# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
LINKIN PARK vokalisti Chester Bennington intihar etti
21.07.2017

Yakın zamanda kaybettiğimiz Chris Cornell’in ardından, müzik dünyası bir ölümle daha sarsıldı. LINKIN PARK vokalisti Chester Bennington (41) evinde kendini asarak intihar etti.

Chester Bennington’ın 4 oğlu, 2 de kızı vardı. Huzur içinde yat diyoruz.

  Yorum alanı

“LINKIN PARK vokalisti Chester Bennington intihar etti” yazısına 10 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    aga bu nedir ya? millet çatır çatır kendini asıyor durduramıyoruz. Chris Cornell’a nasıl şaşırdıysam yine o derece şaşırdım.

  2. Greyfurt Nektarı says:

    İntihar etmesinde hayranların da payı var. Son çıkardıkları One More Light albümü aşırı pop tabanlı olduğu için yemedikleri hakaret kalmadı. Linkin Park’ı düzenli takip ettiğim için biliyorum grubun çok üstüne gidildi özellikle internette. Chester’ın zaten bozulmaya başlayan psikolojisi iyice bozuldu. Ya bir grup sürekli aynı çizgide kalmak zorunda mı. Ne biçim yaratıklarsınız siz. Adam kendini astıktan sonra şimdi youtube yorumlarında Linkin Park’a tarz değiştirdiğinden dolayı hakaret ettiği için özür dileyenleri görüyorum. Rock metal kitlesinde şu lanet olası zihniyet bitmeli, yok şu geçiş albümü yok şu batış albümü yok tarz değiştirdiler, yok köklere dönsünler. Böyle birde sövüyorlar ya sinir oluyorum. Adam astı kendini köklere döndü şimdi mutlu olun.

  3. Raddor says:

    Müzik dinlemenin anlamsız olduğunu düşündüğüm zamanlar vardı. Belki de o zamanlar tutkum çizgi romanlar ve bilgisayar oyunları olduğu için, müzik gruplarını takip edip, onların posterlerini alan, onlar için deli olan kişileri anlayamaz ve komik bulurdum. Tabi ki lise yıllarımda, beni etkilediği gibi benim neslimdeki pek çok kişiyi de etkileyen, içimdeki kıvılcımı başlatan Linkin Park’a ve sesini ilk duyduğum anda içime, en derinlere işleyen Chester Bennington’a kadar. O zaman anlamıştım müziğin gücünü. Beynimin bu alanının bomboş olmasından ve ergenliğin getirdiği tüm hazları onlarca kat fazla yaşama etkisinden dolayı şimdi beğenip etkilendiğim her şeyden daha fazla etkilenmiştim. Linkin Park benim için dünyanın en iyi grubu, Chester Bennington en iyi vokalistiydi. Tanıdığım, sevdiğim ilk müzisyendi. Onun gibi olma hayali kuruyor, arkadaşlarla okulda Chester gibi söyleme yarışına girip çığlık atmaya çalışıyor, çevremizden tuhaf bakışlar alıyorduk. Breaking The Habbit’i konserlerde ağlayarak söylemesine üzülür, klibinde intihar etmesine; “İyi ki böyle olmamış. İyi ki atlatmış.” derdim.

    Şimdi içimdeki liseliye, ergene ben ne diyeceğim Chester reyis?

    https://www.youtube.com/watch?v=n1PCW0C1aiM

    “Sometimes beginnings aren’t so simple.
    Sometimes goodbye’s the only way.”

  4. Osman says:

    Valla ben tam huzur içinde yat diyemiyorum. 6 çocuğun var ve intihar ediyorsun. Sinirden gözüme uyku girmedi bilgisayarı açtım. Artık nasıl bi kafayla bu hareketi yaptıysa, intihar notu bile yok galiba.

    Neyse, huzur içinde yat.

