# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
VADER yeni cover albümünü dinlemeye sundu
20.12.2015

Toprağım.

VADER, kendilerini etkileyen Polonyalı metal gruplarının şarkılarını cover’ladığı “Future Of The Past II – Hell In The East” adlı albümünü Bandcamp sayfası üzerinden dinlemeye sundu.

01. Ostatni Diakon [EXORCIST cover]
02. Noc Demona [GHOST cover'ı]
03. Necronomicon [IMPERATOR cover'ı]
04. Totální Destrukce [KRABATHOR cover'ı]
05. Sen Schizofrenika [MARKIZ DE SADE cover'ı]
06. The Beginning Of Darkness [MERCILESS DEATH cover'ı]
07. Ostatni Sakrament [SCARECROW cover'ı]
08. No Return [SLASHING DEATH cover'ı]
09. Czas Apokalipsy [SLAUGHTER cover'ı]
10. Necromaniac [THANATOS cover'ı]
11. Czarny Anioł [THRASHER DEATH cover'ı]
12. Wyrocznia [KAT cover'ı]

VADER 1996′da da kendilerini etkileyen grupların şarkılarını cover’ladıkları “Future of the Past” adlı bir albümü yayınlamıştı.

  Yorum alanı

“VADER yeni cover albümünü dinlemeye sundu” yazısına 5 yorum var

  1. Şu sıralar kaliteli bişiyler çıksın diye bekliyodum bu albümün gelmesi 90+4′te kafa golü atan kaleci gibi hissettirdi kendimi. Grupların bir iki isim hariç hiç birisini tanımıyom ancak işin arkasında Peter ve ekibi olunca orjinal albüm dinlemiş gibi olucam. Tarihin en iyi cover yapan grubu gözümde. Bi de adamlar Kat manyağı sanırım Wyrocznia parçasını 2. ya da 3. kez coverlıyolar.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Osman Gümüş, bir iki isim dediklerin Thanatos, Krabathor kesin, diğerleri de Slaughter ve muhtemelen Merciless Death diyorum. Kaçta kaçı tuttu?

    Osman Gümüş

    @Ahmet Saraçoğlu, Thanatos, Krabathor. Slaughter’ı da Kanadalılar sanmıştım ama parça ismi lehçe olduğunu görünce onu elemiştim son anda. :D Thanatos Polonyalı olanmış, Hollandalılar değil.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Osman Gümüş, ya zaten o kadar çok aynı isimde grup var ki. Mesela bugün Bell Witch diye bu sene baya konuşulan bir funeral doom grubuna bakayım dedim, hem ABD’li, hem Portekizli, hem de Rus grup varmış Bell Witch diye. Hani standart kötücül kelimeler olsa anlarım da, “Çan Cadısı” nedir. :) Neyse en azından Bell Witch kavramını öğrenmiş oldum gerçi, iyi oldu.

    Osman Gümüş

    @Ahmet Saraçoğlu, Aynen bazen benim de çok ilgincime giden isimler oluyo araştırırken, çok fazla isim benzerliği olduğu için bakmaktan yorulup vazgeçtiklerim bile oldu. Bu arada albüm lokum gibi olmuş, Vader affetmemiş.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.