# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Efsane vokalist CHRIS CORNELL hayatını kaybetti
18.05.2017

SOUNDGARDEN ve AUDIOSLAVE’in efsane sesi, kendine has yorumuyla pek çok klasik şarkıya hayat veren Chris Cornell hayatını kaybetti. Cornell 52 yaşındaydı.

Bu beklenmedik ölüm karşısında üzüntümüzü dile getiriyor, huzur içinde yat diyoruz.

  Yorum alanı

“Efsane vokalist CHRIS CORNELL hayatını kaybetti” yazısına 20 yorum var

  1. Haberi internette ilk gördüğümde “Chris Cornell Dead at 52″ cümlesini 3 kez okudum resmen, ilk 2 okumada inanamadım.

    Çok acayip cidden.

  2. x23 says:

    kendi ölüm haberimi görmüş gibi açıldı gözlerim. niye. ne güzel adamdın sen cornell, huzur içinde uyu ( youll keep singing in my head)

  3. Özgür says:

    Peter Steele’dan sonra beni en çok şok eden, sarsan kayıp bu oldu rock/metal camiasında. Çok yazık oldu.

  4. Raddor says:

    nasıl ya.

    Raddor

    Temple of the Dog grubunu/albümünü çok severdim ya. Genel olarak ölümü konu alan bu muazzam albümü Rock müziği sevip de dinlemeyen herkese ölmeden mutlaka dinlemesini tavsiye ederim. Chris Cornell için de diyebileceğim tek şey albümün ilk şarkısında dediği gibi;
    “There’s just one thing left to be said. So say hello to heaven..”

    Vay be bu adamlar bizi sırayla terk edip gidiyorlar ya. Sırada kim var Eddie Vedder mı?

    https://www.youtube.com/watch?v=VUb450Alpps

  5. Melkor says:

    İnanması çok zor ya. sabah sabah ölüm haberi almak gelenek gibi bir şey oldu. bıktık amk. 2017, 2016′nın ölüm mirasını kaldığı yerden devam ettiriyor.

  6. Küçük Zenci says:

    Haydaaaa daha geçen Soundgarden dinlediydim niye ölmüş lan? Sempatik adamdı severdim.

  7. TAAKE says:

    black hole sun klibi hala benim için dünyanın en manyak klibi

  8. Berca B. says:

    gerçekten sabahtan beri aklıma geldikçe “nasıl ya??” diyip duruyorum. çok sevmem bi yana, hayatta ölebileceğini düşünmediğim bi adamdı. yani örneğin phil anselmo’nun ölmesini beklersin, ozzy’nin ölmesini beklersin ama chris cornell’i görünce bi “nasıl ya?, neden??” diyorsun

  9. Huzur içinde yatsın. Grunge efsanesiydi.

  10. Joke says:

    öldü işte lan. her fani gibi o da öldü. ama soundgarden desen kardeş o ne oyun mu diyecek herifler efsane herifti öldü yeaa diye ağlaşıp dursun.

  11. ismail vilehand says:

    bu sabah işin en yoğun olduğu saatlerde ölüm haberini aldım, sağa sola koşuşturmam gerekirken bi köşeye oturup yaklaşık 5-6 dakika boşluğa baktım.

    yukarıda Berca’nın dediği gibi belki de ölümüne daha çok üzüleceğim ancak fazla şaşırmayacağım yüzlerce adam vardır. hala daha şaşkınlık kısmına üzerimden atıp üzülme devresine geçemedim.

  12. deadhouse says:

    İntihar etmiş.

  13. hasankale says:

    Hep şöyle düşünürdüm; bir yanda Kurt Cobain ve Layne Staley, bir yanda da Soundgarden’ın nispeten “efendi” çocukları. Soundgarden elemanları özellikle Chris için kendisini müziğine ve ailesine vermiş, çok güzel yaşlanıyor derdim kendi kendime. Sağlık sorunu olmadığı ve aktif bir şekilde çalıştığı için herkesin şok olduğu ortada. Şimdi intihar ettiği konuşuluyor. Hayat gerçekten sürprizlerle dolu. Hala inanamıyorum ya. Şaka yaptık deseler hiç şaşırmam ha..

    psylocke

    @hasankale, adam altından bir kafeste yasıyormus demek. intihar ertelenebilen ama engellenemeyen bir seymis demek.

  14. Rashid says:

    Yukarıda arkadaşların da dediği gibi ölmesine şaşıracağım birkaç insandan biriydi kendisi. Pek fazla dinlediğim bir isim değildi ama bu onun efsane olduğu gerçeğini değiştirmez. Tüm gün nedensizce Audioslave – Like a Stone şarkısını dinleyip düşündüm sadece.

  15. circleperspective says:

    Kurt Cobain intihar etti, Layne Staley intihar etti (aşırı doz), şimdi de Chris Cornell… anlayamıyorum gerçekten.

  16. Yukarıda biri benden önce yazmış içerledim ama yine yazacağım önceleride söyledim her zaman söylerim bu Grunge illeti nasıl bir subgenre ben anlamıyorum arkadaş. Kurt, Layne günümüzde de Cornell… Şerefsizim bana mısın diyen Black Metal’cilerden daha fazla intihar var lan bu Grunge de vallaha şaka gibi. Birde o intihar eden bir kerede vokal olmasın Allah için çok ilginç ya. Cornell gerçekten hem çok karizmatik hem de taş gibi belli bir Grunge adamıydı vallaha bende çok şaşırdım. Ama kim olursa olsun bir Kurt Cobain kadar beni hala kalbimin derinliklerinden etkileyen bir kişi yok. Cobain 94 de intihar ettiğinde ben daha 2 yaşındaydım… Nerede baksan 20 sene sonra tanıdım onu o kadar dinledim, o kadar araştırdım, o kadar izledim, o kadar okudum ama bu adam bu adam ne kayıp olmuştu…

  17. FIRAT TALE says:

    sanirim olumunun asil sebebi paragoz karisi ve uzerinde kurdugu baski, bununla ilgili cok sey okudum nette, kadin eski karisindan cocuguyla gorusmesine izin vermiyormus, butun konserleri kendisi ayarlayip parayi cukkaliyormus, yazik oldu chris, halen severek dinledigim benim icin dunyanin en iyi vokali, en azindan rockncoke ta izledim kendisini diye kendimi tatmin ediorum.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.