# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BEYOND CREATION yeni bas gitaristini açıkladı
22.02.2015

Hayırlı olsun.

Geçtiğimiz günlerde Facebook’tan yaptıkları açıklamayla bas gitarist Dominic ‘’Forest’’ Lapointe ile yollarının ayrıldığını duyuran Kanadalı teknik death metal grubu BEYOND CREATION, kadrosuna Kanadalı progresif death metal grubu BROUGHT BY PAIN’in basçısı Hugo Doyon-Karout’u kattığını yine Facebook üzerinden duyurdu. Buruk bir hayırlı olsun diyoruz.

  Yorum alanı

“BEYOND CREATION yeni bas gitaristini açıkladı” yazısına 13 yorum var

  1. Kemal says:

    Fena olmuş. Grubun bu kadar popülerleşmesindeki en büyük etkenlerden biri Forest’ın müziği domine eden basları ve sololarıydı. Hatta sanırım ilk kez bir death metal grubunda bas gitarist grubun en çok solo atan üyesiydi. Kim geçecekse yerine sırtında büyük bir yük olacak.

  2. Ediz Mudul says:

    başlıktaki “haydaa” açıklaması yeterli olmuş bence. hayırlısı olsun. evan brewer i alırlar belki kim bilir :P

  3. emre says:

    ABİ HAYIR BE.

    Grubun yarısı gitmiş oldu resmen. Tatmin edici bi replacement gerçekleşsin. Lütfen.

  4. Kamil says:

    Nedense tüm sevdiğim TDM grupları eleman kaybediyor. Önce Obscura şimdi Beyond Creation. Sırf Augury geri gelecek diyorlardı. Yine teselli olur belki.

    BC’nin çok sağlam bir basçı bulması lazım. İmkansız ama Thesseling istiyor gönül. Jeff Hughell veya Ewan Brewer ikilisinden biri olabilir.

    Bonus: Youtube’dan Cannibalistic Zombie.

  5. sueda says:

    ELİM AYAĞIM TİTRİYOR YA
    Buna hazır değildim
    Aman Tanrım

  6. Sheva says:

    Olmadı, cidden olmadı.

  7. Abi albümde gitaristten daha fazla solo atıyorsun, löngür löngür duyuluyorsun, bir bas gitaristin isteyeceği her şeye sahipsin ne diye ayrılıyorsun ki gruptan? Ayıp be.

    Sonraki albümde basları Steve Digiorgio’ya yazdırıp gruba konserlerde o partisyonları çalabilecek birini alırlar umarım.

  8. İlker says:

    Yapmayın bunu işte ya. Evan dışında kimse kesmez artık bizi.

  9. Brutal says:

    Merak etmeyin arkadaşlar Kanada da hayvan diye tabir ettiğimiz ne basscı biter ne gitarcı ne davulcu biter hepsinin yeri doldurulur…

  10. K.man says:

    Bu adamın elinde tuttuğu bas gitarın yerine bonzai koymakla Forest’in yerine bu adamı koymak gruptaki değişimin bendeki açıklaması ve etkisidir…Tam bir ‘Onlar kaybetti abi!’ vakası!! Spawn pf possesion bassçısı Erlend Caspersen’le beraber idol saydığım yegane adamdır Forest ve hatta tarz olarak Erlend’tan daha öncelikli tuttuğum bir tarzı vardır. Kim gelirse gelsin yerini dolduracak adam değildir , bu büyük bir ön yargı mıdır? Benim için kessinlikle hayır…

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.