# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MASTODON’dan popolu klip
29.09.2014

The Motherload.

MASTODON, yeni albümü ”Once More ‘Round The Sun“dan “The Motherload”un klibini paylaştı.

Albümden “High Road”un klibi ise şöyle.

  Yorum alanı

“MASTODON’dan popolu klip” yazısına 171 yorum var

  1. Black Thunder says:

    Yılın en iyi albümleriden biri olacağı kesin. Mastodon, yeni jenerasyon metal müziğin, salt müzik anlamında en iyi 2-3 grubundan biri. Mastodon’dan kötü iş çıkmaz.

  2. the great mastodon says:

    yeni şarkı mükemmel bayıldım high roaddan daha güzel

  3. Şarkı harika olmuş ya, the hunter’ı çok seven biri olarak albümdeki her şarkıdan güzel olmuş bile diyebilirim ama birkaç kere daha dinlemem gerek. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, bomba gibi bir albüm geliyor.

  4. rbarac says:

    Progresifliğin dibini görmüş şarkı bildiğin

  5. gorod says:

    mastodon’u opeth’e benzetmek istedim bi an,gözlerimi kapattım vokalleri duymadım, gitarın tonunu değiştirdim ve başardım bir şekilde:) harika şarkı!!!

  6. Şarkıyı dinlemelere doyamıyorum ya. Mastodon > güvenilen karlı dağlar.

  7. alcapone90 says:

    High Road biraz düz ve teknik bir parça gibi gelse de Chimes of Midnight ile progresif soundun devam ettiğini görebiliyoruz.Merak uyandıran görselleri ve konsteptiyle yine bağımlılık yaratacak bir albümle karşılaşacağımıza eminim.

  8. Of of of yazim sureci videosundaki seyler aklimi aldi. LAAAAAN CIKSIN BU ARTIK.

  9. 53. saniyede giren kısım nedir öyle.

  10. Berca B. says:

    Trailer’daki şarkıyı hemen şu anda istiyorum. Baya baya Mastodon diskografisinin en iyi albümü gelicek gibi.

  11. Black Thunder says:

    YILIN EN İYİ ALBÜMÜNE MERHABA DEYİN… Mastodon, muazzam kıç tekmeleyecek.

  12. Gorenler olmustur belki ama, albumu onceden dinleyip sarkilarla ilgili kisa bilgiler veren bir yazi, pek tabii ki Ingilizce: http://www.artistdirect.com/entertainment-news/article/first-reaction-mastodon-once-more-round-the-sun/10953723

    Ove ove bitirememek <3

    Black Thunder

    @Ertuğrul Bircan Çopur, Ağabey, bu 4 manyak heriften kötü bir iş çıkmaz. 5 albümleri var ve 5′i de kalbur üstü, çok baba albümler…

  13. Soul Eater says:

    Bu grubu hiç sevmem. Yani müziklerine tahammül edemiyorum. Dvd falan da izledim bunu dinleyen bir tane arkadaşım var. o gerçekten fanı bunların bir de onun yancısı yalama var o da seviyom diyip işte dinliyo da götüyle dinliyordur. Ama bu adamlar ilk günden beri bakıyorum hep daha iyiye bişeyler yapıyorlar. O yüzden takdir ediyorum herifleri.

  14. GiantZillerIndo says:

    deliricem çık artık aq.

  15. Chimes at Midnight dinlerken zevkten kafayı yiyorum. Psycroptic gibi,Spawn of Possession gibi nice teknik azmanı delişmen grubu dinlerim, iyi besteler yapan, çok iyi bir müzisyen olmak konusunda Mastodon kadar şevkimi kıran başka bir grup yok. Tüm grup üyeleri çok çok iyi ve aralarında eşsiz bir kimya var. Yazım süreci videosunun ortasında giren şarkı nedir abi öyle ya. Albüm için deliriyorum. Ağzımıza ağzımıza vuracak.

