# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DOWN yeni albümü için 7 şarkı yazdığını açıkladı
29.03.2024

Köpek de var.

Son albümü “Down III: Over the Under”ı 16 yıl önce çıkaran DOWN’ın gitaristi Kirk Windstein grubun 2024 yılında yeni albümünü kaydedip yayınlayabileceğini Ekim 2023′te açıklamıştı. Son albümünden bu yana 2 EP yayınlayan grup, elemanların başka projelerle haşır neşir olması sebebiyle bunca yıldır yeni bir albüm yapamamıştı. Sonraki açıklamaya göreyse DOWN, PANTERA işleriyle haşır neşir olan Phil Anselmo’dan bağımsız şekilde yakın zamanda iki şarkı yazmıştı. Kirk Windstein yaptığı açıklamada Anselmo’nun doğal olarak PANTERA reunion’ını devam ettirebildiği kadar devam ettireceğini, sonra DOWN’la birlikte çalışmaya başlayacağını ifade etmişti.

Ocak ayı ortasında da Phil Anselmo PANTERA turnesine verdiği arada grubu alıp Louisiana’daki çiftliğinde bulunan stüdyoya götürmüştü. DOWN’ın son açıklaması, albüm için 7 şarkı yazdıkları yönünde. Grup şu sıralarda yazıma biraz ara verecek ve Nisan ayında tekrar bir araya gelecekmiş.

  Yorum alanı

“DOWN yeni albümü için 7 şarkı yazdığını açıkladı” yazısına 11 yorum var

  1. Berker İlhan says:

    buralarada bir uğrasınlar artık

  2. sceptiquas says:

    seveni vardır heralde..

  3. hihat says:

    sevemedim karagözlüm

  4. Geçenlerde bir haberde daha olmuştu, yine oldu. O haber tarihini 2011′den 2023′e almak cidden insanı korkutuyor ahah.

  5. Berca B. says:

    Güya önce 4 EP yayınlayıp sonra albüm üzerine çalışacaklardı. Onun yerine 2 EP ve sıfır albümle koskoca 13 yıl geçti. Şu hayatta sevdiğin grupların boş sıkarak yıllar geçirmesi kadar bezdirici az şey var resmen.

  6. şeyh hulud says:

    Şu kadro Down’a doğru düzgün odaklanabilse her türlü iyi albüm yapar da yıllardır olduramıyorlar işte.

  7. eatthegun says:

    Çok iyi haber. Müthiş. Adamlara da hak vermek lazım şimdi elemanların hepsi 2011′den beri kendi gruplarıyla albüm veya solo albüm çıkarıyordu. Anselmo bin tane proje çıkardı zaten. Kötü bi albüm geleceğini düşünmüyorum ama son çıkardıkları ep’ler önceki albümlerin seviyesinde değildi bir kaç şarkı hariç. Umarım bu sene veya en geç seneye yeni bir şey duyarız. Down II’yi kaydederkendi sanırım bir ay boyunca Anselmo’nun evinde kapanıp kokain ve viski içtik kaydederken diyordu Windstein. Bence o ruhu hiç kaybetmeyen gruplardan biri.

  8. EmptyWords says:

    Kaç dk kaldı
    Kaç dk kaldı
    Kaç dk kaldı

    Yok mu yav bir babayiğit organizatör şu adamları getirsin.

    Kürşat

    @EmptyWords, IS THAT A KAYRA REFERENCE?!

  9. Abdulmecid Karayazı says:

    Yine ibnelik yapıp bekletmeyin bizi, salın albümü de insan gibi alkol komasına girelim. Teşekkürler.

  10. eatthegun says:

    Biber Kenana nolmuş lan

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.