# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Kirk Hammett, METALLICA’nın seksenlerde Lars Ulrich’i kovmayı düşündüğü iddiasını doğruladı
17.11.2015

Dave Mustaine ve Scott Ian’ın yalancısıyız.

Kirk Hammett, yakın zamandaki bir röportajında, METALLICA’nın seksenlerde Lars Ulrich’i gruptan atmak istediğine yönelik iddiaların doğru olduğunu açıklamış.

Bu eski bir hikâye. Sanırım 1985 civarında Lars’a kızmıştık. Mutsuzduk ve bu konudan birisine bahsetmiş olabiliriz. Arından bu kişi bu olayı alıp sanki çok büyük br olaymış gibi yansıttı. Açık konuşmam gerekirse, Lars çok azimli bir insandır ve onu bu kadar çok sevmemin sebeplerinden biri de budur. Azmi ve motivasyonu çok yoğun düzeydedir.

METALLICA’nın Ulrich’ten memnun olmamasına dair muhabbetler, 2009 yılında Dave Mustaine aracılığıyla çıkmıştı. Buna göre ANTHRAX gitaristi Scott Ian, Mustaine’e, METALLICA’nın Cliff Burton’ın ölümüyle sonuçlanan tur bittiğinde Lars’ı kovmayı düşündüğünü söylemiş. Mustaine bu konuyla ilgili, “Bana bunu Scott söyledi. METALLICA turneden dönünce James, Cliff ve Kirk Lars’ı kovacaklardı” şeklinde konuşmuş.

Scott Ian ise, 2014 çıkışlı otobiyografisi “I’m The Man: The Story Of That Guy From Anthrax”te bundan bahsettiğini, ancak bunun zaten bilinen bir şey olduğunu ve kitabı sansasyonel olayları açıklamak amacıyla yazmadığını vurgulamış.

Ian konuyla ilgili şöyle konuşmuş: “Evet, planları bir değişiklik yapıp yeni bir davulcu almaktı. Bu durum hepimizi çok şaşırtmıştı, çünkü onlar o dört adamdılar. “Gerçekten mi?” diye sorduk ve Evet, bu tur bitince yeni bir davulcu alacağız” dediler. Ancak tabii ki de bu gerçekleşmedi ve METALLICA gezegendeki en büyük gruplardan biri hâline geldi. Her şey yolunda gittiği için arkadaşlarım adına mutluyum. Cliff’in ölümü ise elbette ki korkunç bir trajediydi.

Dave Mustaine ise, bu olayın 2009 yılında basına açıklanması konusunda şöyle demiş:

Bunu bana Scott söyledi. Otobiyografisinin promosyonuna yardım etmek istedim. Onu çok seviyorum ve ona asla zarar vermek istemem. Ama bana bunu söyledi ve bunu bilen tek kişi olmadığıma da eminim. Scott’In bu konu yüzünden sıkıntı çektiğini biliyorum. İnsanlar Scott ve benim yalancı olduğumuzu düşünüyorlar. Böyle düşünülmesini asla istemem. Scott’ı çok seviyorum. Keşke bu sıkıntılar hiç yaşanmamış olsaydı. Ama bu olayı basına ben söylemedim, o söyledi.

Haberimizi Lars Ulrich’in çocukluk fotoğrafıyla noktalıyoruz.

  Yorum alanı

“Kirk Hammett, METALLICA’nın seksenlerde Lars Ulrich’i kovmayı düşündüğü iddiasını doğruladı” yazısına 2 yorum var

  1. Gökhan says:

    Vay bak sen Ian Scott’a yaa… Ortamlarda cool çocuk gibi takılıyor ama her bi dedikoduyu da biliyormuş. Kim bilir bizim bilmediğimiz neler biliyorsun be Ian. Sen de masum değilmişsin. Öyle çenelerde sakallar uzatmak hornhead pozlar falan… Helal sana…

  2. burak35 says:

    28 yaşındayım 9 senem rock ve metalle dolu-dolu geçti ben bu rock metal camiasındaki adamları gerçekten anlamadım burada sorun bu olayın çıkış noktasında kirk tek başına atamaz lars’ı larsın egosu hepsinden önde kirk çok pasif bende bu grubun üyesiyim kardeşim benmde söz söyleme hakkım var demeli ama bu zamana kadar bunu asla yapmadı ve yapamazda larsı atma planı kafanızda olabilr bunu niye başkalarına anlatıyosunuz bu bir ikincisi scott gidip dave’e niye anlatıyo sananeki bu iki üçüncü ve gerçekten anlamadığım dave sanane mk ya sa-na-ne sen o gruptan ayrıldın olay bitti çekil kösene kardeşim senin grubunda taş gibi zaten sen niye açıklama yapıyosun açıkçası herkes suçlu hatalı bana göre hayret böyle bi olayda james neden ön plana çıkmamış onu anlamadm neyse….

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.