  16. owlbos says:

    Dün izlediğim şu kayıt aşamaları videosu o kadar gaza getirdi ki uyku haricinde tüm zamanım tekrar tekrar Mastodon albümlerini dinlemekle geçiyor. Çok yoğun olmama rağmen kulaklığı çıkarmadan tüm işlerimi hallettim, hallediyorum. Çıkıyor mu düşüyor mu noluyorsa olsun artık dinleyelim şunu :( Ayrıca PA’da mıydı yabancı bir sitedemiydi tam hatırlamıyorum ama bir yorum vardı. Arkadaş Mastodon’un grup kimyasının the Beatles ile örtüştüyordu, bir elemanın gruptan ayrılması her şeyin büyüsünün yok olacağını flan kastediyordu. Buna kesinlikle katılıyorum Mastodon gerçek bir grup…

  17. Su kadarcik videonun ikinci yarisini 30 kere falan izlemisimdir herhalde, nasil bir heyecan yaptim belli degil. Eskiden iki ay onceden duserdi albumler internete, dinler sindirir begenirsem preorder yapardim, ne guzel gunlerdi onlar :(

  18. Beleg says:

    Klibe bayıldım ya, nerdlük akıyo resmen her anından. Şarkının konusunu hiç böyle hayal etmemiştim, ters köşe oldum baya. Ne mükemmel bir grupsun sen Mastodon, çıksın artık şu albüm de rahat rahat övebilelim.

  19. Mastodudes says:

    Once More Round The Sun için, son 12 gün, 288 saat, 8640 dakika…

  20. Berca B. says:

    İlk defa bir Mastodon klibini sevemedim.

  21. B U R Z U M says:

    Meelsef klibi ve sarkiyi hic begenmedim:( zorluyorum ama sevemiyorum su grubu ya…sevenlere saygim sonsuz gercekten ama bence cok abartilan bi grup…sevdigim sarkilarinin sayisi 5 i gecmez. the hunter albumunden ‘the sparrow’ aklimi aldi sadece. o sarki baska bir boyut benim icin.

  22. saw you drown says:

    Şarkı bayağı sağlam. Aynı Mastodon gibi.

  23. slowcheetah says:

    yeni albüm blood mountain ve crack the skye’ın harmanı olacak gibi. heyecanla bekliyoruz.

  24. Berca B. says:

    İlk defa bir Mastodon klibini sevemedim. Ama şarkı muazzam olduğu sürece sorun yok.

    cemal okko

    @Berca B., your brain will melt…

    Berca B.

    @cemal okko, kısmetse yeni albümle dediğin olacak.

    cemal okko

    @Berca B., tommy vitaly diye bir adam keşfettim daha yeni.. iyi mi acaba karar veremedim.. ben daha çok davul sesine ve tekniğine duyarlıyım…

    http://www.youtube.com/watch?v=Ttua4sPzJ6w
    http://www.youtube.com/watch?v=wzA2EZhltzU

  25. Talisman of Rebirth says:

    mükemmel iş olmuş. ne desek hikaye işte. adamlar özel işleri özel. kıyaslayacak kalitede grup yok.

  26. cemal okko says:

    biris bana sağlam bir crossover grubu önersin… old school sound tercihimdir…

  27. owlbos says:

    ALBÜM FENA BAŞLIYOR İNDİRİN!!

    owlbos

    @owlbos, Sanırım bir albümle ilgili hayatımda ilk defa trol olarak bile kötü yoruma rastlamadığım bir dönemi yaşıyorum… Ne kadar büyüksün Mastodon…

  28. ALBÜM DÜŞMÜŞ

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  29. Albümü şimdi dinledim. Bana göre şu ana kadar yılın en iyi albümü ve sanırım Mastodon’un da en iyi albümü.

    Tread Lightly, The Motherload, Ember City ve Diamond in the Witch House favorilerim şimdilik. Tabi ki her şarkı harika olmuş. Birkaç kere daha döndürdükten sonra daha sağlıklı bir yorum yapabilirim.

    Black Thunder

    @Kingdom of Tyrants, Ulan dakika başı bakıyorum albüm hakkındaki yorumlara… İçimi ferahlattın dostum.

