# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BOLT THROWER’dan yeni bir şeyler mi geliyor?
10.03.2017

“Borcumuzu yakında ödeyeceğiz…”

Efsane İngiliz death metal grubu BOLT THROWER, 15 Eylül 2016′da, davulcusu Martin ‘Kiddie’ Kearns’ün ölümünün 1. yıl dönümünde, onun yerini başka biriyle doldurmak istemedikleri ve BOLT THROWER’ın sahip olduğu değerler doğrultusunda artık devam etmeyeceklerini ifade ederek dağıldıklarını açıklamıştı. Son albümü “Those Once Loyal”ı 11 yıl önce çıkaran grup, bu işten hiçbir zaman para, şan, şöhret beklemediklerini ve yine bu düşünceler eşliğinde, ortaya koydukları ve grubun kendilerine kattıklarıyla birlikte BOLT THROWER’ı noktaladıklarını belirtmişti.

Şimdiyse ilginç bir durum var. Grup Facebook sayfasında yaptığı açıklamada, Kearns’ün 20 yıllık BOLT THROWER kariyeri boyunca sadece 2 albümde çalabildiğini ve bu konuda bir şeyler yapacaklarını belirterek şu açıklamayı paylaştı:

“Bugün Kiddie’nin 40. doğum günü olacaktı. Bugün hüzünle, ama bir yandan da harika hatıralarla dolu bir gün ve umarız siz de bizimle birlikte, yitip giden arkadaşımıza kadehinizi kaldırırsınız. Onun soyu ve bir baba olarak bıraktıkları, oğulları Leon ve Max ile sonsuza dek yaşayacak, o; onu arkadaşı olarak gören herkesin kalbinde ve zihninde daima yaşayacak ve harika bir davulcu oluşu da müziği aracılığıyla yaşamaya devam edecek. Ancak ne yazık ki, çeşitli sebeplerden dolayı, grupla birlikte 20 yıl boyunca çalmış ve yüzlerce konsere çıkmış olmasına rağmen Kiddie BOLT THROWER ile yalnızca iki albüm yayınlayabildi. Biz onun bu sadakatine ve davulculuğuna çok daha fazlasını borçluyuz.

Bu borcumuzu yakında ödeyeceğiz…

Şerefine, Kiddie…”

Üzgünüz.

  Yorum alanı

“BOLT THROWER’dan yeni bir şeyler mi geliyor?” yazısına 12 yorum var

  1. Ah ulan. Süper groove’lu çalan bir davulcuydu. Çok yazık olmuş.

    Çok yakın bir akrabamız da aynı şekilde, bir akşam durup dururken rahatsızlanıp 38 yaşında kalp krizi geçirip öldü yıllar önce.

    Huzur içinde yatsın.

  2. Dikkatimden kaçmayan bişiy var; neden hep benim sevdiğim oluşumların elemanlarının başına bişiy geliyo yahu? Dışarıda bi sürü godoş var onlar gebersin, Lars gebersin amunaki.

    Ouz

    @Osman Gümüş, +1 Çok üzüldüm ya gerçekten. Huzur içinde yatsın.

  3. Başer Çelebi says:

    Çok yazık olmuş… Huzur içinde yatsın.

  4. Sheva says:

    Çok yazık ya, harika bir davulcuydu. Huzur içinde yatsın.

  5. ismail vilehand says:

    daha birkaç gün önce Those Once Loyal dinlerken düşündüm, “10 sene oldu nerde bu adamlar?” diye. 38 yaş ölmek için çok erken ya. acayip üzüldüm.

  6. Karl Reyiz yeni grup kurmuş, tuhafıma gitti ancak kadro gayet sağlam.

    https://www.youtube.com/watch?v=HbziQyGTYO4

  7. Dağılmışlar anasını avradını sikiyim

  8. deadhouse says:

    Güzel bir açıklama. Grupların ayrılık kararlarını ve bu tür saygınlık uyandıran açıklamalarını yerinde buluyorum.

  9. Ouz says:

    Bolt Thrower haberine ikinci kez “gerçekten çok üzüldüm” yazıyorum. Adamların düşüncelerine de en az yaptıkları kaliteli müzik kadar saygı duyuyorum. Yaptıkları müziği şan şöhret peşinde olmadıkları için bu kadar iyi yapıyorlardı zaten, artık tam bir efsane haline geldiler.

  10. شاكا says:

    Bu grubu hic dinlemeden iki sene boyunca bolt thrower nedir anasini demis idim. Dinlerim hatta cok severim anti-tank bolt thrower cisiyim ama bolt thrower nedir anasini

  11. ismail vilehand says:

    zaten dağıldıklarının farkındaydım ama resmi açıklama gelince içim daha bi burkuldu. asla yeri doldurulamayacak, muadili olmayan gruplardan biri daha göçtü gitti.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.