# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MALEVOLENT CREATION’da grubun yarısıyla yollar ayrıldı, yeni üyeler duyuruldu
23.04.2020

Üstü kırmızı çarpılı grup fotosu da var.

MALEVOLENT CREATION davulcu Phil Cancilla ile ailesel ve birtakım başka sorunlar nedeniyle yollarını ayırdığını açıkladı. Cancilla’nın yerine eski ANGELCORPSE davulcusu Ronnie Parmer gruba katıldı. Aynı şekilde grubun Güney Afrikalı vokalist/gitaristi Lee Wollenschlaeger ile de yollar barışçıl şekilde ayrıldı ve yerine SOLSTICE’te çalan Ryan Taylor geldi. Wollenschlaeger’la ayrılığın sebebi de müzisyenin gruba uzakta yaşaması ve viza sorunları yüzünden grubun son Avrupa ve Güney Amerika turnelerinde bazı konserleri iptal etmek durumunda kalmasıymış.

Grup yeni kadroyla yeni albüm yazımına başlamış. Albümün 2021′de çıkması planlanıyor. MALEVOLENT CREATION son albümü “The 13th Beast“i 2019′da çıkarmıştı.

  Yorum alanı

“MALEVOLENT CREATION’da grubun yarısıyla yollar ayrıldı, yeni üyeler duyuruldu” yazısına 4 yorum var

  1. Metal dünyasında bahar temizliği.

  2. Boba Fett says:

    Zaten çok fazla karanlıkta kalmışlar

  3. BuRDeN says:

    Öncelikle gruptan ayrılan vokalist Lee; fotoda sol baştaki, çarpıları soldan 1 ve 3′e koymanız lazım. En sağda basçıyı uçurmuşsunuz vokalist yerine :)
    Ayrıca Lee’nin ayrılması isabet olmuş çünkü son albüm Malevolent Creation değildi. Resmen Ma(lee)volent Creation idi. Sebebi de; sadece 2 parçanın müziği Phil Fasciana’ya ait. Diğer bütün parçalar ve bütün sözler Lee’ye ait. Çok daha iyi bir albüm bekliyorum.

    Ahmet Saraçoğlu

    @BuRDeN, karanlıkta seçememişiz, sağ ol düzelttik.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.