    MASTODUDES… :)

  30. Erol says:

    ALLAAAAAAAAAAAAH!

  31. Black Thunder says:

    The Motherload nakaratı efsane ötesi olmuş. Brann baba çoşuyor, çoşturuyor. :)

  32. cemal okko says:

    albümü dinledim ve en ufak zeka kırıntısı dahi göremedim…

    önümüzde progresiflik adına daha evvel milyon defa yapılmış şeylerin eklektik bir karışımı sadece..

    the motherload dışında beğendiğim parça da yok.

    Ahmet Saraçoğlu

    @cemal okko, albümü henüz dinlemedim, ancak 10 yıllık bir Mastodon dinleyicisi olarak 54 dakikalık bir Mastodon albümünde “en ufak zeka kırıntısı dahi” yoksa, müzik kavramını komple kapatıp gidelim bence. :)

    cemal okko

    @Ahmet Saraçoğlu, site admini cevap verdiyse şimdi burası ”troll var hücum..” diyen site müdavimleriyle dolacak..

    albüm chanel parfümleri gibidir belki kokusu zamanla dinledikçe daha iyi alınıyordur… hadi diyelim öyle.. en fazla 1 yada 2 kere daha dinlerim.. sonra motherload’dan devam..

    Erol

    @cemal okko, abi trollük falan yok da çok ölçüsüz eleştirmişsin.Albüm kötü,tarzım değil,beğenmedim vs desen neyse de zeka kırıntısı bulamadım demek biraz enteresan olmuş yani.

  33. saw you drown says:

    Albümü henüz dinlemedim. Ama zeka dolu bir albüm yaptıklarına eminim:) Benim için Mastodon üyelerinin en zeki yönü sağlam şarkı yapmalarıdır. -sağlam- evet nasıl böyle şarkılar yapıyorlar bilmiyorum. Şahsen Mastodon’a ayılan bayılan biri değilim; ama kötü şarkı yapamamaları ve -sağlam- (nasıl bir sağlamlık ben de bilmiyorum) şarkılar yapmada usta oldukları bir gerçek. Mesela yeni albümü açacağım ve yüksek ihtimal yine sağlam parçalarla dolu olacak. Bunu bilmek aslında hem kötü, hem iyi. İyi olan tarafı malum.

    Kötü olan tarafı ise şu:
    Aaaa Mastodon yeni albüm çıkarmış. Nasıl güzel mi?
    -Bildiğin gibi işte. Yine sağlam şarkılar var.

    Not: Ayılıp bayılmıyoruz dedik ama genel olarak tabi. Crack the skye albümüne taparım.

  34. Black Thunder says:

    Herkesin kişisel zevki farklıdır, saygı duyarım. Kendi kişisel fikrim ise, bu albümü her müzisyenin icra edemeyeceğidir. Mastodon, kötü iş yapmaz.

  35. Wildchild says:

    Albüm çok güzel de ben şahsen ”the sparrow” tarzı bi’ şarkı da beklerdim. 1-2 tane araya öyle serpiştirselerdi keşke. Şimdilik favorilerim Ember City, Halloween, Tread Lightly ve Motherload.

    Erol

    @Wildchild, aynen abi tek eksik the sparrow tarzı bi şarkı.albüm bitene kadar bekledim aha şimdi, hadi bu sefer falan diye ama yok

  36. GiantZillerIndo says:

    DİS TAYYM DİSSSS TAAAAAAYMMMMM blood mountain’ın the hunter’la buluştuğu bi albüm olmuş gibi.

  37. Halloween inanilmaz.

    gerekli

    @Ertuğrul Bircan Çopur, bu albüme ozellıkle bu parcaya aşık oldum

  38. Albümü 7-8 kez çevirdikten sonra şunu söyleyebilirim ki, metal müzik piyasasında ”çok iyi” albüm yapacağından kuşku duymamamız gerekem gruplardan olduğunu bir kez daha göstermiş Mastodon.

