# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CARPATHIAN FOREST’tan yeni albüm
30.05.2017

11 yılın ardından geri dönüyorlar.

Son albümü “Fuck You All!!!! Caput tuum in ano est”i 2006′da çıkaran Norveçli sayko black metal grubu CARPATHIAN FOREST, yeni albüm haberini verdi.

Albümün adı “Likskue” ve kaydı yaz sonu başlıyor. Çıkışı ise 2018 başı gibi düşünülüyor. Bu arada grup ABD’li kült garaj grubu DEAD MOON’un şarkısı “A Fix On You”yu çaldığı bir video yayınladı.

  Yorum alanı

“CARPATHIAN FOREST’tan yeni albüm” yazısına 23 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    yok ağlamıyorum, gözüme Nattefrost kaçtı.

  2. P L A G U E says:

    Son zamanlarda aldığım en güzel haber. Birde şöyle bir haberi okuyabilsek keşke: ” watain köklere dönüş yapacağını açıkladığı yeni albümünün şarkı listesini yayınladı. Casus luciferi nin devamı niteliğinde olan albümün 2017 sonlarında çıkması bekleniyor” :’(

    Ahmet Saraçoğlu

    @P L A G U E, son günlerde yaşadıklarımız ışığında, bu dediğine yakın bir şey gerçekten olabilir bu arada ahah

    P L A G U E

    @Ahmet Saraçoğlu, bu cok iyi denk geldi:) Hazır şansımız açılmışken keşke candlemass yeni album haberi verse…

    dice

    @P L A G U E, messiah marcolin de vokal olsa.. yani bence

    P L A G U E

    @dice, şırınga ile damardan viski enjekte ederim…

  3. deadhouse says:

    WAAAOOOW

  4. Buhtunnasr says:

    Sitede bariz eksik olan gruplardan biri, can gruptur.

  5. Horrendous says:

    Ooooohyesss. Defending The Throne Of Evil ayarında bir albüm gelse fena mı olur. Yanından geçse yeter gerçi. Şöyle bi’ göz kırpsa bile kafi. Hadi be Nattefrost babacım, hadi laan.

  6. PesteNoire says:

    Haberi 2 kez okudum o derece ;)

  7. Küçük Zenci says:

    Evet başlıyorum beyler. Let the linç begin:

    Urgehal ile birlikte Black Metal camiasında en abartılan gruplardan biri olduğunu düşünüyorum. Biraz zorlarsam Watain’i de buna ekleyebilirim. Hiç bir cacıkları yok demek ağır olur ama ondan biraz hallice işte. Gerçekten bu 3 grupta da (hadi Watain’i çıkartalım 2 olsun) öyle abartılan aman aman matah hiçbir şey yok. Kült Black Metal grupları arasında bunlardan daha iyi işler yapmış olan sayısız grup verebilirim. Hani ilk 50 ime falan bile gireceklerini zannetmiyorum, girseler de zar zor olur o da. Bu benim düşüncem seven sever beni ilgilendirmez.

    Not: Ciddiyim.

    necati

    @Küçük Zenci, bahsettiğin gruplar daha ziyade thrashimsi black metal yapan gruplar. watain de bunun yanında dissection etkisi de var. diğerlerinin yanına tam olarak koyamaman bu yüzden büyük ihtimal. sonuçta herkes black metalin her şeklini sevmiyor. çok tuhaf bir durum yok bunda bence.

    TAAKE

    @Küçük Zenci, watain ile carpathian forest da haklı olabilirsin,ikisininde hiç öyle kült olmuş akılda kalan şarkıları yok,özellikle watain bende hiç etkilenme bırakmıyor,aklımda bir şey kalmıyor,yalnız gitar soloları muhteşem,urgehal konusunda ise haksızsın mesala urgehal adamı hoplatan bir grup sadece satanic black metal in hell bile yeter yok böyle azman bir şarkı black metal aleminde

    Küçük Zenci

    @TAAKE, O şarkı güzel bak ona laf yok ama dediğim gibi genel olarak bu 3 grup, hatta o mesajı yazdığım gün aklıma gelmemiş 1349′u da buna eklerim, bu 4 grup milletin ayılıp bayılmasına rağmen senelerdir bende hiç etki bırakmadı ya da çok az bıraktı. Hani Black Metal diyince ilk etapta aklıma gelmezler bile o derece.

    Neyse çok da şey yapmamak lazım ya zevk renk meselesi bunlar.

    BM Kommando

    @Küçük Zenci,
    Urgehal konusunda sana katılmıyorum. Goatcraft Torment albümü rerör estirir resmen. Ikonoklast albümü Goatcraft Torment’i devamı niteliğindedir.
    Ama Carpathian Forest konusunda haklısın.
    Mesela bende Burzum ve İmmortal’ı BM grubu olarak görmem. Göreni de anlamam :D

  8. Küçük Zenci says:

    Doğrudur ondan olabilir şahsen ben Black Metal’in NSBM hariç her formunu severim ama şu Black/Death ya da Black/Thrash gibi melez olayları sevmiyorum. Sırf bu yüzden Revenge türevi gruplara da acayip kıl oluyorum. Abi Black Metal Black Metaldir, Death Death, Thrash’de Thrashdir. Hepsinin ayrı bir güzelliği var. Hele Black Metal kadar saf, şahsına münhasır bir türe yakışmıyor böyle şeyler. Sanırım bunun tek istisnası Dissection onu da tam severim ha.

    Sonuç olarak 10 tane Revenge/Urgehal vs gibi karma soundlu gruplar gözümde bir Nargaroth etmez. Eyyorlamam bu kadar.

    TurkishSteel

    @Küçük Zenci, Yazdıklarınızı okurken şunu fark ettim şimdi siz her türün saf halinin iyi olduğunu söylediniz ya şimdi şunu şöyle izah edeyim; siz kuzu eti seviyorsunuzdur fakat mutlaka bu sevginin de incelikleri vardır. Pişirilme tekniği, kullanılan baharatlar vs. İşte bu yüzden de şahsım adına yaptığınız bu yorumu biraz hak yemek gibi olduğunu düşünüyorum.

  9. Sitede henüz hiç CP kritiği yok. Sizce hangi albümle başlayalım?

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, bol ünlem işaretli son albüm olabilir.

    Buhtunnasr

    @Ahmet Saraçoğlu, Defending the Throne of Evil, kuşkusuz.

    P L A G U E

    @Ahmet Saraçoğlu, defending the throne of evil x 2

  10. x23 says:

    nattefrost-blood and vomit; carpathian forest-fuck you all bu albumleri bos otobanda saatte 100 km den az hızda giderek dinleyebilecek bir varlık olabilecegine inanmıyorum. trafik yakalasa makul bulur ceza vermez.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.