# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
LANA DEL REY yeni Tim Burton filmi için iki yeni şarkı yayınladı
07.12.2014

Big Eyes.

Son albümü “Ultraviolence”ı bu sene başında çıkaran LANA DEL REY, yeni Tim Burton filmi Big Eyes için Daniel Heath ve Rick Nowels’la beraber yazdığı “Big Eyes” ve “I Can Fly” adlı iki yeni şarkıyı sundu.

“Big Eyes”:

“I Can Fly”:

50’li yıllarda yaptığı ceylan gözlü çocuk tablolarıyla bilinen Margaret Keane’nin yaşamını konu alan film, 15 Aralık’ta vizyona girecek.

  Yorum alanı

“LANA DEL REY yeni Tim Burton filmi için iki yeni şarkı yayınladı” yazısına 6 yorum var

  1. sinema dünyasının en sevimsiz adamı ile müzik dünyasının sevimsiz kadını aynı projede. tam pişti olmuşlar. konudaki bonus sevimsiz ise Amy Adams. bu kadar sevimsizin arasında bir tek Christoph Waltz’a yazık olmuş.

    B U R Z U M

    @ismail vilehand, tim burton i ‘batman’ filmleri yuzunden bende pek sevmem. Yalniz buyuk bi christoph waltz hayraniyim. Ozellikle tarantino ile insan otesi performanslara imza atti. Hele o ‘SS Colonel Hans Landa’ sinema tarihinde ki favori karakterlerimde en ust siralara yerlesti.

    Ufuk Sönmez

    @B U R Z U M, aynen abi django’da da çok iyiydi. bu arada tim burton demişken big fish dokunaklı, güzel bi filmdi ya.

  2. Phaolrym says:

    Aaaa, bu sefer makyaj ve imaj bukalemunu, sosyofobik ve batıl inançlı Johnny Depp yok muymuş? Herhalde bütün makyaj ve imaj kombinasyonlarını tüketince, oyunculuk yapamayacağının anlaşılacağından korkup reddetti herhalde. Ya da Tim Burton tüm suyunu sıkıp, posasını attı.

  3. Mert Karaca says:

    Tim Burton’ın belli başlı filmlerinde Danny Elfman’ın müziklerini duyup hayran kalmıştım (ki Tim Burton’ın filmlerinde müzik çok ön planda oluyor) Şimdi Lana Del Rey şarkıları duymak hayal kırıklığı olacak. Tim Burton’ı çok sevmeme rağmen kendi tarzına ters düşen bir müzisyen seçimi yapmış. Umarım film güzel olur da oradan yırtar.

  4. atilla says:

    iki ismide severim (elbette öncelik tim burton :) şeçilen konu enteresanmış (sanatçıların hayatlarının anlatıldığı hikayeler hep ilgimi çekmiştir zaten. bana güzel bir iş çıkacakmış gibi geliyo, hadi hayırlısı :)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.