# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Turne hayatını noktaladığını açıklayan OZZY OSBOURNE yeni albümünü 2024′te çıkaracağını ve yeniden turneye çıkacağını söyledi
28.09.2023

Yavaş yavaş devirler kapanıyor.

Sağlık sorunları nedeniyle son Avrupa turnesini iptal etmek zorunda kalan Ozzy Osbourne bundan sonra turlamasının mümkün gözükmediğini, bu yüzden de turne hayatını noktaladığını 2023 başında açıklamıştı. Hayatının en zor açıklamalarından birini yaptığını ifade eden Osbourne, daha fazla devam edemeyeceğini ve bugüne dek konserlerine gelen herkese müteşekkir olduğunu belirtmişti.

Osbourne aylar sonra yeni bir açıklama yaptı ve yeni albümünü 2024′te çıkaracağını, ardından da albüm için turlamayı planladığını duyurdu. Henüz yapacakları olduğunu ifade eden Osbourne’un sağlık durumu bu planlarını sekteye uğratacak mı zaman gösterecek. Osbourne son albümü “Patient Number 9″ı 2022′de çıkarmıştı.

  Yorum alanı

“Turne hayatını noktaladığını açıklayan OZZY OSBOURNE yeni albümünü 2024′te çıkaracağını ve yeniden turneye çıkacağını söyledi” yazısına 8 yorum var

  1. Rust in Peace. says:

    O7

  2. Boba Fett says:

    İkidir yanlış okuyup korkuyorum.

  3. Raddor says:

    Bunu bana kuzenim dedi, ben de “oha zaten o yaşta o sağlıkla turnede miydi ki?” diye şaşırdım.

    “Hayatını noktaladı” kelimelerini görmek bir anlığına ürpertti.

  4. Aaron says:

    Bir yerde bir arkadasa yorum yazmistim sanirim Ozzy Osbourne’in katilacagini bildirdigi tek festival PowerTrip de iptal edilebilir diye. Ve uzucu haber geldi:

    https://www.revolvermag.com/music/ozzy-osbourne-cancels-powertrip-festival-performance

  5. Boba Fett says:

    Abim şu sik sok rapçilerle ve popçularla albüm yapma olur mu? Getir kendin gibi efsaneleri sağlam bir veda albümü yap.

    deadhouse

    @Boba Fett, Her ne kadar efsane bir kişilik olsa da aynı zamanda epey bir poser kişilik. Hep böyleydi. Bunun müzikal yelpazeyle, hoşgörüyle alakası yok. Metal müziğin ataları Blues’tur, Rock’n Roll’dur. Öyle müzik insanlarıyla feat yapmaz gidip en anaakım rapçilerle feat atar Ozzy.

    Boba Fett

    @deadhouse, Ben bu adamın çıkan iki kitabını okudum, bir tane belgesel gibi bir şeyi vardı onu izledim, üzerine harmonica çalıyorum, diyeceğim o ki Ozzy delikanlının hası, karakter olarak poser denemez ama gidip en boktan rapçi ile de düet yapar.

    Gerçi bunu yazarken kontrol ettim, arada çıkan ve benim dinlemediğim Patient Number 9 tam bizim dediğimiz gibi çıkmış. Clapton, Iommi, Jeff Beck, Zakky, Mike McCready, şu siktiğim 2 rapçi olmasaydı keşke.

  6. eskiblackcilardan says:

    Hep ayni bahane Manowar’da boyle yapti. 2019′da son konser diye gittim guya Final Battleydi. Bilet alanlara A0 boyunda poster de veriyorlardi.

    2023′de bir daha geldiler.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.