# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Kritikler
INSECT WARFARE – World Extermination
| 10.07.2017

All life ends. We are all dead.

Grindcore tarihinin en iyi albümlerinden birinden herkese kucak dolusu bağırsak, dalak, böbrek… Teksaslı öküz grup INSECT WARFARE’in 10 yıl önce çıkan ve grindcore kitlesinin büyük bir kısmını kötürüm bırakan ilk ve tek albümü “World Extermination”la birlikteyiz bugün.

Eğer grindcore seven bir insansanız, muhtemelen ya NASUM tarzı direkt ve amansız grindcore gruplarını, ya CEPHALIC CARNAGE’vari daha deneysel olayları, ya da en mantıklısı, ikisini birden takip ediyorsunuzdur. INSECT WARFARE’in grindcore düzleminde nerede durduğuna baktığımızda, ilk olarak grubun tek kelimeyle çıldırmış bir brutallik sunduğunu söyleyebiliriz. INSECT WARFARE “World Extermination”da hiçbir şekilde bir denemeye, sanatsallığa, ilginçliğe kaçmadan, son derece net ve TIR gibi bir grindcore sunuyor.

Sadece 22 dakika süren ve en uzun şarkının 1 dakika 49 saniye olan albümde, Rahi Geramifar’ın psikopat ve bir o kadar da çeşitli vokalleri eşliğinde dünyanın yıkımını, insanlığın mahvoluşunu dinliyoruz. Gayet canavar bir sound’u olan albümdeki karambol gitarlar ve şerefsiz gibi çalınan davullar da eklenince, grindcore seven bir insanın şikâyet edemeyeceği düzeyde ezici bir iş ortaya çıkıyor.

Albüm kısa, mesajı da net olunca çok uzatmak istemiyorum. INSECT WARFARE dağılması üzen, müziği ise adamın anasını ağlatan bir gruptu ve bir dolu EP ve split içerisinde çıkardıkları bu tek albümle de grindcore tarihindeki yerlerini en sağlam şekilde aldılar.

Kendinizi bir grindcore dinleyicisi olarak görüyorsanız “World Extermination”ı zaten dinlemiş, hatta hatmetmiş olmanız gerekiyor, o yüzden albümü sadece türle yakın zamanda tanışanlara öneriyorum. Derin bir nefes alın ve bu 22 dakikalık yıkımı ciğerlerinize çekin.

10/10
Albümün okur notu: 12345678910 (8.28/10, Toplam oy: 39)
Loading ... Loading ...
etiketler:
  Albüm bilgileri
Çıkış tarihi
2007
Şirket
625 Thrashcore
Kadro
Rahi: Vokal
Beau: Gitar, bas
Dobber Beverly: Davul
Şarkılar
1. Oxygen Corrosion
2. Self Termination
3. Enslaved by Machinery
4. Manipulator
5. Zone Killer
6. Decontamination
7. Street Sweeper
8. Dead Inside
9. Human Trafficking
10. Hydraphobia
11. Mind Ripper
12. Armored Virus
13. Mass Communication Mindfuck
14. Nuclear Deterrence
15. Paranoia
16. Necessary Death
17. Protection Maze
18. Lobotomized
19. Internet Era Alienation
20. Evolved into Obliteration
  Yorum alanı

“INSECT WARFARE – World Extermination” yazısına 5 yorum var

  1. deadhouse says:

    Muhteşem.

  2. ismail vilehand says:

    albümü çıkar çıkmaz dinlemiştim, çok büyük şoka sokmuştu asla unutamam. misal en iyi, en güzel gibi kavramlar kişiden kişiye göre değişir ama bu albümle ilgili herkesin hemfikir olacağı bişi varsa o da hayvanlığıdır.

    hem türü sevenlere, hem de türe uzak kişilere bu albümü dinletin, her iki tarafta “fakat bu çok hayvan bişi.” tarzı tepkiler verir. ekstrem müziğin en uç noktalarından biri ve puanını sonuna kadar hak ediyor.

  3. deadhouse says:

    Adamlar ta 2007′de dünyaya ne olacağını görmüşler. Temalara bak. Hem inanılmaz iyi bir albüm hem de içerik olarak çok zengin.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.