# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
TESSERACT’ten yeni şarkı sözü videosu
04.08.2015

MSN.

Son albümü “Altered State”i 2013′te çıkaran İngiliz progresif djent grubu TESSARACT, 18 Eylül’de yayınlayacağı yeni albümü “Polaris“den ”Messenger”a çektiği şarkı sözü videosunu yayınladı.

Grup daha önce de albümden bir tadımlık yayınlamıştı.

Grubun “türün beklentilerinden bağımsız hareket ettiğimiz ilk eserimiz” olarak lanse ettiği albümün kapağı ve şarkı listesi şöyle:

01. Dystopia
02. Hexes
03. Survival
04. Tourniquet
05. Utopia
06. Phoenix
07. Messenger
08. Cages
09. Seven Names

  Yorum alanı

“TESSERACT’ten yeni şarkı sözü videosu” yazısına 8 yorum var

  1. Sevemediğim bir grup.

    Engin

    @Ahmet Saraçoğlu, Ashe’nin vokalleriyle Altered State baştan sona bir baş yapıt açıkçası dinamikleri ve atmosferi çok farklı bir grup yanlız Ashe’den sonra Dan’e ben de ısınamadım Dan’i Skyharbor’da seviyorum ancak Tesseract ile çok alışık değilim.Bence Altered State’e şans vermelisin , generic bir grup değiller kesinlikle çok olağan dışı bi şekilde Kscope’la bile anlaşmışlar ki Kscope bünyesinde Steven Wilson (top 1 seller :D), Katatonia, Pineapple Thief,Anathema gibi grupları barındırıyor.

    Tesseract’dan beklentilerim yüksek bu albümde , kendilerinin saf bir djent grubu olmadığını biliyorum bundan daha fazlalar keza davulcularına (Jay Postones)büyük hayranlığım var bu grup groove olayını çok güzel icra ediyolar yeni yayınladıkları şarkıda 1:30 ve sonrasında gelen 1:47′deki kısımlar akıl alıcı olmuş.Bir kaç dinleyişten sonra ben Dan’in vokallerine de ısındım ama Ashe ile devam etselerdi gidecekleri yönü çok merak ederdim bakalım Polaris’te bizi neler bekliyor.Umarım kendilerini Periphery ile beraber ülkemizde izleme şansımız olur dört gözle bekliyorum !

  2. Tesseract gözümde koca bir MEH ya.

  3. “türün beklentilerinden bağımsız hareket ettiğimiz ilk eserimiz” dedikleri için bir defalığına albümü çeviririm sanırım. Ayrı çizgide gitmeye çabalayanlara saygım sonsuz.

  4. Bu gruba kıl olan sadece ben değilmişim demek hahah. Bi türlü sevemedim gitti ya elemanları. ^^

  5. sueda says:

    “türün beklentilerinden bağımsız hareket ettiğimiz ilk eserimiz” üzdü.
    not djent enough.
    sevmem herhalde.

  6. Aaron says:

    Survival da paylaşıldı. Ben bu adamların sanayi tipi gitar tonlarını yerim. Kesinlikle çok iyi bir albüm geliyor. Bir Altered State olur mu bakacağız.

    Aaron

    @Aaron, birçok kez daha dinlemem gerekecek Altered State’ten iyi olup olmadığını anlamak için. Ama en azından şunu ifade etmek istiyorum; Dystopia ve Hexes parçalarından sonrasını pek dinleyemiyorum oradan öteye gidemeyecek kadar iyi şarkılar.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.