# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Devin Townsend otobiyografisi yakında çıkıyor
08.04.2016

“Bir de baktım daha yarısındayım.”

Kanadalı aşırı üretken müzisyen ve süper insan Devin Townsend, “Only Half There” adlı otobiyografisini Ağustos ayında çıkarıyor.

Townsend’in çocukluğundan itibaren hayatının tüm evrelerini yansıtacak olan kitap, Classic ve Signature adlı iki sürümle piyasaya sürülecek. Bu sürümlerde, sırasıyla “Iceland” ve “Ancient” adlı birer de CD olacak. “Iceland” Devin tarafından bestelenmiş yeni müzikler içerirken, “Ancient”ta ise daha önce yayınlanmamış demolar ve Devin tarafından çizilmiş minik karikatürler olacakmış.

Devin’in kitapla ilgili yorumu şöyle:

Bir kitap yazmanın kolay olacağını düşünmüştüm. Kolay değildi. Büyümek, müzik, yaratıcı süreç ve kişisel gelişim ve kariyerle olan bağlantılar hakkında bir şeyler yazmak, bana başka şeyleri de düşündürttü. Mesela farklı yapıda albümler yapmanın olumlu ve olumsuz yönleri ve her bir albümün beni zihinsel, fiziksel ve duygusal olarak nasıl etkilediği gibi. Hepsini yazdım. Çocukluğumdan başladım, Steve Vai’la çalıştım, STRAPPING YOUNG LAD’i kurdum ve DEVIN TOWNSEND PROJECT’ten CASUALTIES OF COOL’a dek bir sürü şey yaptım ve bir de baktım ki daha yapacaklarımın yarısındayım.

  Yorum alanı

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.