# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
WINTERSUN yeni albümünü tamamladı
30.07.2016

Bekleyiş başladı.

WINTERSUN sevenler, gün sizin gününüz. Jari Mäenpää, grubun beklenen yeni albümüyle ilgili şu açıklamayı yaptı.

“İki yıl süren aşırı miktarda çalışmanın ardından (ömür boyu süren provalar, besteleme, söz yazımı, çalma, şarkı söyleme, prodüksiyon ve mühendislik becerilerinden bahsetmeye bile gerek yok), aklınızı başınızdan alacak devasa bir şey nihayet tamamen, %100 bitti! Bu günün asla gelmeyeceğini düşünüyorduk (eminim siz de öyle), ama nihayet geldi. İmkânsızı başardığımı düşünüyorum! Çok gururlu ve mutluyum! Şimdi soru şu: bu albüm yayınlanacak mı? Elbet günün birinde yayınlanacak, ancak ne zaman olacağı henüz belli değil. Nuclear Blast’e uzun bir mail attım ve şu anda görüşme hâlindeyiz. Şu anda söyleyebileceklerim bu kadar. Bize şans dileyin!”

Kısacası Jari diyor ki, “albüm hazır ve 4-5 yıl içinde sizlerle olacak”. Haydi bakalım beklemeye başlıyoruz.

  Yorum alanı

“WINTERSUN yeni albümünü tamamladı” yazısına 5 yorum var

  1. Ouz says:

    Kesin hard disk bozulur.

  2. MaidenDrummer says:

    Aslinda sarkilarin hepsi ilk Time albumu yayinlandigi zaman hazirdi. Ama sadece sarkilarin yarisi icin studyoya girdiler ve birinci Time albumunu yayinladilar.

    Bu ikinci album devasa olacaga benzer. Bu albumde yayinlanacak bir sarki icin ilk dinleyenler: “okadar epik bir sarki ki, gozleriniz doluyo dinlerken” demislerdi. Bakalim heyecanla bekliyoruz!! 2017de cikar album, fazla goygoya gerek yok!

    77QX

    @MaidenDrummer, “Aslinda sarkilarin hepsi ilk Time albumu yayinlandigi zaman hazirdi. Ama sadece sarkilarin yarisi icin studyoya girdiler ve birinci Time albumunu yayinladilar.” 5 kere okudum anlayamadım.

  3. 77QX says:

    Btw, yalanını siksinler Jari.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.