# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
VEKTOR, CRYPTOSIS konseri bugün
13.11.2022

Teknik thrash metal şenliği.

Teknik/progresif thrash metalin günümüzdeki en önemli isimlerinden VEKTOR ve CRYPTOSIS Duality Productions organizasyonuyla bu gece KadıköySahne’de.

  Yorum alanı

“VEKTOR, CRYPTOSIS konseri bugün” yazısına 41 yorum var

  1. TanSolo says:

    OHAAAAAA GJDKLSGLDÖCÖABLFLFGÖE HİÇ BEKLEMİYORDUM MÜTHİŞ HABER, ACAYİP MUTLU OLDUM. Thrash metal yapmasına katlanabildiğim 3 gruptan ikisi İstanbul’a geliyor müthiş.

    TanSolo

    @TanSolo, saçmalamışım başka gruplar da var sevdiğim ama eşit derecede mutluyum hala.

    Boba Fett

    @TanSolo, Çok mutlu oldum be, bu arada diğer grubu merak ettim.

    TanSolo

    @Boba Fett, son albümlerini beğendiğim başka thrash grupları da var aslında ama o esnada bahsettiğim 3. grup Power Trip’ti

    Yiğit

    @Boba Fett, power trip. Ama Sodom’u unuttuğu için tek yumrukla bayılttım kendisini az önce.

    TanSolo

    @Yiğit, kes götünü sikmiyim

  2. HaNNibaL says:

    Çok iyi konser süper haber. Sadece mekan umarım değişir diyorum.

  3. Vertax616 says:

    Ta 2016′da efsane albümleri Terminal Redux çıktığında grupla Facebook üzerinden yazışmıştım. Türkiye’de konser vermeyi çok isteyeceklerini fırsat olursa gelebileceklerini demişlerdi. Bu günleri göreceğim aklıma hiç gelmezdi benim için yılın haberidir bu, umarım bir sıkıntı olmadan da gerçekleşir, organizasyonda emeği geçen herkese yürekten teşekkürler \m/

  4. Yiğit says:

    Hak ettiğimiz değil ama ihtiyacımız olan konser.

  5. Melkor says:

    Daha 1 sene var. konser mekanı değişir umarım.

  6. Cryosleep says:

    Yine gidemeyeceğim için kendime çok güzel şeyler yapacağım konser.

  7. Gereksiz negatiflik aşılama çabasında olan bir arkadaş var; dün “bu konsere anca 30 kişi gelir” diye yorum yaptı, yayınlamadım. Bugün fikrini değiştirmiş olacak ki “toplasan 40 kişi gelir” diye bir yorum daha yazdı, onu da yayınlamadım.

    Belli ki İstanbul’daki metal konserlerine yönelik ilgiden bihaber. 3 sene önce Vektor’den daha az kişinin bildiği Ulcerate için IF’te konser düzenledik Pasifagresif olarak, 300′den fazla insan bilet aldı. Bu konsere de bir sürü insan gelecektir, arkadaşın içi çok rahat olsun.

    lammoth

    @Ahmet Saraçoğlu, Şu ekonomik krize rağmen adamlar ne kadar güzel gruplar getirmeye çalışıyor helal olsun. Buna destek olmaya çalışmak yerine “gereksiz negatiflik aşılama çabasında olmak” gerçekten akıl mantık alır iş değil. Amaç ne acaba?

    Firat

    @lammoth, @lammoth, ya adamlarin daha gerceklestirdigi bir tane konser yok. Yillarin organizatorleri bile bu kadar konser aciklamadi , sponsor desteksiz bu ekonomik krizde bu konserlerin hepsini yapabileceklerini sanmiyorum.Bu ise giris sekilleride cok ilginc, konser konser gezerken , biz bunun daha iyisini yapariz diye yola cikiyorlar (kendileri roportajlarinda soyluyor.) Yani ev satip girmediysen bu ise, bu acikladiklari projelerin cogu zarar. Ne organizatorler yedi bu ulke. O yuzden bu arkadaslari taniyan varsa uyarsin, konser aciklamayi birakip eldekilere konsantre olsunlar , yoksa cok fena patliyacaklar. Bulgaristanda ortak yapmayi planladiklari tum isleri iptal olmaya basladi. Vader Istanbul acikladi organizator bu arkadaslardi. Bu arkadaslar sadece bulgaristani aldi ama onu da iptal ettiler. Bu yazdiklarim asla yermek icin degil bir uyaridir onlar icin. He sokaga atacak cok paralari varsa ,kendileri bilir tabi.

