# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
IN FLAMES vokalistinden “Siren Charms” yorumu: “Kimseyi memnun etmeye çalışmıyorum.”
28.10.2015

“Hâlâ buradayız.”

IN FLAMES vokalisti Anders Fridén, kısa süre önceki bir röportajında, grubun son albümü “Siren Charms“a yönelik yorumlara dair konuşmuş.

Albüme gelen yorumlardan memnunum. Sonuçta hâlâ buradayız değil mi, haha. Her şey yolunda. Deliler gibi turluyoruz. Son albümden bu yana çok fazla konser verdik. Her yerde verdik. Ben de mutluyum. Çok sevdiğim şeyi yapmaya devim ediyorum, müzik yaratıyor ve her kıtada çalıyorum. Bundan dolayı heyecanlıyım. Elbette hakkımızda yazılan her şeyi okumuyorum, ancak bildiğim kadarıyla bizi çok sevenler ve bizden nefret edenler var. Zaten olması gereken de bu. Hiç kimsenin umursamamasındansa, fikir ayrılıkları yaratmayı tercih ederim. Buraya insanları memnun etmeye gelmedim. İyi melodiler sunmaya geldim. Beğenirseniz ne mutlu. Beğenmezseniz, yapabileceğim bir şey yok.

Bilindiği gibi “Siren Charms” grubun köklerinden uzaklaştığı şeklinde yorumlar almış ve pek çok hayran tarafından eleştirilmişti.

  Yorum alanı

“IN FLAMES vokalistinden “Siren Charms” yorumu: “Kimseyi memnun etmeye çalışmıyorum.”” yazısına 8 yorum var

  1. Korhan Tok says:

    Cem Yılmaz’ın yavru dinozora attığı gibi ağzına tekme atmak istiyorum Anders.

  2. Umut says:

    Anders karaktersiz herif sen daha o grupta yokken in flames melodic death yapıyordu.Biraz ünlendikten sonra direk alternatif metale geçirtti grubu grubu sadece kendisinden ibaret sanıyor karaktersiz herif.Jesperide gönderdi zaten.Şimdi bi de pişkin pişkin açıklama yapıyor

    Cattle Bilmemne

    @Umut, Söylediklerinde bir mantıksızlık yok, Jesper sahip çıksaydı grubuna, röportajlarda bile der Anders ve Björn’e serbestlik tanıyan bendim diye. Siren Charms’ı beğenmemiş biri olarak biraz ezberden konuştuğunuzu düşünüyorum ben, naçizane.

    Umut

    Bırak bilader anders vokaldi haliyle frontman oldu jesper ritim gitarist grupta ne kadar sözü geçebilir ki tamam eyvallah anders gelince in flames coştu ama mikael stanneyle de coşarlardı.In flames en iyi çalışmalarını anders gelince yaptı demişsin zaten daha bismillah 1 stüdyo 1 ep çıkarmışlardı.Andersin sadece yazdıkları sözlerini beğenirdim o da bitti.Güzelim grup para uğruna heba oldu

    Cattle Bilmemne

    @Umut, Jesper grubun kurucusu, davulcusu, klavyecisi, lead gitaristi, şarkı yazarıydı. Jesper’ın grubuydu yani IF, Jesper’ı sevmesem kerizin malı tatlıdır diyeceğim ama neyse uzamasın konu.

    NSmus

    Anders yokken In Flames çılgın atmıyordu, In Flames en iyi çalışmalarını grupta Anders varken yaptı. Bu yüzden yazdıklarını saçma buldum.

  3. NewWorld says:

    Niye bu kadar eleştirildi anlam veremiyorum, Siren Charms’ı sevmek zorunda değilsiniz, Ben aksine beğendim albümü eğlenceli (Eski in flames albümleriyle karşılaştırma yapmıyorum o dönem çok farklıydı) adamlar yapmak istedikleri müziği ve tarzı yaratıyor. Bi sonraki albüm belkide herkesin seveceği şarkılar yapar bilemeyiz. Şahsen in F hayranı olarak grubun daima enerjik, turlayan ve beğenilsede beğenilmesede birşeyler üretmesine hayranım.

  4. den4x says:

    Dünyanın en bayık muhabbeti şu eski yeni tartışmaları herhalde. Keşke bütün gruplar ilk albümleri gibi albüm yapsalardı vallahi şu eleştirilerden kurtulurduk.
    Andersin son zamanlardaki yönelimi benim de hoşuma gitmiyor ama her başlıkta haberde falan sövülüyor buna anlam veremiyorum,sırf istenildiği gibi olmuyor diye bir adama bu kadar yükleniliyor,Chimairadan bahsetsek neyse de In Flamesin falso bir hareketi yok.
    Dediği gibi hala olmaları benim için yeterli,müzik yapsınlar yeter.Beni bunca etkilemiş bişeye seneler sonra tarz değiştirdi diye sövemem.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.