# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GOJIRA’dan yeni şarkı
15.10.2022

Our Time is Now.

GOJIRA “Our Time is Now” adlı single’ını yayınladı.

  Yorum alanı

“GOJIRA’dan yeni şarkı” yazısına 28 yorum var

  1. Avcı says:

    2005 Yılından sonraki Gojira Death Metal grubu değildir diyordum ama işi iyice ileri götürüp dümdüz radyoda çalan sıradan rock grubu olmuşlar. Artık gülerek takip ediyorum. (:

  2. metal.tr says:

    Fortitude’un yayınlanmayan şarkısı gibi bir şey.tapping riff sardı ve solosu garibimsiydi ama dinlenir.

  3. Noumena says:

    Bu ne biçim şarkı adı amk Taylor Swift şarkısı gibi

  4. Şarkıyı henüz dinlemedim ama bu minimalist kapak görseli, şarkı adındaki While She Sleeps’vari “biz” vurgusu falan… Balinalar malinalar iyiydik aslında.

  5. Backbone says:

    Şarkıyı şimdilik dinlemeyeceğim, ama kapak görseli, şarkı adı falan…. Gojira lütfen yapma :(

  6. Madyas says:

    magma ve fortitude albümlerine en azından metal albümleri diyebiliyorduk.

  7. owlbos says:

    Su amacı belirtilmeden salınan singlelara ayar oluyorum. Yeni albüm haberiyse söyle yarram. Ne o stream kasan trapci mi oldunuz?

    aikawarazu

    @owlbos, amacı var aslında nhl 2023 oyununun 23 şarkılık soundtrack şarkılarından bir tanesi. bence takip etmeden yorum yapan insanlara ayar ol.

    owlbos

    @aikawarazu, kardeşim haberde bu belirtilmemiş. Grubun instagramındaki postunda da yazmıyordu, bu yüzden belirtilmemiş olabilir. (ki ben ona bakmak zorunda da değilim çünkü haber sitesini takip etmemin amaçlarından birisi bu. Seninki habere kendin ulaşıp sadece yorum yapmaksa onu da anlarım. Ayrıca neye ayar olup olmayacağım konusunda bir tavsiyeye ihtiyacım yok.

  8. Opethsevenbiri says:

    Şarkı herhangi bir albüme ait olmayacak bu arada bir iş için yapılmış bir şey ama ne olduğunu unuttum aramaya da üşeniyorum.

    woodenpint

    @Opethsevenbiri, The track appears on the soundtrack to EA Sports’ long-running NHL video game franchise “NHL 23″, which is being made available today (Friday, October 14).

  9. zort says:

    Sakin olun olm albüm malbüm işi değil NHL 23 için yapılmış bu.

  10. Erutururu says:

    Gojira’nın yayınladığı en kötü şarkı olabilir. (The Chant hariç)

  11. deadhouse says:

    Sempatikti benim için önceleri Gojira. Sonradan acayip antipatik olmaya başladı. Son iki albümleri hayal kırıklığından öte benim için. Müzikal yaklaşımları, tercihlerini ise hiç tutmuyorum. İyice piyasa grubu oldular. AV7X gibi gruplara çok saygı duyuyorum. Kurulduğu günden bu yana kardeşim biz anaakımın kralı olacağız, yeraltı meraltı bize göre değil diyen gruplar, dürüst gruplar. Gojira gibi gruplar bana sonradan görme geliyor. Kuruluyorlar, amaç sadece iyi müzik yapmak, sonradan şan şöhret, para tatlı gelince bozuluyorlar. Listelerde üst sıralara tırmanınca, çok dinlenince de başarı hikayesi diye yutturuluyor bize. Hayır kardeşim bu başarı hikayesi değil. Önceleri büyük bir anaakım grubu olacaklarına inanmayan, fakat cesaretlerini toparlayınca, işler de rayında gidince bir şeylerin olabileceğine inanan, hiçbir zaman gerçek sanatçı olamayacakların hikayesi. Bok gibi şarkı bu arada. Vasatoğlu vasat, gereksiz son iki Gojira albümüne de övgüler yağdıran fanlara ise akıl, sır erdiremiyorum.

