# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MORS PRINCIPIUM EST gitaristi “sebepsiz yere” gruptan çıkarıldı
08.06.2021

“Adım albüm anlaşmasına bile dâhil edilmemiş.”

Gitarist Andy Gillion, 10 senedir kadrosunda yer aldığı ve son 4 albümünü bestelediği MORS PRINCIPIUM EST’ten sebepsiz yere, yalan ifade ve suçlamalarla çıkarıldığını açıkladı.

Gruptan çıkarılan 13. müzisyen olan Gillion, kalan tek eleman olan vokalist Ville Viljanen’in kendisini gruptan çıkarmak için türlü gerçek dışı bahaneler ürettiğini ve gruba olan katkılarını hiçe sayarak gruptan çıkardığını açıkladı. Gillion son albüm kayıtları öncesinde, Viljanen’in söyleyeceği şarkıların sözlerini bile son anda kendisinin yazdığını ve albümün bu sayede çıkabildiğini ifade etmiş. Gillion, henüz yazılmadığını son anda öğrendiği şarkı sözlerini yetiştirebilmek için yaşadığı stresten dolayı hastanede tedavi dahi gördüğünü, buna rağmen adının albüm anlaşmasına eklenmediğini ve bu yüzden de albüm satışlarından elde edilecek gelirden pay alamayacağını öğrendiğini belirtmiş. Gillion ayrıca solo albümünü çıkardığı için 10 yıldır emek verdiği grubu önemsememekle suçlandığını ve bunun kesinlikle gerçek dışı olduğunu da sözlerine eklemiş. Tüm bunlara rağmen Gillion bütün bu olumsuzlukları geride bırakmak ve hayatına devam etmek istediğini söyleyerek açıklamasını tamamlamış.

MORS PRINCIPIUM EST son olarak 2020′de “Seven” albümünü çıkarmıştı.

  Yorum alanı

“MORS PRINCIPIUM EST gitaristi “sebepsiz yere” gruptan çıkarıldı” yazısına 11 yorum var

  1. Twat says:

    Eyvah eyvah. Andy’i çok severim samimiyetine de inanıyorum. daha önce de bugün de Ville’yi istikrar abidesi olarak görsem de şu olay çok büyük ayıp. Bence bu saatten sonra Andy kadar iyi bir besteci ve gitarist bulamaz, bulsa da grubu bu kadar sahiplenen çıkmaz. adam ta dünyanın öbür ucundan kalkmış gelmiş gencecik yaşında grubun yükünü sırtlanmış, olay gerçekse büyük nankörlük var ortada. Bir de karşı tarafı dinlemek lazım tabi. Yolun açık olsun dik adam.

  2. nomoshnocore says:

    ne :D

  3. Zeitgeist says:

    Ville Viljanen akpli şirketler gibi tüm işi taşeron firmalara yaptırıp asıl parayı kendisi cukkalıyor. Büyük nankörlük şu hareket ya grubun tüm kurucu elemanları gruptan ayrılmışken Andy çıktı sahiplendi grubu ve haberde de bahsedildiği gibi grubun tüm besteleriyle ve diğer boklarıyla kendisi ilgilendi.
    Andy’nin başına gelenlere üzüldüm youtube kanalındaki çoğu video izledim, kendisi çok sempatik bir insan özellikle tur videolarını izlemesi çok zevkli. Onda böyle bir yetenek varken aç kalmaz, önü açık ama Ville denyosu kendi ayağına sıktı.

  4. Zeitgeist says:

    @Zeitgeist, Bir de Ahmet abi şu gruptan çıkarılan elemanların üstüne paintte çarpı işareti çizmene kahkaha atarak gülüyorum her seferinde.

  5. Rzeczom says:

    ”Gruptan çıkarılan 13. müzisyen” nE?

  6. Dysplasia says:

    Adamın albüm gelirlerinden pay alamaması büyük puştluk eğer doğruysa.
    Diğer yandan Andy bence tek başına daha güzel işler başarabilir. Ben kendisinin MPE yorumuna çok ısındığımı söyleyemem.

  7. Alondate says:

    @Zeitgeist, Bence bunu yaparken hafiften dilini cikartip ehe ehe diyerek guluyordur her seferinde. Asiri keyifli bir is bu onun icin.

  8. Aaron says:

    Michael Keene is that you?

  9. enemyofgod says:

    Çok üzüldüm. Son dönem MPE soundunu oluşturan Andy Gillion idi. Ulan Ville ulan…

  10. Boba Fett says:

    Ben bu haberi yeni görüyorum, ne kadar aptalca iş yapmışlar amk ya

  11. Ugur says:

    Yahu oha, spotify’da Andy’li fotoyu göremeyince dedim noldu acaba, meğerse kovmuşlar çocuğu.Albümün herşeyini yap sonra da siktiri çeksinler.Bu ayıbın da ötesinde bir şey.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.