  5. Linkin Park’tan hiç hoşlanmadım keza vokalistende. Grubun icrası hep ucuz mainstream gibi gelmiştir bana. Fakat bununda intiharına şaşırdım lan gerçi uzun süren bağımlılık tedavileri geçiriyormuş ve kendisini asarak intihar etmiş. Ağabey inanmayacaksınız ama ciddiyim intihar eden kişilerde ki en büyük boşluk inanç ve kendini, evreni tam olarak tanıyamamak-kavrayamamaktır. Bu boşluğu dolduramayanlar, bir anlamında yerini dolduramıyorlar ve bu boşluk tıpkı bir Kara Delik gibi onları ruhlarının boşluğuna çekiyor. İntihar etmek asla basit ve kolay bir şey değildir. Düşünün nasıl umutsuz bir boşluk içerisindeler. Ne diyeyim çağlar ilerledikçe inançsızlıkta artıyor ve bu boşluk ve anlamsızlıkta bu kişileri hapis ediyor.

    circleperspective

    @BenimKedimOrtodoks, herkes o boşluğu bir dönem hissediyor ve geçiyor. Kişisel olarak bende de var o inançsızlıkla gelen kimliksiz boşluk vs. akıl sağlını koruduğun sürece üstesinden gelinebilir bir şey olduğuna inanıyorum. Ama sonuçta bu adam büyük bir grubun, büyük bir vokalisti, duyduğum kadarı ile tedavileri, trajedileri olmuş. Haberi duyduğum an hassiktir çektim zaten. Çocuklarına ve eşine üzüldüm açıkçası. İnsanın içi kararıyor, o boşluk bende de bu kadar genişler mi diye… 3 büyük grunge intihar etti, chester keza öyle, dün harun kolçak ilaç almadığı ortaya çıktı, geçen ay corey taylor 10 yaşında tecavüze uğradığını açıkladı. Bu insanların içinde yukarıda bahsettiğin şeyler var. Hepsinin müziği, etkileri tartışılır ancak intihar etmelerini beni gerçekten çok üzüyor. İnsanlara müzikleri ile ister 16 yaş ergen dinlesin, ister 30 yaşatığı o güzel duygular bir anda yok oluyor. Rock ve Metal camiası bir kayıp daha verdi, başımız sağolsun. Eğer sizde de bu boşluk varsa kapatmaya çalışın, kendinizi ziyan etmeyin. Hayat ne olursa olsun yaşamaya değer arkadaşlar.

  6. poooveerrrrggggg says:

    Her ne kadar fazla sevmesemde linkin park,slipknot,soad gibi gruplarin rock ve metal dunyasi acisindan gunumuzdeki onemini reddetmem.Şahsen ben pek sasirmiyorum bu tip olumlere.Sasirdigim ve gercekten uzuldugum kayiplarin basinda Dimebag gelir onu bilirim bir tek.Huzur icinde yatsin.

  7. Aaron says:

    @Greyfurt Nektarı bir insanın intihar etmesi için gereken sebeplerin sonuncusu olabilir bu söylediğin. Haberlere baktım da biraz sanırım Chester’ın uyuşturucu bağımlılığı olması ve bu yüzden çocuklarına kötü davranması gibi sebeplerden ötürü bunalımdaymış. Psikolojik sorunları olduğundan intihar ettiğine dair şeyler yazılıyor. Özellikle Rock ve Metal camiyasında hiç kimse albümüze bok atılıyor diye üzülüp intihar etmez diye düşünüyorum ;) Jon Nödtveidt de Reinkaos’tan sonra intihar etmişti onun da yemediği kötü eleştiri kalmamıştı ama onun intihar sebebi o değildi Satanizm’in kendisiydi.

  8. circleperspective says:

    HASSSİKTİR!

    circleperspective

    @circleperspective, ”Yakın bir geçmişte kendini asarak intihar eden bir başka rock yıldızı Chris Cornell ile yakın ilişkisi bulunan başarılı vokalist, Cornell’ın ölümünün ardından onun için bir açık mektup yazarak duygularını anlatmıştı.

    Ayrıca Chester, Chris Cornell’ın cenazesinde şarkı söylemişti. Öte yandan bugün Chris Cornell’ın doğum günü ve Chester Bennington tam da bugünde hayatına kıydı.”

    Aradan geçen zamanla kimin neyi neden yaptığı her şey anlaşılacak. Her gün sarsılmaya devam ediyoruz.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.