    Tufan

    @Firat, dediklerim çikiyor. Bu arkadaslarin mart ayinda yapacaklari Jacob Lee konseri iptal edildi. Dikkatli olan.Her açikladiklari konserlere grubu kapida görmeden sevinmeyin

    Noumena

    @Ahmet Saraçoğlu, istemsizce tahmin ettim bu yorumu kimin yaptığına ama tabii ki söylemeyeceğim :D

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, bir günde %33 çok ciddi bir artış yalnız. Bu gidişle bütün galaksiye konser verme ihtimalleri var.

    Erkan

    @Yiğit, Biletler 165 liraymış bende diyorumki bu konsere sadece davetliler gider.

    Dysplasia

    @Ahmet Saraçoğlu, Her gün 10 kişi artsa konser zamanı 3500 kişi eder, e iyi rakam.

    çaksu

    @Dysplasia, @Yiğit, Sıradaki SAT öğrencime “linear vs exponential” anlatırken sizin yorumlarınızı kullanıcam.

    Yiğit

    @çaksu, ahaha ben mübalağa yaptım ama üst üste çok iyi denk gelmiş.

    çaksu

    @Yiğit, Yoo az bile demişsin. 30x((4/3)^365) = 10 üzeri 54 falan çıkıyor (geyik ciddi bir iştir). Galakside o kadar atom yok. (Tahmin. Sallıyorum tamamen.)

    Aaron

    @Ahmet Saraçoğlu, bunu yorumu acaba yasadigi hangi cumhuriyetten yazdi. Eger Turkiye’den yazilmis ise, Turkiye’de yasayan insanlarin eglenceye ac oldugunu bilmesi lazimdi. Bu konser kalabalik olur nokta net. Eger isin ekonomik boyutu dusunulerek yazilmissa bu mantik ile Turkiye’de herhangi bir konsere (ozellikle yurt disindan gelen gruplar icin soyluyorum) 0 40-50 kisiden fazlasinin gidememesi lazim. Kurlar ortada.

    Aykut taştan

    @Ahmet Saraçoğlu, boşver reis takma böyle insanları. Ulcareta miss gibi konser olmuştu. Hayvan gibi çalmışlardı. Güzel kalabalık vardı. Millet gerçekten aç. Konser olaylarına. En basiti bazı arkadaşların pek iplemeyen pentagram antalya konseri tıklım tıkış bitti.
    Böyle bir konser ve istanbulda şahane olur. Başka bir örnekte belediye çalışanı gibi her sene türkiyeye gelen rotting christ ve moonspell konseri bile atım atmayı bırak. İnsan nefes almaya yer yoktu. Bu olumsuz yorumu yapan arkadaş bence metal müzik kültürüyle bir alakası yok. Net.

    Paul Pogba'nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü

    @Ahmet Saraçoğlu, Belki içinde bulunduğumuz ekonomik krizi göz önünde bulundurarak öyle dedi hemen de yargısız infaz yapmayaydın. Hoş mesajın içeriğini de bilmiyorum gerçi.

  8. Dysplasia says:

    1 sene sonra:(

  9. arple says:

    Konser setlisti belli mi? Collapse çalacaklar mı

  10. Elçin says:

    Umarım merchtable’a düzgün bir şeyler getirirler. Cryptosis’e sordum DM’den Dark Productions ile yaptıkları strap patch’den kesinlikle getireceklerini söylediler.

