# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Kerry King SLAYER’ı dağıttıkları için pişman olduğunu açıkladı
14.10.2021

“Sahneye çıkıp çalmıyor olmaktan nefret ediyorum.”

MACHINE HEAD’in 30. yılı çerçevesinde metal dünyasının önemli isimleri grupla ilgili düşüncelerini ve övgülerini içeren mesajlar paylaşıyorlar. Bu kutlama mesajlarından biri de SLAYER gitaristi Kerry King’e ait.

Bugüne dek SLAYER’ın ön grubu olmasını özel olarak talep ettiği tek grubun MACHINE HEAD olduğunu ifade eden King, konuyla ilgili açıklamasında SLAYER’ın dağılmasına da vurgu yapmış:

Duyduğuma göre MACHINE HEAD’deki dostlarım için tebrikler gelmeye devam ediyor. Görünüşe göre 30 yıldır ortalardalar ve bu önemli bir başarı. Bunu başarabilen fazlaca grup yok. Biz bunu başardık, ancak çok erken dağıldık. Kafamızı sikeyim. Kafamı sikeyim. Sahneye çıkıp çalmıyor olmaktan nefret ediyorum.

  Yorum alanı

“Kerry King SLAYER’ı dağıttıkları için pişman olduğunu açıkladı” yazısına 7 yorum var

  1. Nocturnalwalker says:

    King abi sizler Slayeeeeeeerrrrr’sınız biliyoruz yaptığınız işlerle ikon haline geldiniz . Tüm metal camiası size zaten sonsuz saygı duyuyor ama yeter be abi biraz torun börtü böcek sevin . Kendinize de vakit ayırın ve tabiki tadında bırakın .

  2. Evrim Eren says:

    git o kel kafanı taşlara vur şimdi

  3. deadhouse says:

    Ooo danışıklı övgü. 30 yıldır bunu başaran pek grup yokmuş. Anaakım şirketler neyden bahsediyorum ben de. Utanma olsa böyle bir açıklama yapmazlardı zaten. Utanç verici bir piyasa, anaakım metal sektörü. Yok olup gitmeniz iyi oldu.

    Hepinizi toplasak bir Neurosis etmezsiniz.

  4. Rashid says:

    Böyle düşünmesi çok normal. Bir şeyi uzun süre yapınca artık hayatının bir parçası oluyor ve ondan kopmak da öyle kolay değil. Çoğu sporcu emekli olduğundan bir yıl falan sonra “keşke bir yıl daha devam etseydim” diyor. Slayer olarak değil de umarım farklı bir projeyle tekrardan sahnelere döner.

  5. lammoth says:

    Kafanı sikim Kerry King :)

  6. atilla says:

    aslında daha devam edebilecek yaştaydılar ve son albümleri iyi bir albümdü. gary holt ile iyi bir uyum yakalamıştı slayer. bir de dave lombardo katılsaydı ve o şekilde devam etselerdi herhalde çok sevinirdim. dağılmaları beni şaşırtmıştı açıkçası.

  7. Aykut taştan says:

    Hiç seni sevmem ama kerrycim, bir iki albümde ortaya koysanızda olurdu sanki. Ama yinede tadında bıraktınız. Başka gruplar gibi tekrara düşmediniz hiç yoksa anaavrat sövülmediniz. Ha bir iki albüm çıkarın diyorumda grubun eski tadı kalmadı. Jeff reis gitti zati, tom desen adam torun tombalak birde boyun bel sorunları. Lombardo zaten milyon tane grubu yürü ya kulum diyor, tam zamanında zaten çıktı. Aadı zaten eski tat yok. Paul desen adamı zaten gazıyla açlığıyla yüzüstü bıraktınız. Sen desen elde var 01010100011101. Her boka maydonoz. Boşver böyle daha iyi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.