# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
LEPROUS yeni single’ını sundu
05.12.2020

Castaway Angels.

LEPROUS “Castaway Angels” adlı yeni single’ını klibiyle birlikte yayınladı.

  Yorum alanı

“LEPROUS yeni single’ını sundu” yazısına 14 yorum var

  1. Rzeczom says:

    şöyle operamsı bir tarz ve ince sesle ”ahh,ahh” diyor ya son bi’ kaç albümdür, işte o anlarda adamı artık dövesim, öldüresim geliyor.

    aşırı derecede irite ediyor beni.

    Boba Fett

    @Rzeczom, adam dertli, depresyona girmiş. İzole bir yerde yaşıyor diye biliyorum, alıp bi gece hayatına falan soksak albümlerde bi değişim olaiblir.

    Rzeczom

    @Boba Fett, onu da bi zahmet ihsahn yapsın, pezevengi miyiz biz şu civcivin diyecektim ki bacanak oldukları aklıma geldi.

    valla ne yapıyorsa yapsın. önceki albümler bir yere kaçmıyor sonuçta. umurumda değil o yüzden ne tarafa doğru yol aldığı.

    Boba Fett

    @Rzeczom, ihsoşta biraz yumuşadı aslında

    Nox

    @Rzeczom, bu ne ya gerçekten. cem adrian gibi.

  2. converge says:

    Bir Einar ağlıyor gözleri yaşlı
    https://hizliresim.com/2i72FU

  3. Twat says:

    Şüphesiz yeterince büyükler artık ama bence şu kırılgan/nahif/aşırı duygusal ince sesten değil de stuck, third law, price vb. dinamik progresif parçalardan yürüseler çok daha büyük olacaklar sanki.

    Bahsi geçen parçalara bayılan ancak bonneville ve şu yukarıda yayınlanan gibi parçalara katlanamayan bir dinleyicileri olarak hiçbir grupta böyle ikiye bölündüğümü hatırlamıyorum. Sanki from the flame’i rewind’ı falan başkası yazmış, aaah hıaaağğ ahıaaa’lı bayık parçaları başkası yazmış gibi. Yavaş tempolu ve duygulu parça da olacaksa slave gibi filan olsa keşke.

  4. cotard delusion says:

    Aynı adam contaminate me’i, rewind’ı falan yazdı. Umarım ruhsal durumu en kısa zamanda düzelir. Grubun geri kalanı da leprous diskografisini tekrar hatırlar. Umarım

  5. Rust in Peace. says:

    Bu sitede genel kitleyle fikirlerimin en farklı olduğu grup Leprous olabilir. Ben bu şarkıyı sevdim. Pitfalls’u da çok seviyorum. Hatta itiraf edeyim, Coal’dan sonra en çok sevdiğim albüm Pitfalls. Şarkı bazında bakarsak Congregation’da Pitfalls’taki tüm şarkılardan daha çok sevdiğim şarkılar var ama bütün olarak Pitfalls’u daha çok seviyorum. Bilateral’i de çok seviyorum. Aslında Coal’dan sonra saydığım o 3 albümü de aşağı yukarı aynı derecede seviyorum, aradaki fark şöyle, mesela 90/100, 91/100,92/100 gibi.

  6. Opethsevenbiri says:

    Anathema.

    deadhouse

    @Opethsevenbiri, +Sigur Ros

  7. Einar tartışmaları artık gereksiz çünkü kendisi bir videoda “Şimdiye kadar yaptığım en solo iş Congregation albümüydü.” diyerek bunun gibi eleştirilere noktayı koydu. Üstelik bunu söylediği sırada diğer grup üyeleri de yanındaydı. Her biri gülüp geçti. Yani artık eleştirileri Einar yerine doğrudan gruba yöneltmekte fayda var.

    Dysplasia

    @Alper Demiroğlu, Kimse beni Baard’ın böyle albümler yapmak istediğine inandıramaz. Kendisi bile.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.