# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ELUVEITIE’den bir klip daha
28.10.2017

Rebirth.

İsviçreli folk metal grubu ELUVEITIE, 2009′da çıkan “Evocation I – The Arcane Dominion”ın devamı olan “Evocation II – Pantheon“u 18 Ağustos’ta piyasaya sürdü.

İşte kapak.

“Rebirth” klibi yayınlandı.

“Catvrix” klibi şöyle.

Bu da albümden “Lvgvs”un klibi.

Ve “Epona” adlı şarkının klibi.

Grubun lideri Chrigel, albümle ilgili şöyle konuşmuştu:

“”Evocation II”yu iple çekiyoruz! Albümün konsepti yıllardır kafamızda ve bu süre zarfında oldukça gelişti. İkinci akustik albümümüz ilkinin başlattığı şeyi devam ettirecek ama ilkinden bile daha çiğ, folk ve mistik olacak! Kelt mitolojisinin en saf hâliyle müziğe evrilmesi olacak!”

“Evocation I – The Arcane Dominion”dan bir de şarkı verelim.

  Yorum alanı

“ELUVEITIE’den bir klip daha” yazısına 10 yorum var

  1. rckcrl says:

    Keşke Anna bu albümde olsaydı

  2. Zeniths says:

    Anna ve digerleri albumun ve muziklerinin gidis yonunden rahatsiz olduklari icin gruptan ayrildilar.chrigel vokalleri ustlenirse(clean) cok guzel bir sound meydana gelebilir.endless knotun basindaki clean vokalli dusunerek soyluyoru..

  3. ali says:

    bir Yıldız Tilbe eksikti tam olmuş

    Melkor

    @ali, şarkı kokain kokuyor aq ahaha

  4. MaidenDrummer says:

    Valla sarkilar guzel (ilk klibi yeni izledim)

    profesyonel bi solist almis Criegel gruba. Anna, acik soylemek gerekirse solistlikde biraz amator kaciyodu, ozellikle canli performanslarda.

    Yalniz bu yeni soundun eski Eluveitie ile pek alakasi kalmamis. Folk/melodic death metal’den medieveal folk music’e donmus, ya da medievel folk rock. Tabi bunu izledigim 2 klibe gore soyluyorum.

    Avrupa folk muziklerini severek dinleyen biri olarak ben gider yine dinlerim bunlari, ama eskisi gibi Eluveitie dinleyerek kendimden gecmem. Benim icin Eluveitie Sprit albumudur, sonrasi metal acisindan hep asagiya inis.

    bundan 10 sene once Eluveitie icin yaptigim videoyu tekrar acip eski gunleri yad etme vakti! Keske hep boyle kalsaydiniz!

    https://www.youtube.com/watch?v=WADFlxDRGzk

  5. Ugur says:

    Anna Murphy yeni grubuyla çatır çatır folk metal yaparken, bu işin kompetanı Eluveitie müziğini salt folka indirip kendi ayağına sıkıyor.Eluveitie’nin şu yaptığı müziği yapan tonla müzisyen var; daha iyisini yapıyorlar.Hal böyleyken Eluveitie’yi cazip kılan ne ki şu saatten sonra? İnsanlar yorumlarında da bariz uçmuş, süper albüm falan demiş.Yav he.Hayatımızda hiç akustik, folk, soundtrack albümleri falan dinlemesek öyle sanacağız gerçekten.

    Neden bu kadar kızdım, çünkü grubu aslında çok seviyorum.

  6. Rashid says:

    Anna, Merlin ve Ivo grubun müziğinin git-gide salt folk’a yöneleceğini bildikleri için gruptan ayrıldılarsa akıllı insanlarmış. Çünkü, Cellar Darling ile yaptıkları müziğe bayıldım ama diğer tarafdan yıllardır “Melodic death/folk metal” ihtiyacımı karşılayan Eluveitie ise Medieval Folk’a doğru yol alarak hayal kırıklığına uğrattı beni. Pek folk müzik dinleyen biri olmadığım için albüm bana hiç ama hiç hitap etmedi.

  7. ali says:

    bu kadar uğraşıp her seferinde aynı şarkıyı yapmakta ayrı bir meziyet

    deadhouse

    @ali, Bir memur her gün masa başında ne yapıyorsa bunlar da stüdyoda onu yapıyor :)

  8. Shadowplay says:

    riff riff birçok çeşit müzik türünün sırayla uygulandığı şarkılara uyuz oluyorum.death,black,biraz folk atalım,araya hatun vokal, biraz keman at,solo kısımları power metal,hepsinden karışık yapalım abi işte…bu bence müzik falan değil.olsa olsa pop müzik olur bu.evet resmen pop müzik bu!

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.