# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THE GHOST INSIDE’dan klip
12.05.2020

Pressure Point.

2014′te çıkardığı “Dear Youth”un ardından 2015 yılında ciddi bir kaza geçiren ve kazanın fiziksel ve mental sıkıntılarını uzun süre üzerinden atamayan metalcore grubu THE GHOST INSIDE kendi adını taşıyan geri dönüş albümünü 5 Haziran’da çıkarıyor.

The Ghost Inside“ın detayları şöyle.

01. 1333
02. Still Alive
03. The Outcast
04. Pressure Point
05. Overexposure
06. Make Or Break
07. Unseen
08. One Choice
09. Phoenix Rise
10. Begin Again
11. Aftermath

Albümden “Pressure Point”in klibi yayınlandı.

“Aftermath” klibi de var.

THE GHOST INSIDE’ın içinde bulunduğu turne otobüsü 19 Kasım 2015 sabahı bir tırla kafa kafaya çarpışmış; kazada iki aracın sürücüsü hayatını kaybederken otobüsteki 10 kişi yaralanmıştı. Grubun ağır yaralanan üç üyesi sonradan iyileşmiş, davulcu Andrew Tkaczyk’in ise 10 gün komada kaldıktan sonra bir bacağının kesilmesi gerekmişti.

  Yorum alanı

“THE GHOST INSIDE’dan klip” yazısına 4 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    Davulcunun bacağını kestiler, diğer elemanlar uzun süre yoğun bakımda yattı, bırak müzik yapmayı adamlar bundan sonra yatalak kalıp pipetle beslenir diyordum, tekrar ayağa kalkıp böyle hayvan gibi bir albüm yaptılar. Vallahi helal olsun.

    tahsin

    @ismail vilehand, Davulcu bacaksiz mi caliyor diye yazicaktim ikinci videoyu actim… Helal olsun ne diyeyim azim hirs irade…

    Berca B.

    @tahsin, o düzenekle gücünü baldırdan alarak temiz bi şekilde çalmak ne kadar zordur tahmin bile edemiyorum valla, aşırı saygı duydum.

    Şarkı da baya güzelmiş.

    ismail vilehand

    @tahsin, kaza haberini dün gibi hatırlıyorum durum epey vahimdi. Yeni albüm haberini alana kadar grup kesin bitti diyordum. Hatta albüm haberine bile tepki vermedim bunca sağlık sorunundan sonra eskisi gibi çalmaları mümkün değil diye. Ama gel gör ki sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi kaldıkları yerden devam etmişler. Adamlar tam bir güçlü irade ve azimlilik örneği sergilemiş. Ciddi sağlık sorunları yaşayan her insana ilham kaynağı olmaları dileğiyle.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.