# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SAXON’dan yeni albüm detayları ve yeni klip
01.08.2015

Battering Ram.

Son albümü “Sacrifice”ı 2013 yılında çıkaran İngiliz metal efsanesi SAXON, geçtiğimiz Ocak’ta yeni albümünün kaydına başlayacağını açıklamıştı. 16 Ekim’de yayınlanacak olan “Battering Ram” isimli 21. albümünden aynı isimli şarkıya çekilen klibini sundu.

Andy Snaep’in prodüktörlüğünü yaptığı albümün kapağı ve şarkı listesi şöyle:

01. Battering Ram
02. The Devil’s Footprint
03. Queen Of Hearts
04. Destroyer
05. Hard And Fast
06. Eye Of The Storm
07. Stand Your Ground
08. Top Of The World
09. To The End
10. Kingdom Of The Cross

  Yorum alanı

“SAXON’dan yeni albüm detayları ve yeni klip” yazısına 18 yorum var

  1. junkman afatsum says:

    heavy tanrıları tapıyoruz ulan size \m/

  2. moruk says:

    ulan kaç zamandır bunu bekliyorum… çıkarın artık… hayırsız akerfeldt de çıkarsın… antikythera da düşsün artık ortamlara bekleye bekleye bir hal olduk…

  3. junkman afatsum says:

    Şu grubu sanırım Şanver Ofluoğlu’dan sonra ülke topraklarında en çok seven benim.

  4. junkman afatsum says:

    Şunu da belirtmekte fayda var Saxon en az Iron Maiden kadar müzikal gücü yüksek bir gruptur. Bunun yanında müzikal benzerlikleri de yakındır iki grubun. Tek farkları biri daha true metal iken diğeri biraz daha arena metal kıvamındadır (Bkz:Fear Of The Dark) .Hal böyle iken bizim ülkede sanırım hiç bir ülkede olmadığı kadar Iron Maiden dinleyicisi Saxon dinleyicisinden bir hayli fazladır. Bu da şunu gösterir ki metal müzik dinleyicimiz bile popüler müzikten hoşlanan bir güruhtur. Son tahlilde görünürde ki bu tablo bu iki grubu da çok seven beni çok rahatsız ediyor.

    şeyh hulud

    @junkman afatsum, daha true metal kısmına katılmıyorum, Saxon da aynı şeyleri denedi 80 albümlerinde.Cidden bir heavy metal grubunun çıkardığı en kötü albümler nasıl 80 li yıllarda olabilir.Bu gruba o zamanlar doğru düzgün bir akıl veren olsaymış şimdi maiden-judas gibi daha sağlam bir yerleri olabilirdi.

    junkman afatsum

    @şeyh hulud, ”Saxon da aynı şeyleri denedi 80 albümlerinde” Yanlış argüman sadece tek bir istisnaları var ki kendileri de kabul eder. Oda ”Destiny” adlı 1988 tarihli albümleri dir. Bunun yanında adamların en ünlü olduğu dönem 80′lerdir, Iron Maiden kadar hava bastığı dönemlerdir o yıllar. Ayrıca yurt dışında Saxon hala popülerdir Iron Maiden kadar olmasa da. Wacken gibi festivalde her zaman için en çok ilgiyi gören grup Saxon olmuştur.

    junkman afatsum

    Saxon konusunda ki sitemim daha çok yerli piyasa içindir.

    EZİYETÇİ

    @junkman afatsum, ne alaka ya,saxon a daha çok sempati besliyosun anladık da iron maiden ile ne alakası var.şu videosu olan müzik kadar kuru ve sade iron maiden parçası nadir bulunur.ben de saxon seviyorum ama sırf daha popüler diye iron maiden a saldırmışsın ısrarla.saxondan da daha az popüler ve daha iyi müzik yapan angel witch var virtue var witchfinder general var o zaman

    junkman afatsum

    ZİYETÇİ, Saxon’la Iron Maiden’la karşılaştırmamın sebebi NWOBHM akımının Iron Maiden ile birlikte günümüze kadar yaşayabilen en önemli topluluğu olduğundandır. Zaten Saxon her zaman için daha keskin anlamda heavy metal fanlarına ve üslubuna sahiptir. Bu yüzdendir ki yukarıda parça sana kuru ve sade gelmiştir.

    şeyh hulud

    @junkman afatsum, açıkçası ben Destiny’in yanına 84-88 arası diğer albümleri de koyarım.Ama bu kişisel bir yorum tabii, o albümlere herkesin yaklaşımı farklı olabilir.Benim asıl bahsettiğim bu albümlerin genel kalitesi, yarısı hep filler şarkılar gibi.Yoksa grubun doğal olarak en popüler veya ivmeli zamanı 80′ler.80′lerin başındaki kült albümlerinden sonra Saxon’un o ara bir daha bi vurması gerekiyodu.

    junkman afatsum

    @şeyh hulud, Kişiseli bırak adamların görüntüleri bile değişmiştir Destiny albümü dönemi yani diyeceğim şu heryerde o albümün genresi bile farklı ifade edilmiştir (Glam Metal) gibi. Bunun yanında 84 sonrası sadece ilk dönem çiğliğini kaybetmiştir Saxon gerçi Iron Maiden’da 86 dan sonra farklı bir hale bürünmüştür. Kalite meselesine gelirsek çok kişisel bir durum bişey diyemem. Neyse bu albümlerden bi haber yaşayan klasik heavy metalci tayfası bile var bizim ülkede, siz hiç değilse haberdarsınız bu albümlerden.

  5. hihat says:

    Call to Arms çok bayık bi albümdü ama Sacrifice albümü çok şahaneydi. Umarım iniş çıkış hesabıyla düşük bi albüm gelmez.

  6. kilikkan says:

    Saxon’un Türkiye’de popüler olmadığı yorumuna katılıyorum. Yani Maiden ile arasında sadece bizde uçurum var sanki… Yıllaaar önce Abdi İpekçi’de 40 kişiye konser vermişlerdi, Maiden stadyuma sığmıyor.

    Bu arada, Denim and Leather ne albüm be arkadaş

    junkman afatsum

    @kilikkan, Babaların efsane konserinin meşhur yazısı: http://blog.alperdemirci.com/wp-content/uploads/2011/06/saxon266178_426102610768124_247748767_o.jpg

    kilikkan

    @junkman afatsum, eheh harika ya, bir solukta okudum… yanlız “My Cantela” yazılmış My Kantele :)

  7. motörizer says:

    çok iyi olmuş çok da güzel iyi olmuş taam mı :)

  8. Zımba gibi delikanlılarsınız.

  9. orca says:

    Zımba gibi bir albüm tek kelimeyle.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.