# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Varg Vikernes’ten 23 yıl önce öldürdüğü Euronymous’a ağır sözler
30.09.2016

23 kez bıçakladım, biraz da küfür edeyim.

BURZUM insanı Varg Vikernes, 10 Ağustos 1993′te öldürdüğü MAYHEM gitaristi Euronymous hakkındaki gerçekleri anlattığı 13 dakikalık bir video yayınladı. Varg videoda Euronymous’tan “berbat bir iş adamı”, “tam bir korkak” (complete pussy) ve “ilgi orospusu” (attention whore) olarak bahsediyor.

Aralarındaki olayla black metalin ebediyen değiştiğini söyleyen Varg, pek çok şeyi Euronymous’ın ilk BURZUM albümünü (Varg’dan borç alarak) çıkardığı metal dükkanı Helvete’nin promosyonunu yapmak için yaptığını söylüyor. Varg arada bir yerde VENOM’dan hoşlanmadığını da sözlerine ekliyor.

Varg’ın Euronymous’ı 2 kez kafasından, 5 kez boynundan ve 16 kez de sırtından olmak üzere toplam 23 yerinden bıçaklayarak öldürdüğünü hatırlatalım.

  Yorum alanı

“Varg Vikernes’ten 23 yıl önce öldürdüğü Euronymous’a ağır sözler” yazısına 22 yorum var

  1. deadhouse says:

    Venom konusunda Varg’la aynı fikirdeyim.

  2. deadhouse says:

    Varg’ın tipi giderek mistikleşiyor.

  3. Rambo Benim İsyanımdı says:

    vidyolarını büyük bir ilgiyle takip ediyoruz, black metal’in asi prensi.

  4. oz says:

    Adam youtube’da baya aktif. Üstünden 23 sene geçmiş hala sövüyor. şuna güldüm;

    “Is it true that the police found a dildo in Euronymous drawers in the hotel?”

    varg :”Snorre, one time he was visiting Euronymous, found a dildo with crap on it in one of the drawers in Euronymous’ apartment. Two questions arrise here though: WTF was he using that for? And secondly: What kind of friend goes through the drawers of his friends when visiting?”

  5. TAAKE says:

    gene de öldürmeseydi iyi olurdu adam adamakıllı bir albüm çıkarıp gitti,korkak olduğunu düşünmüyorum zaten varg bunu harcamazsam yaralarsam iyileşir benim canıma okur zaten sağda solda varg ı kaçırıp şöyle yapacağım,böyle yapacağım deyip duruyormuş deyip deşti,ama Euronymous un herkese dayılandığı ve kendini olduğundan daha evil kastığını herkes söylüyor,gene de ölümü insanlık ve varg için hiçbir şey ifade etmese de black metal için çok kötü bir dönüm noktasıdır,zaten varg da söylemiş bunu

  6. crowkiller says:

    bence asıl ilgi orospusu olan kişi varg, en az 3 tane filan videosu var bunları zaten anlattığı, öyle ki olayları anlatırken kullandığı ifadeler bile aynı,yetmez gibi euronymous u öldürdüğü günü aşırı ayrıntılı anlattığı diğer bok püsür nazi fikirlerinin de bulunduğu bir blog u da var, gündemden düşmemek için sürekli olayı alevlendiriyor, son yaptığı albümlerde sik gibi zaten, ilk albümlerine bayılırım ama dangalağın teki bence

    SalihCetin

    @crowkiller, Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca belki zamanında bu saçma sapan olaylar olmasaydı belki black metal şu an olduğundan daha iyi bir yerde olabilirdi. Son olarak üstünden neredeyse çeyrek asır geçmiş bir olayı neden tekrar deşersin ki…

  7. P L A G U E says:

    Basliga sesli guldum. Kimin aklina geldiyse beynine saglik. Hahahahahahaahah:):):)

  8. Raddor says:

    Tam ‘Burtsum’ dedikten sonra “Ne acayip Burzum diyo lan” diye düşünürken duymuş gibi tekrar ekrana dönüp “DI BURRRRRRTTSSUMMMM!” deyince 23 yerimden bi ürpedim.

  9. hehe says:

    Vargla youtube üzerinden kavga ettim malın önde gideni kendisi. Black metalle daha doğrusu metalle hiç alakam olmadı diyerek zaten ne kadar yalancı bir herif olduğunu açıkça söyledi bir videosunda.Gereksiz bir adam. Gündemde kalmaya çalışan ve kendini millattan sonra 800 yılında zanneden tam anlamıyla faşist ve aptal bir herif. Takip ediyormuyum bunun videolarını evet ediyorum çünkü eğleniyorum. Sözde black metalin ajdarı

  10. hehe says:

    He bu arada unuttum bu herifin tek sevdiğim yanı bir aske ep sini çıkarması(nasıl olduysa) ikide fikirlerini yani inandığı şeyleri eyleme dökebilmesi.adam öldürme,sürekli üreme,ormanda yaşaması kısaca bir cahil cesareti bunda çok fazla

  11. Nox says:

    bırak bu işleri vikernes emmi. saçlar olmuş pişmaniye hala geç ergenlikte yaşanmış olaylara öfke kusuyorsun. yok euronymous korkmuş da helvete’yi kapatmış. e normal abi çocuk yaşta girişilen işler bunlar. ailesinden paparayı yiyince çok ileri gittiğini anlamış özürler dilemiş falan. euronymous bugün yaşasa twitterda troll olurdu en fazla.

    lilacliff

    @Nox, PUSHAHHA EVET LAN

  12. dottre says:

    Dead euronymous black metalin baş lideridir varg popüler olma çabasında ağlama varg :)

  13. bizarro says:

    23 dakikalık videoyu da izleyin arkadaşlar. Bundan bir gün sonra paylaştı. Baya ayrıntılı şeyler anlatıyor. Varg’a da hak veriyorum.

    Bende Saklı Kalsın

    @bizarro, Bombaymış ya :D

    Ben AKP’liydim, Euronymous CHP’liydi muhabbeti bile yapmış 2. videoda :D

  14. Bende Saklı Kalsın says:

    Salla Kristian salla…
    Adam dirilip sana cevab veremeyecek nasılsa.

    Kind

    @Bende Saklı Kalsın, ben euronymous olsam ölsem bile cevap verirdim

  15. anonim says:

    dead’i megadeth tişörtüyle candlemass klibinde soytarılık yaparken görünce bu adamların bütün büyüsü kaçmıştı gözümde. hala candlemass vokali o kılıkla sağdan soldan önüme fırlayıp you are bewitched diye bağıracak diye korkarım.

    hehe

    @anonim, soytarılık mı candlemass klibinde oynamak soytarılık falan değil bence sonuçta adam justin bieber klibinde oynamıyor :)

  16. lecreepingdeath says:

    Varg’ın bir de Türkiye hakkında şöyle süper bir videosu varmış :)
    https://www.youtube.com/watch?v=Ltu7FF3pI6s

    varg

    @lecreepingdeath, süper mi?Anlattıklarına göre biz Türkler ortodoks rahibelerine tecavüz etmişiz ve zorla yunanları müslüman yapmışız…Ermeni soykırımını kabul mü ediyorsun? Işide yardım ettiğimizi söylüyor. Videoyu izlediğine emin misin?

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.