# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
KILLER BE KILLED ilk konserini verdi
23.02.2015

Katil Katledilmiş Olacak.

İlk albümünü geçtiğimiz sene çıkaran, Max Cavalera’lı, Greg Puciato’lu, Troy Sanders ve Dave Elitch’li çok süper grup KILLER BE KILLED ilk konserini vermiş. Avustralya’da düzenlenen Soundwave adlı festivalde sahne alan grubun davulcusu Dave Elitch, diğer grubu ANTEMASQUE ile KILLER BE KILLED’in etkinlik takvimleri uyuşmadığı için konsere katılamamış ve davulları bu konser için CONVERGE ve MUTOID MAN davulcusu Ben Koller’e emanet etmiş.

“Wings of Feather and Wax” ile ” Fire to Your Flag” şarkılarının konserde hayranlar tarafından çekilen canlı performans videoları aşağıda. Umarız bol bol konser verme kararı alıp ülkemize de uğrarlar.

  Yorum alanı

“KILLER BE KILLED ilk konserini verdi” yazısına 5 yorum var

  1. Black Thunder says:

    Performans iyi. Buralara da uğrasalar güzel olur. Yalnız, video’da 10 numaralı bir eleman var, elleri ile garip bir hareket yapıyor. Hip-hop konserine geldi de bu mu çıktı acaba karşısına? :)

  2. NewWorld says:

    live performansları pek iyi olmayabilir Fakat ülkemizde konser yada Festivale gelseler şahane olur. Albüm ise zaten pasifagresifcilerinde ortam görüşü vasat :)))

  3. ah ulan canlıda bi denk gelsem Wings Of Feather And Wax çalarken nasıl deliririm ki anlatamam. nakarat kısmı marş gibi.

    Furkan Keskin

    @ismail vilehand, ah be abi, count me in. Melting of My Merrow da keza aynı şekilde. Jehova’nın yılanları da var, Curb Crusher var. Baya kalabalığı delirten konserler oluyor kesin ya. Dev kıskanıyorum.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.