# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
İstanbullu punk grubu TAMPON’dan yeni albüm
17.03.2017

Planet Tampon.

Efsanevi kadın vokalli Türk punk grubu TAMPON`un ilk albümü “Planet Tampon” 1 Nisan’da piyasada! Toplam 13 klasik ve yeni TAMPON parçasını dinleyeceğiniz album geçmişe bir saygı duruşu niteliğinde hayranları ile buluşacak.

Vokaller ve bas gitar Aslı Akıncı A, gitarlar, bas gitarlar and geri vokaller Umut ve davullar Anıl Atik Patrikoski. Klasik TAMPON parçalarının yanı sıra 3 yeni parça da (“Tampon Tampon”, “Tek Tabanca” ve “Candy Castles”) ilk defa bu albümle gün yüzüne çıkacak.

Albüm kayıtları Jamsession Kayıt ve Prova Stüdyosu İstanbul, mix ve mastering Studio Hostivar, Prag’da yapıldı. Music Supervisor’ı Ünver Şahin, kapak tasarımı Eren Küçükerdem, Esat Cavit Başak ve Aslı Akıncı tarafından yapıldı. Albümde transparan beyaz plak üzerine kırmızı kan efekti verilerek özel bir baskı uygulandı. En iyi ses kalitesinde 45 devir 12” plak formatında PROF SNY Vinyl bağımsız plak şirketi tarafından sadece plak formatında ve sınırlı sayıda basıldı.

Teaser’lar da şöyle.

  Yorum alanı

“İstanbullu punk grubu TAMPON’dan yeni albüm” yazısına 5 yorum var

  1. dice says:

    efsanevi mi?

  2. camarena says:

    İçerik olarak değil de, üslup bakımından bugüne kadar sitede gördüğüm en tuhaf haberlerden biri.

    “Bas gitarlar and geri vokaller” ilginçmiş. :)

  3. crowkiller says:

    ne youtube’da ne spotify’da varlar, peki nasıl dinleyip kanıya varacağız ve destek olacağız anlamış değilim, kendileri evde kasetten kendi kendilerini dinleyip duruyorlar heralde amk, sonra Türkiye’de müzik yapılmıyo abi yeaa derler

  4. deadhouse says:

    @crowkiller, Türk yönetmenler de filmlerini sadece festivaller için yapıyorlar. Sonrasında filmleri hiçbir yerden bulamıyorsun, imkansız. Her sene çığır açtıkları için normal tabii. Demek Türk gruplar da ilham almış onlardan. Haklıar, müziği değiştiriyorlar, kolay değil. Hak veriyorum onlara da.

    Yiğit

    @deadhouse, tam çözüm değil ama Mubi’de izlenebiliyor bazen.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.