# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Çok kapsamlı DEATH ve Chuck Schuldiner belgeselinin son fragmanı yayınlandı
18.10.2016

DEATH by metal.

DEATH ve Chuck Schuldiner’a dair çok kapsamlı bir belgesel yakın zamanda bizlerle olacak.

Trailer’dan görülebileceği üzere belgeselde DEATH’te çalmış pek çok müzisyen yer alıyor ve gruba ve Chuck’a dair pek çok ayrıntı gözler önüne seriliyor. Aşağıda da yeni ve son fragman var.

  Yorum alanı

“Çok kapsamlı DEATH ve Chuck Schuldiner belgeselinin son fragmanı yayınlandı” yazısına 17 yorum var

  1. Of aşırı zevkli olacak izlemesi.

  2. elektrohacı says:

    https://www.youtube.com/watch?v=18LWHP9m7JI
    Yıllar önce şu üstteki videoyu izlediğimden beri böyle bir şeyin hayalini kuruyordum. Oh be!

  3. brog says:

    Jaco belgeselinden sonra süper haber bu. Adam gibi müzisyenler hakkında biraz bilgi sahibi olur belki birileri de dinleyecek adam gibi şeylere vesile olur bunlar.

  4. death says:

    Türkçe altyazı olur mu sizce ? Yeteri kadar ingilizce bilmemek üzüyor

    Safak

    @death, İnşaallah birileri çevirir, belki siteden gönüllü biri çıkar bu iş için. Merakla bekliyorum belgeseli ben de.

  5. Horrendous says:

    Sean Reinert 3 hafta önce instagram hesabından spoiler vermişti aslında ama jeton yeni düştü… Efsaneler ötesi olacak gibi duruyor.
    Lafı geçmişken Cynic cephesindeki son durum nedir bilen var mı? Sean aktif olarak kullanıyor instagram hesabını fakat hala ”Drummer for Cynic” ibaresi duruyor… Hiç olmadı ilişki durumu karışık falan yaz be adam

  6. Gazapkulu says:

    Çevremde Death’i bilen dinleyen insan 1,2 kişi dışında kimse yok.Bilenler de hep Voice of the soul ve Painkiller coveri gibi nispeten popüler olan şarkılar.Bu beni bir açıdan üzüyor.
    Bir yandan da Death’i ve Chuck abimizi daha gizli sadece benim tanıdığım bir sırdaş,hayatın gerçeklerini ve bir çok şeyi saklamadan yüzüme haykıran bir dost gibi hissediyor.Bunu yaparken müzisyenliğin,sanatçılığın,dehanın uç noktalarında nasıl gezdiğinden bahsetmeye zaten gerek yok.
    Merakla beklemedeyiz efenim.

  7. Salim Ege says:

    Death epey sevdiğim bir grup. Şık bir hareket olmuş bu belgesel. Gelsin de izleyelim.

  8. Hergele says:

    Off super haber ya. Yillardir bekliyordum boyle bir belgeseli. Metal tarihinin gelmis gecmis en iyi gruplarindan birini canli izleyememenin, her yeni albumuyle heyecanlanamamanin eksikligini bir nebze de olsa boyle giderelim

  9. salih says:

    Death tadında belgesel, izleyin izlettirin.

  10. ruru says:

    hayatımın grubu death. uzun süre fanatik bir slayer fanıydım ama hem sanatıyla, hem sözleriyle, death bir dost gibi. parasız olduğunuzda ”olsun be kafana takma” diyen, sevgiliden ayrıldığınızda ”gel içelim” diyen, gerektiğinde sizle soğukta parkta yatan, gerektiğinde 2 eli kanda olsa da gelen bir dost gibi. bilmiyorum ben mi fazla anlam yüklüyorum ama hissettiklerim böyle. chuck’ın sesinden hüzün akıyor. lack of comprehension’ı dinlediğime gözlerimden yaşlar akıyor, öyle bir hüzün var. çok güzel bir dosttur death, hayat boyu yanınızdadır ve söyledikleriyle her yaşınızda ders ve tavsiye verir size. umarım başarılı bir iş olur bu belgesel.

  11. SalihCetin says:

    Video açılmadı da çıkış tarihi bellimiymiş?

    Ahmet Saraçoğlu

    @SalihCetin, coming 2016 diyor sonunda.

    SalihCetin

    @Ahmet Saraçoğlu, Teşekkürler Ahmet abi, merakla bekliyorum.

  12. Esrakgul says:

    Death facebook sayfası link paylaşmış belgeseli satan siteyi, avrupa ve amerikaya sipariş var sadece sanırım umarım internetten bulabiliriz.

  13. Çağrı says:

    death dinlediğim günden beri, chuck’ ın hakkında bilgi edindiğim günden beri bu adamın hayatı anlatılsa, grubunun öneminden ve katkılarından bahsedilse keşke diye her gün death’ i dinlerdim ve şimdi hayalim gerçek oluyor. sabahtan beri arkadaşlarımı arıyorum DEATH’ in belgeseli çıkıyor lannnn diye. bana bu mutluluğu yaşatanlara teşekkürler…

  14. Emre says:

    Chuck’in hayatıyla ilgili firsat buldukça cevirilere devam edeceğim bu çeviri chuck’in ölümünden sonra annesiyle yapılan röportajin çevirisi. http://akorgezegeni.com/2017/04/12/ocak-2013-death-chuck-schuldiner/

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.