# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Jonas Renkse’den “yakında gerçek bir iş bulmam gerekebilir” yorumu
11.05.2020

“Bu süreç grubumuzu pek çok açıdan etkileyecek.”

Yeni albümü “City Burials“ı yakın zamanda çıkaran ve listelerde başarılı satış grafiklerine ulaşan KATATONIA vokalisti Jonas Renkse birkaç gün önce katıldığı Metalsucks podcast’inde salgın ve karantina sürecine ilişkin şu yorumu yapmış.

Şu anda ne olup bittiğini tam olarak idrak etmem biraz zor. Her şeyin olması gerektiği gibi yürümesine fazlasıyla alışkınız. Bu yüzden olaya geniş açıdan baktığımızda insan bocalıyor. Doğal olarak bu süreç grubumuzu pek çok açıdan etkileyecek. Turneye çıkamadığımız ve konser veremediğimiz için albüm satışlarına bel bağlamak zorundayız ve hepimiz biliyoruz ki bugünlerde müzisyenler geçimlerini bu şekilde sağlayamıyorlar. Bilemiyorum, bekleyip göreceğiz. Bir yıl içerisinde konser vermeye başlarsak, umarım o sırada hâlâ bir grup olmaya devam ediyor oluruz. Aksi takdirde, bilemiyorum, gerçek anlamda bir işte çalışmam gerekebilir haha. Gruptan geçimimizi sağlamaya başlayalı en az on yıl oldu. Bu yüzden bunun durması, yarattığımız ve geçimimizi sağladığımız bu küçük evrene büyük zarar verecektir. Grup sayesinde zengin olmadık, ancak faturalarımızı ödeyebiliyoruz ve turlamayı, konserler vermeyi ve yarattığımız albümleri insanlara sunmayı çok seviyoruz. Şu anda neler olacağını kestirmek zor, hatta bundan birkaç ay sonra ne yapıyor olacağımızı tahayyül etmek bile hiç kolay değil. Tahmin ettiğimizden çok farklı şeyler yapıyor olabiliriz.

  Yorum alanı

“Jonas Renkse’den “yakında gerçek bir iş bulmam gerekebilir” yorumu” yazısına 9 yorum var

  1. Ayı_Yorgo says:

    Jonas Renkse bile Maaşlı sigortalı iş arıyorsa 10 yıl önce üniversite tercihlerimde anneannemi dinlemeliydim. Olan hayatıma oldu.

  2. 9yearsago says:

    Gerçek depresyon kapıda Jonas. Sık kafaya kurtul moruk.

  3. Ouz says:

    Açarsın bir YouTube ve Twitch kanalı, canlı konser yaparsın olur biter. Konserden daha çok katılan bulursun. Atılacak paranın haddi hesabı olmaz. Hele ilk albümlerden bir şeyler çalacağız dersen deli para toplarsın.

    ayı_yorgo

    @Ouz, yadaaaa “Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle minecraft oynuyoruz, beğenip abone olmayı unutmayın” da bi alternatif olabilir

  4. Melkor says:

    Bazen icra ettiğin müziğin kendisi olursun

  5. deadhouse says:

    Limon sat, onurunla yaşa.

  6. Dysplasia says:

    Albüm satışlarına böyle bir albümle bel bağlamayaydınız iyiydi.

  7. Katliamci58 says:

    Jonascigim bekcilik dusunursen bana ulas.

  8. Alondate says:

    KPSSye hazırlan reis dershaneye yollarız seni fund.me açıp

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.