# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MOTÖRHEAD, Lemmy’nin sağlık sorunlarından dolayı 1 haftada 3 konserini iptal etti
03.09.2015

:(

Geçtiğimiz sene yaşadığı sağlık sorunları yüzünden sahnede sıkıntılar yaşayan “yaşayan efsane” Lemmy Kilmister, MOTÖRHEAD’in bazı konserlerini tamamlayamamasına, hatta bazı turların iptal edilmesine neden olmuştu. Grup 2013′teki Wacken performansını da, yine aynı sebeple yarıda kesip sahneden inmişti.

Müzik dünyasının en ikonik isimlerinden biri olan Lemmy, MOTÖRHEAD’in yeni albümü “Bad Magic“in ABD turnesi sırasında da benzer sıkıntılar yaşadı. Geçen hafta Salt Lake konserini iptal eden MOTÖRHEAD, 2 gün önce de Austin konserini Lemmy’nin mikrofona gelip “Yapamayacağım” diyerek sahneden inmesiyle yarıda kesmişti. MOTÖRHEAD dün de San Antonio konserini Lemmy’nin dinlenmesi gerektiği gerekçesiyle iptal etti. Lemmy’nin Austin konserini yüksek rakımda nefes almakta zorlanması nedeniyle yarıda bıraktığını açıklayan grup, MOTÖRHEAD hayranlarından biraz sabırlı olmalarını istedi.

Neler olup bitiyor bilmiyoruz, ancak Lemmy’nin sağlığını iyiye götürecek her şeyin yapılıyor olmasını umarak iyi haberler bekliyoruz.

  Yorum alanı

“MOTÖRHEAD, Lemmy’nin sağlık sorunlarından dolayı 1 haftada 3 konserini iptal etti” yazısına 6 yorum var

  1. timur says:

    tamam çok yaşasın hastasıyız ama bir ara ölmesi lazım artık o da unutulmasın yani. onca alkol onca uyuşturucu onca sigara… taş olsa dayanamaz yahu, öldüğünde doğada da kaybolmaz zaten bu.

    NeWWorld

    @timur, Yorumunda güzel saçmalama örneği var.

    zombikids

    @timur, Suicide Silence siker, diyosun!

  2. burock1988 says:

    Her gün jack ve cola vücut bir yere kadar dayanır …

  3. Rashid says:

    Son zamanlar jack daniels’dan az içtiği için olabilir.

  4. B U R Z U M says:

    Oyle bir haber ki, yapılan bazı yorumlar prezervatifin önemini, doğum kontrol işinin ne kadar ciddi bir konu olduğunu gözler önüne serdi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.