    Boba Fett

    @deadhouse, Hocam şu piyasa yorumlarına hiç katılamıyorum ya, hayat bu kadar stabil değil ki, şahsen ben piyasaya oynardım ama 10 yıl sonra ulan biraz da sanat için sanat yapalım demeyeceğimin garantisi yok. 18 Yaşında inanılmaz bir heyecanla müziğe başlayıp, o heyecandan kaybetmiş ve daha iş odaklı bakmış olabilirler ya da sikerim ben para istiyorum demiş olabilirler. Şimdi hatırlayamadığım bir abi yıllarca teknik death metal yaptım bir sik kazanamadım, biraz tarzı değiştirince cebime para girdi araba falan aldım demişti. Bence Gojira, Testament gibi tamamen iş olmuş ve tepki çekmemek için bu tarz işler yapan, elemanları salsan Jazz, Blues, Salsa yapacak kafada olan elemanlardan daha çok saygıyı hak ediyor ya da eski şarkılarını bile götten siken In Flames’ten daha fazla saygıyı hak ediyor. AV7X hiç dinlemediğim için onla kıyaslayamıroum.

    Şarkıyı dinlemedim.

    deadhouse

    @Boba Fett, Haklısın, yazdıklarına hiç itirazım yok. Hayat bu kadar stabil değil lafın çok doğru. Romantik bakıyorum biraz bu olaylara. Sanatçı sanatçı kalsın istiyorum. Alınan, kızan olabilir ama bana göre sik gibi albümler son iki Gojira albümü.

    Yiğit

    @deadhouse, ben de son iki albümü hiç sevmiyorum ancak biraz fazla abartmıyor muyuz ya? Boba Fett’in de dediği gibi In Flames’ten falan iyiler yine. Altı üstü oyun için şarkı yapmışlar.

  12. Camboard says:

    Daha erkendi bu çıkış için. Grupların büyüyüp belli bi aşamadan sonra böyle işler yapması anlaşılır da daha olgunlaşmadan “sen kimsin ki” derler adama. Olmadı bu..

    Opethsevenbiri

    @Camboard, 25 senelik gruba daha olgunlaşmadın şoku.

    Soren

    @Opethsevenbiri, Bence orada müzikal olgunlaşmadan bahsetmiş ki katılıyorum ben de. Mainstream bir grup olan iron maiden brave new worldsü gojira kadarken yapsaydı gömülürdü gibi..

    Camboard

    @Opethsevenbiri, hocam olgunlaşmadı derken kariyerinin zirvesinde olan bir grup anlamında söylemiştim. Böyle şeyler kariyer sonlarında yapılırsa kıymete biner ya hani o bağlamda. Yani herhangi bi gömme yok gruba aksine severek takip edip yeni işlerini merakla beklediğim bir grup için rahat olsun.

    Opethsevenbiri

    @Camboard, Bence kariyerinin zirvesi olayı 2005-2012′de geçti ya. Şimdi ne yapsak kafasında takılıyorlar iki albümdür.

  13. Soren says:

    Depeche modemu olcağnız bu ne şimdi..

  14. Rust in Peace. says:

    Adamlar video oyunu için şarkı yapmış, ne bekliyordunuz ki?

  15. Ugur says:

    Yorumları görünce sitede yıllar önce paylaşılan Şebnem Ferah şakası aklıma geldi.

    ismail vilehand

    @Ugur, son yılların en acayip yorum akışı gerçekten.

  16. Kürşat says:

    Tee yıllar önce Marshall Mathers LP2′den single paylaşıldığında da sitede bir kesim millet sanki anaları bacıları dağa kaldırılmış gibi tepki vermişti. Anlamıyorum ben. Tepkiler tuhaf.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.