# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
WATAIN vokalisti Erik Danielsson’u konu alan belgesel yakında geliyor
21.10.2015

Music, Blood And Spirit.

Stockholm merkezli film şirketi Artax Film’den Claudio Moreno, black metal dünyasının son 10 yıldaki en büyük isimlerinden biri olan WATAIN’in basçısı ve vokalisti E.’yi, yani gerçek adıyla Erik Danielsson’u konu eden “Music, Blood And Spirit” adlı bir belgesel hazırlamış.

Music, Blood And Spirit“, Danielsson’un WATAIN dışındaki haline ve bu müziği yapma konusundaki motivasyon kaynaklarına, düşünce yapısına odaklanıyormuş. Dolayısıyla bu bir WATAIN belgeseli değil, doğrudan Erik Danielsson’u konu eden bir belgeselmiş. Aşağıda “Music, Blood And Spirit“in iki trailer’ı izlenebilir.

  Yorum alanı

“WATAIN vokalisti Erik Danielsson’u konu alan belgesel yakında geliyor” yazısına 1 yorum var

  1. frnl says:

    PR böyle bir şey herhalde… Başka zaman olsa “abi film güzeldi be, bak şurada neler vardı” deyince “film işte abi, bırak etkilenmeyi” diyenler gelecek burada “waooww dünyevi ve uhrevi olanın ayrımı..” “şeytanın her zaman içimizde olması wuhuu” deyip köşelerine çekilip 31 çekecekler. Film yapımcıları da zaten hep gönüllülük usulü çalışıyorlar, canları ne isterse çekiyorlar herhalde. Buram buram ergen piyasası kokan bir yapım. Yakında saçları dökülsün, kapşonlu bir filmiyle de karşılaşırız umarım.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.