# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MORBID ANGEL, MAYHEM, CRYPTOPSY elemanlarından kurulu VLTIMAS’tan bir yeni şarkı daha
22.02.2024

Invictus.

Eski MORBID ANGEL vokalisti/basçısı David Vincent, eski MAYHEM, AURA NOIR gitaristi Blasphemer, CRYPTOPSY davulcusu Flo Mounier’i kadrosunda bulunduran blackened death metal grubu VLTIMAS 2019′da çıkan ilk albümü “Something Wicked Marches In“in ardından yeni albümü “Epic“i 15 Mart’ta çıkarıyor.

Detaylar şöyle.

1. Volens Discordant 01:00
2. Epic 04:35
3. Miserere 03:51 Show lyrics
4. Exercitus Irae 04:01
5. Mephisto Manifesto 05:05
6. Scorcher 03:21
7. Invictus 05:30
8. Nature’s Fangs 03:52
9. Spoils of War 05:54

Albümden “Invictus” yayınlandı.

“Scorcher” yayınlandı.

“Miserere” de şöyle.

  Yorum alanı

“MORBID ANGEL, MAYHEM, CRYPTOPSY elemanlarından kurulu VLTIMAS’tan bir yeni şarkı daha” yazısına 13 yorum var

  1. Emir says:

    Parçayı dinlediğimden beri sürekli kafamda çalıyor. Bayıldım, acayip sevdim. Blasphemer’ın o kendine has tınıları, Vincent’ın vokal stilini sesine göre evrimleştirmesindeki başarısı, Flo’nun cayır cayır davulları derken beklentim epey arttı yeni albüme.

    David’in “Miserere….” deyişi acayip karizmatik.

  2. ismail vilehand says:

    Blasphemer osurtmuş. Çok iyi şarkı.

  3. ismail vilehand says:

    Aga Blasphemer çok iyi gitar yazıyor ya. Zaten uzak en sevdiğim Mayhem elemanıydı.

    Gökay

    @ismail vilehand, abi benden de +1 ya, bu enstrüman ile daha iyi şirk koşanı görmedim

  4. Emir says:

    Bu albüm cidden öncekinden de iyi olacak gibi görünüyor, en azından single’lara bakınca öyle bir havası var. Epey umutlandım.

    Emir

    @Emir, “Scorcher”da, uzun zamandır Vincent’dan duymadığım çığlıklar var. Acayip mutlu etti. Adam ikinci baharını yaşıyor galiba. Birçok yerde de “Domination”dan beri, Vincent’ın yer aldığı en iyi iş olarak anılıyor VLTIMAS. Cidden de öyle.

    Ve tabii ki Blasphemer. Nereden ilham alıp yazabiliyor o rifleri anlamak mümkün değil.

  5. Erhan says:

    Aşırı ünlü gruplardan emekli olup metalin kitabını yazmış, birbirinden alakasız adamların yeni gruplar kurarak yaptıkları işlerde çoğu zaman adını koyamadığım eksiklikler oluyor nedense. Aynı şey colloboration ve solo projeler için de geçerli

    Vltimas, Kerry King, Bruce Dickinson, Hannes Grossmann, Ibaraki ve say say bitmeyecek yüzlerce yan grup ve solo proje ve neredeyse hiç biri dişe dokunur şeylerle gelemiyor.

    VLTIMAS ise çoğu yan gruplara nazaran daha eli ayağı düzgün şarkılar yapabilen bir grup ama ne David Vincent’in sesi kalmış ne de Rune Eriksen altın kalibrede rif yazabiliyor. Prime dönemleriyle karşılaştırmak yanlış olur ama güncel halleri de bana öyle aman aman gelmiyor.

  6. A.Karayazı says:

    Aynen böyle devam, yine çok klas iş gelecek belli.

  7. Albümü 3 kere dinledim. Geneli hakkında yorum yapmayayım ama ilk albümdeki şarkıların net gerisinde olan şarkılar var bence. “Mephisto Manifesto”yu 2. dinlemede tamamlayamadım geçtim mesela. Bazı şarkılar… Bilemedim.

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, albümü ilk defa mutfakta yemek yaparken dinlemeye başladım, şarkı isimlerini görmüyorum yani telefon cebimde duruyor, “Lan çok tatlı şarkıymış şunun ismine bakayım.” diye ellerimi yıkayıp telefonu elime aldım, “Mephisto Manifesto” çalıyormuş. Ben bayıldım o şarkıya. Aşırı catchy.

  8. A.Karayazı says:

    Albümde güzel anlar var fakat güzel olmayan anlar daha ağır basıyor maalesef. Pas diyorum, bir sonraki albümde görüşmek dileğiyle.

  9. Erhan says:

    David Vincent’in “nasılsa emekli maaşım yatıyor” rahatlığıyla şarkı söylediği bir albüm olmuş. Bir kaç tur çevirdim ve kötü bir albüm olduğu kanaatine vardım.

    Ya dağılın ya da masteringciyi işten kovun. Davul tonu iğrenç.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.