  11. Ozgur says:

    Cok az mi bilet satilmis nolmus iptal olmasa bari

    Jeff Walker

    @Ozgur, ağlarım

  12. Vertax616 says:

    Vektor’un muhtemel setlistini aşağı bırakıyorum, en sevdiğim parçalardan birkaçı yüksek ihtimalle çalınacağı için çok mutluyum, 7 yıldır bu konseri bekliyorum resmen. Ayrıca grubun Instagram hikayelerinde oldukça fazla merch gördüm. (hoody, tişört vs.) Umarım son durak olan İstanbul’a da güzel merch kalır. Mgla ile beraber net yılın olayı benim için heyecan tavan, gerçi Mgla 2020′nin olayı olacaktı da geç olsun güç olmasın…

    https://open.spotify.com/playlist/2Nel5nVtjvnZvOEj5pY9kC?si=c1d41851f9a54018

  13. Jeff Walker says:

    GELDİ GELDİİİİİ AAAAAAAA

  14. Fogs Kiss says:

    Akşam konsere gidecekler var mi? Ben tek gitmeyi düşünüyorum

  15. Fogs Kiss says:

    Taksimde patlama olmuş. Acaba konser iptal olur mu diye aklıma geldi ama?

    Fogs Kiss

    @Fogs Kiss, şimdi kadikoy sahne yle telefonda görüştüm, iptal değilmiş.

  16. Dysplasia says:

    Giden olmadı heralde, bi yorum falan atın da okuyalım yahu. Ben şansımı sikeyim, ikidir sik gibi günlere denk geliyor, güzelim konserleri kaçırıyorum.

  17. HaNNibaL says:

    Konser baya kalabalıktı. Hatta çok uzun bir sıra oluştu şaşırdım açıkçası. Buradan konser yetkililerine sesleniyorum Kadıköy sahne’de lütfen konser organizasyonu yapmayın. Ses sistemi berbat bir yer orada konser izlemekten nefret ediyorum. Buna ek olarak sütunlar aşırı sinir bozucu

  18. Black Thunder says:

    Vektor ve Cryptosis gayet iyiydi. Vektor’ün setlisti kütür kütür bir setlisti ve sağlam coşuldu. Kadıköy Sahne, kötü bir mekan. Ses sistemi, ışık, sahne, sütünlar… Şu konser PSM’de olsa, çok ama çok eminim kat be kat daha fazla zevk alınırdı. Kadıköy Sahne’de izlediğim her konserde aynı sorunların yaşanıldığını görüyorum.

    Bir de 21:00′da başlaması gereken Cryptosis, 22:00′da sahne aldı. Bir saatlik gecikmenin bir açıklaması olmalı. Vektor sonrası toplu taşıma kalmadığı için, eve taksi ile dönmek zorunda kaldım ve neredeyse bir bilet parası ödedim. Konser normal saatinde başlatılsa bu tür bir durum ile karşılaşmayacaktım. Atla deve değil ama açıklanılan saatlere riayet etmek zor olmamalı. Uzakta oturan insanlar için, belli bir saatten sonra toplu taşıma ile ulaşım mümkün olmuyor. Organizasyon şirketlerinin bunu da göz önünde bulundurması fena olmayabilir.

    Boba Fett

    @Black Thunder, İkinci paragrafa istinaden yazıyorum, burada konsere falan gidilmez, ulaşım o kadar zor ki ya da basıp parasını taksiyle falan gidip bir konser parası da taksiciye vereceksin. Ses sistemleri berbat, içecekler pahalı, yiyecekler pahalı ve her şey seni sikmeye odaklanmış durumda, konsere mi gidiyorsun sikilmeye mi belli değil, şarkılar başlıyor ama mekan o kadar kötü ki sanki in flames ve testament coveri yapılıyor, ben uzun bir süre konsere falan gitmem sanırım. Ulaşım başlı başına dert.

    Melkor

    @Black Thunder, Sırf kadıköy sahnede bir şey duyamam diye gitmedim.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.