    Albüm The Hunter’a göre çok daha sotisfike ve elemanlar etkilendiği türleri müziklerine çok daha iyi entegre etmiş. Şarkılar genel olarak Mastodon albümlerinde gördüğümüz üzere sludge, stoner, heavy metal, rock’n roll gibi türlerin birbiriyle çok iyi harmanlanmış ve progresif bir yapıya bürünmüş hali olarak karşımıza çıksa da, önceki albümlere göre çok daha başarılı bir şekilde yapmış bunu Mastodon.

    Albümde Tread Lightly, High Road, Asleep in the Deep, Ember City ve özellikle Diamond in the Witch House gibi daha önce Mastodon’dan duymaya alışkın olmadığımız türde şarkılar da mevcut. Albümün en büyük artılarından biri ise vokaller. Özellikle Brann Dailor’un vokal performansı tam olarak ayakta alkışlamalık. The Motherload başta olmak üzere (o nakarat kısmı nedir öyle) çoğu şarkıdaki performansı unutulmayacak cinsten.

    Albümdeki favori parçlarımın şimdilik Tread Lightly, The Motherload, Chimes at Midnight, Ember City ve Halloween olduğunu; Once More ‘Round the Sun ve Feast Your eyes dışında (elbette onlar da boş şarkı değiller) albümdeki her şarkıyı mükemmel bulduğumu belirtiyor ve albümün Mastodon diskografisinin Crack the Skye ile birlikte en iyisi olduğunu iddia ediyorum. Şahsi kanaatimce 10 üzerinden 10′u hakeden bir albüm.

    İyi ki varsın be Mastodon.

  39. Ömer Kuş says:

    Albümün tamamı Spotify’a düşmeden dinlememeye karar verdim. Dayanabilirim, bunu yapabilirim evet.

  40. ismail vilehand says:

    bende beğenmedim klibi. Curl of the Burl gibi gelmiş geçmiş en iyi kliplerden birini çeken Mastodon’a yakışmamış bence.

  41. GiantZillerIndo says:

    hunter meets blood mountain filan demiştim ama yok ya albüm harbiden bambaşka. hunter’da da böyle olmuştu gerçi. her dinleyişte ayrı bi bağlanıyorum, muazzam besteler. her albümde bu kadar farklı olup böyle HAYVAN gibi çalabilmek filan çok acayip işler aq.

    GiantZillerIndo

    @GiantZillerIndo, yalnız yine de şunu söylemem lazım evet: BRANN DAILOR. evdeki davul kitini camdan atıp bageti çok afedersiniz kıçıma soktum. sadece öküz gibi çalmak denemez buna ya. öyle güzel partisyonlar yazmış, öyle numaralar çevirmiş ki. yok böyle bi adam. allahsız sarı.

  42. zlayeric says:

    Korkuyorum dinlemeye şaka maka geldi albüm.Neyse bu akşam bakıcam.

  43. mfeci says:

    İlk döndürme itibariyle yazıyorum : Aga bu nedir ??

    Yılın albümü olur, gol olur.

  44. Osman says:

    Asleep in the Deep çok güzel. Onun dışında, bilemedim yaa, kritik gelene kadar kafamda bişeyler oluşur muhtemelen.

  45. 'todon says:

    her şarkısı ayrı güzel her şarkısında ayrı bir zeka pırıltısı yılın en iyi albümü. Ama şunu düşünüyorum her albümde daha iyisi olur mu diye düşünüyoruz ve ben gelecekteki ben adına şimdiden korkmaya başladım

  46. eXozmen says:

    İlk dinlemede tepkim ‘eh, iyi’ oldu. Dinlemeye devam.

  47. Net olarak ilk 5′imde olacak yıl sonunda, harika albüm ya. Yayınlanan şarkılar dışında özellikle Ember City, The Motherload ve Halloween beni benden aldı. Tam bir yaz albümü olmuş ayrıca, şu konumda adamlar isteseler bile kötü bir iş çıkaramayacaklar ortaya.

  48. Berca B. says:

    Ho shi. Videodan anladığım kadarıyla 3 tane de bonus şarkı gelecek.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.