# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SYMPHONY X yeni albüm yazımına yakında başlayacak
10.05.2020

Salgını atlatalım gerisi kolay.

SYMPHONY X vokalisti Russell Allen 2017 Mayıs’ında yaptığı açıklamada SYMPHONY X’in belirsiz bir süreliğine herhangi bir albüm yazımı veya turlama planının olmadığını açıklamış, sevenlerini yasa boğmuştu. Gitarist Michael Romeo’nun solo albümüne odaklandığını belirten Allen, kendisinin de her şeyini ADRENALINE MOB’a verdiğini ve önümüzdeki birkaç yıl kendisini sadece ADRENALINE MOB ile görebileceğimizi söylemişti.

Yukarıda bahsi geçen solo albümünü geçtiğimiz yıl çıkaran Michael Romeo, yeni bir şeyler yazmaya da ufaktan başladığını ancak henüz tamamlanmış bir şarkıları olmadığını 2019 başında açıklamıştı. Acele etmeyeceklerini söyleyen Romeo, hazır olduklarında hızlı şekilde yeni bir albüm yazabileceklerini de sözlerine eklemişti. Yeni açıklamaya göre Covid-19 salgını sakinleyince grup elemanları bir araya gelecek ve şarkılar üzerinde çalışmaya başlayacakmış. Her şey yolunca giderse yeni albümün 2021 yılında gelmesi muhtemel.

SYMPHONY X son albümü “Underworld“ü 2015′te çıkarmıştı, o albümden bir şarkı verelim.

  Yorum alanı

“SYMPHONY X yeni albüm yazımına yakında başlayacak” yazısına 1 yorum var

  1. Alodar says:

    Biz majestik bir 10. (X) albüm beklerken bu haber hiç iyi olmadı. Zaten 2 yıldan önce çıkacağını beklemiyordum yeni albümün, şimdi çıksa bile en iyi ihtimalle 5 yıla falan çıkar gibi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.