# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GÖKBÖRİ’den şarkı sözü videosu
10.02.2017

Erlik.

ABD’de yaşayan Türk müzisyen Emre Balık ve Koray Önder ile DAYLIGHT DIES davulcusu Jesse Haff’ı kadrosunda bulunduran GÖKBÖRİ, ikinci albümü “Erlik” Hammer Müzik etiketiyle 17 Şubat’ta çıkarıyor.

“Tamuya”nın şarkı sözü videosu da yayınlandı.

  Yorum alanı

“GÖKBÖRİ’den şarkı sözü videosu” yazısına 7 yorum var

  1. Bence gayet başarılı olmuş. Son yıllarda bu tarz steril bir sese bürünen çok grup var, böylece hem old school hem de retro olduğunu göze sokuyolar bunu özellikle black/thrash grupları yapıyo. Biraz daha leşe kaysalar misal Goatwhore’un son dönemini andırırlar.

  2. Sinan Ceylan says:

    Merakla bekliyoruz efendim… Balbal’ı bile daha yakın zamanda keşfettim sayılır. Başarılı buluyorum hem lirik hem de müzik anlamında.

  3. TAAKE says:

    böyle gruplar desteklenmeli,zaten kadroda eski pagan gibi çok sağlam bir grubun üyeleri var,her türlü yakar,yıkar bu grup

  4. deadhouse says:

    Güzel güzel. Bu albüm dinlenir gibi.

  5. Godless Killing Machine says:

    Nihayet. İlk albüm aşırı Darkthrone worship olayına rağmen çok başarılıydı. Bizim Türk gruplar folk etkileşimli müzik yapmayı ya oryantalist, ya da çok ırkçı şekilde yaparlar. Gökböri bu olayların ikisine de girmeden derdini anlattığı için Türk metali adına orijinal bir albüm ortaya koymayı başarmıştı. Yeni bir şeyler kaydetmesini uzun zamandır özellikle beklediğim bi gruptu. Bu şarkı Darkthrone’dan ziyade daha bi saf speed/thrash tadında olmuş, ama bence daha kirli bir müzik yapmaları gerekiyor Ravishing Grimness tarzı. Nasıl bir albüm çıkarırlarsa çıkarsınlar her türlü severek dinleyeceğim.

  6. den4x says:

    Şarkı biraz fazla basit mi desem, benzeri çokça bulunan bi yapıda olmuş. Önceki albüm daha farklı ve iyiydi diye hatırlıyorum tabi seneler oldu dinleyeli. Bu sıkıcı yani. Tabi türkçe sözleri yedirmeleri ve özellikle lirik video bayağı hoşuma gitti.

  7. Hammer bu işi ciddi tutuyor galiba. Tişörtler, patcher vs ile ön sipariş almaya başlamışlar. Destek olunası proje.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.