# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
AENAON, HAIL SPIRIT NOIR, VARATHRON ve AGNES VEIN elemanlarından yeni süper grup
03.02.2015

KATAVASIA.

AENAON vokalisti Astrous, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda yeni bir Yunanistan black metal süper grubunu duyurmuş: KATAVASIA.

Gitarları üstlenen Astrous, grubun kuruluş hikayesini ve kadrosunu şu sözlerle kısaca anlatmış:

“Geçtiğimiz yaz, Achilleas (VARATHRON/AENAON gitaristi) ve Necroabyssious (VARATHRON vokalisti) ile yaptığımız bir fikir alışverişinden sonra spontane olarak  nostaljik, basit ve Yunan black metali kimliğini belirlemiş okült, heavy elementler üzerine temellendirilmiş bir müzik yapma fikri oluşmuştu. 

Bundan sonra sludge black metal grubu AGNES VEIN davulcusu Foivos ve HAIL SPIRIT NOIR klavyecisi Haris gruba katıldılar. İkisi de aynı müzik zevklerini taşıdığımız çok iyi arkadaşlarımız.”

15 Mart’ta yayınlanacak olan “Sacrilegious Testament” adlı ilk albümünde SEPTICFLESH’den Sotiris Vayenas ve ROTTING CHRIST’dan Sakis’i konuk olarak ağırlayacak olan grup, albümden “Visions of the Misty Night” ve “Cosmic Nightmare” adlı iki tane şarkı yayınlamış:

  Yorum alanı

“AENAON, HAIL SPIRIT NOIR, VARATHRON ve AGNES VEIN elemanlarından yeni süper grup” yazısına 3 yorum var

  1. İki şarkıyı da baya sevdim. Yola çıkış amaçlarına vakıf olmuş görünüyorlar. Bu arada Aenaon yeni nesil black metalde beni en çok heyecanlandıran grup. Yerli yersiz Aenaon övesim var, burada isimleri geçiyorken de öveyim. Güzel Aenaon, cici Aeanon. AAAEEENAAAAOOOOON.

  2. Aenaon da Hail Spirit de geçen senenin en sevdiğim iki grubuydu, onları aynı proje altında görmek apayrı mutlu etti beni. Özellikle Hail Spirit’in klavyecisi zaten grubun beyni konumunda, bütün şarkıları o şerefsiz yazıyor. Son yılların en yaratıcı ve orijinal müzisyenlerinden birisi, eminim bu grupta da etkin rol alıyordur. Almalı.

  3. 2014′ün en iyi black metal albümünlerine imza attığını düşündüğüm bu iki grubun elemanlarının ortak bir projede yer alması ve benim bunu beğenmemem zaten olanaklı olmasa da şarkıları gerçekten çok sevdim. Aenaon vokalistinin sesi raw black metal’e yakın şarkılara çok daha nefis oturuyor bence, HSN klavyecisi de zaten grubun her şeyi, ortaya mükemmel bir şey çıkacağına emin gibiyim. Tek sıkıntım KATAVASIA’nın çok kötü bir isim tercihi olması. Duyunca kulaklarımı tıkayasım geliyor resmen.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.