyal olduğunu ifade etmişti. “Persona Non Grata”ya konmayan ancak bir sonraki albüme konacak kalitede rifler bulunduğunu söyleyen Holt “Sürekli rifler yazıyorum. Yazıp kaydettiğim binlerce rif mevcut. Yeni albümde kullanmadığımız pek çok harika şey var. Rif yazma konusunda hiperaktif olduğumu söyleyebilirim” şekline konuşmuştu.

Eylül sonundaki açıklamada ise EXODUS’un eldeki bu riflere yenilerini de ekleyerek 2024′te çıkacak yeni albümünün yazımına başladığı belirtilmişti. Ekim ayında yeni bir açıklama gelmiş ve grup Mart 2024′te stüdyoya gireceğini ve albümü Eylül 2024′te çıkaracağını belirtmişti.

En yeni açıklamaya göre stüdyoya giriş tarihi Mart ayından Mayıs ayına ötelenmiş. Vokalist Zetro yaptığı açıklamada “Mart demiştik, ancak yazmaya devam ediyoruz ve şu anda görülen Mayıs ortası” şeklinde konuşmuş. SLAYER’ın sahnelere geri dönüşünün yeni EXODUS albümünü etkileyip etkilemeyeceği konusunda şimdilik bir bilgi yok, gelişmeler oldukça duyururuz.

  Yorum alanı

“Mart ayında stüdyoya gireceğini açıklayan EXODUS tekrar düşünüp Mayıs ayında stüdyoya gireceğini açıkladı” yazısına 11 yorum var

  1. Rand al thor says:

    Vasat şarkılar yapıldığı için pek çok materyal kalması doğal bir durum enstrümantal versiyon niye yok sözlü şarkılar benim için bir şey ifade etmiyor

  2. Rand al thor says:

    Gary holt materyaller o solo albüm için kullansın isterdim enstrümantal bir albüm bol rif ve solosu olan bir başyapıt bekliyorum müzisyenlerden

    Yiğit

    @Rand al thor, 38′den aşağı Türkçe netim yok, hayvanat gibi paragraf çözerim ama senin yazdıklarından hiçbir şey anlamıyorum be birader.

    enemyofgod

    @Yiğit, sesli güldüm. Teşekkürler.

  3. trabzon.da.bir.metalci says:

    @Rand al thor, Bunu ağlayarak günlüğüne yazabilirsin zira kimse senin keyfine göre müzik yapmak zorunda değil ;)

  4. eatthegun says:

    Çok iyi haber. Gary Holt’un dün daha yeni bi videosunu izledim adam riff diyince kafayı yiyor zaten. Tempo of the damned ve sonrasındaki ton ve benzer rifflerle bin tane albüm yazsa dinlenir.

  5. Erhan says:

    Holt’un tasaklardan bal damliyor gene. Son albumun muptelasi olmustum.

    Yeni albümün de super olacagina kuskum yok.

  6. Boba Fett says:

    Seneye yeni Testament albümü geliyor, kaynnak sağlam.

  7. Dysplasia says:

    Vokali düzeltin de bu sefer dinleyebilelim.

  8. Erhan says:

    Son albümden razıyım. Öyle bir şey gelirse gene yeter de artar bana.

  9. Boba Fett says:

    Slayer’la bir alakası var mı gecikmenin?

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.