# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
İlk grindcore belgeseli destek bekliyor
16.02.2015

Slave to the Grind.

Kanadalı yönetmen ve lise öğretmeni Doug Brown, çekimleri devam eden ilk grindcore belgeseli “Slave to the Grind” için Kickstarter aracılığıyla şuradan desteklerinizi bekliyor. Filmden kısa bir bölüm izleyebileceğiniz tanıtım videosu aşağıda.

Şimdilik minimum hedefi 12 bin dolar olan projeyle ilgili açıklama şöyle:

“Her ne kadar bu belgeseli bitirmeye kendini adamış bir ekip olsak da göz ardı edemeyeceğimiz bazı giderler var ve bu kadar uç bir konuyla ilgili çekilen bir belgesel için yatırımcı bulmak oldukça zor. Hepimiz Toronto’da yaşıyoruz ve buraya gelen grindcore grupları oldukça sınırlı. Çünkü grindcore gruplarının çoğu turlamıyor, turlasa da Kanada’ya gelmiyor. Bu nedenle bizim onlara gitmemiz gerekiyor. Sizden istediğimiz 12 bin doların her kuruşu yol masraflarına gidecek. Peki 12 bin dolar, bir belgesel çekmek için yeterli mi? Tabi ki  de hayır. Bu yüzden destekçilerimizin bu meblayı da geçmesini umuyoruz. Çünkü bu projeyi kesinlikle herhangi bir stüdyodan yardım alarak yapmak istemiyoruz.”

Filmden bazı kareler de burada:
Dough Brown ve Dave Witte
NAPALM DEATH
BRUTAL TRUTH
FUCK THE FACTS
  Yorum alanı

“İlk grindcore belgeseli destek bekliyor” yazısına 9 yorum var

  1. Cattle Bilmemne says:

    85 Minutes of Brutal Heavy Metal vardı grindcore belgeseli değil miydi o? Gerçi Entombed, Morbid Angel gibi death grupları da vardı onda ama grindcore tandanslı bir belgeseldi diye hatırlıyorum.

    Çağrı Tunç

    @Cattle Bilmemne, Adamlar Kickstarter’da ilk olduğunu yazmışlar, araştırmadan yazmazlar herhalde.

  2. atilla says:

    gençler az veya çok destek destektir, gönlünüzden, kesenizden ne koparsa :) neticede iyi niyetli bi iş yapmak için yola çıkmışlar belli…

  3. hayatımın en büyük maddi sıkıntılarını çektiğim döneme denk gelmesinden dolayı sadece 30 dolar bağış yapabildim. rahat bi dönemimde olsaydım fazlasını yapmaktan çekinmezdim. neden mi? çünkü grindcore dünyanın gelmiş geçmiş en samimi, en delikanlı ve gerçek müzik türüdür. hemen hemen icra eden ve dinleyen herkes ellerinden geldiği kadar bu müziği komple yaşıyorlar.

    insanlık için savaşan son cephelerden biridir grindcore. imkanınız varsa yardımcı olmaktan çekinmeyin. bu belgesel sayesinde grincore’dan çekinen, korkan, itici bulan bir çok insan bu türü daha iyi anlayabilir.

  4. ihsanoird says:

    Belgeselin süresi 15 dakika falan olursa paramı geri isterim.

  5. crematory says:

    Nasıl bir devirde yaşıyoruz ya herkes çingene gibi para dileniyor birbirinden. Yakın arkadaşım dediğiniz adamların bile sizi çeşitli şekillerde dolandırdığını anlıyorsunuz.

    Çeşitli sebeplerle artık bu tip “para” alt temalı hiçbir oluşumu desteklemiyorum. Yani ürününü-hizmetini sunarsın para edeceği düşünülürse zaten destek olunur ama önüne gelenin “destek lazım” mottosuna sığınıp bişey yapamamaktan dem vurması harbiden kabak tadı verdi. Hele ki böyle bir devirde işin aşırı kolayına kaçılıyor. Zaten herşeyi kendin yapabiliyorsun kayıt olsun, çoğaltma olsun.

    Artık gerçekten yeter!!!

  6. yorumlardan anlaşıldığı üzere bu kickstarter olayı bilgisiz insanlarda algı zehirlenmesi yapıyor. baya bir makattan anlama durumu var. mademki son senelerde müzik ile ilgili kickstarter projeleri çoğaldı, bununla ilgili bir tartışma konusu yapalım ki insanlar aydınlansın.

    misal ben bu projeye 30 dolar vererek hem belgeselin kendisini daha çıkmadan dijital olarak satın aldım, hemde bonus içeriklerine sahip oldum. yani metrobüs çıkışında bekleyen dilenciye para vermekle aynı şey değil bu. bir nevi ön alım yaptım. yani istediğiniz, güvendiğiniz bir projeye ön destek çıkarken zaten kendisini satın almış oluyorsunuz.

    kickstarter nedir? bu platform sayesinde hayata hangi projeler hayata geçmiştir? bunları araştıralım lütfen.

    çaksu

    @ismail vilehand, Exivious’un son albüm kaydı böyle oldu mesela.

  7. Son of Moonshine says:

    Bilmiyorum doğru siteye mi yazıyorum ama bana en mantıklı bu yer gibi geldi. Olmazsa silerseniz yanlış yere yazdığımı anlarım zaten. Bu belgeselin ingilizce alt yazısını türkçeye çevirmek istiyorum. Ama çok uzun geldi bana. 1459 satır.Tek başıma 2 yıl sürer herhalde. Eyer site için yasal sorun olmaz ve çeviriryle ilgilenenler çıkarsa ortaklaşa çevirisini yaparsak daha kısa sürer daha kolay olur gibi geldi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.