# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THROWN TO THE SUN’dan performans videosu
11.07.2014

Hi-Voltage 2014.

Yeni albüm çalışmalarını sürdüren THROWN TO THE SUN, Hi-Voltage 2014 performansından 3 şarkılık bir video yayınladı.

  Yorum alanı

“THROWN TO THE SUN’dan performans videosu” yazısına 42 yorum var

  1. Jester says:

    Müthişmiş ya, Bahadır’ın Meshuggah pozlarından albüm kapağı olur. Elinize sağlık.

  2. DrAQA says:

    Keyifle izledim süper olmuş, ses kalitesi muazzam.

  3. Durakonis says:

    Çok başarılı buldum. Her yönden beğendim. İzmir konserine göre vokallerin daha iyi duyulması, ve Batu’nun twinlerinin duyulup ayırt edilebilmesi canlı performansınız hakkında daha iyi bir izlenim edinmeme vesile oldu. Özellikle Batu’nun twinleri ve Enver’in clean’leri çok etkileyiciydi. İzmir konserinde önlerden gitarlar zaten çok iyi duyulduğundan o bakımdan ton ve performans olarak iyi olduklarını zaten biliyordum. Tebrikler. Yurt dışı performanslarınızı da görmek dileklerimle.

    Durakonis

    @Durakonis, Bir de sahneye yakışıyosunuz hakkaten hepiniz. Onur da sahne karizması yüksek bi insan bence. Klas.

  4. onurtoptas says:

    kayıt kalitesi ve performans möh-tee-şem lan. 2. albümden sonra böyle konserlerden toplama bir live EP filan olsa keşke. ya da dur ben bunu ripleyip mp3 yapıp her istediğimde dinleyeyim. elinize sağlık, tebrikler.

    ayrıca bu kadar olur, o gün yolu biraz zor bulduğumdan ilk 3 şarkıyı kaçırmıştım, adrift’e hastayım, inward reflection da en sevdiğim ttts şarkısı. video çok iyi denk geldi.

    ilk 3 parçadan sonra ses sisteminde aksaklıklar olmuştu, patlama gibi sesler geliyordu yukarıdan. vokal ve davul da ara ara gitmişti ama neyse ki çok sürmedi bu durum.

  5. Kuaför Tugay says:

    bu tür ne oluyor tam olarak,modern metal diyesim geliyor son 10 15 yılın grupları gibi kokuyor onları da dinlememiş olsam da.niyeyse sevemiyorum bu türü,çok istikrarsız geliyor yoruluyorum hızlandı yavaşladı derken.ama 10 numara müzisyenlik,8:48 deki solo da harikaydı.

  6. Tek kusur göbekler, saygılar.

    Bascivegobekli

    @grotesksovguler, Göbek bir kusur değil, bir yaşam biçimidir (yalan)

    Bu arada TTTS abiler, şahane çalmışsınız ama sadece sizi izlemek için festivale para yakacak lüksüm yok, fakirim.

    Hele ki 03:19′daki gülüşü canlı görmek için neler vermezdim.

    ismail vilehand

    @grotesksovguler, göbekli adam > fit adam

  7. Çok iyi olmuş bu ya, kalite her açıdan çok iyi ve dibine kadar profesyonel olmuş. Dahası da gelir umarım.

  8. ben says:

    1.Hayvan gibi yardırmışsınız olm. Çok iyisiniz.
    2.Inward Reflection dünyanın en iyi şarkısı.
    3.Solodan sonra Enver’in ufak çaplı delirmesi = priceless.
    4.Inward Reflection dünyanın en iyi şarkısı.

  9. ismail vilehand says:

    vallahi müthiş performans. ancak seyirci nedir öyle ya. adamlar yıkmış sahneyi millet öyle bakıyor. bizim seyirci yıllardan beri aynı. acil çözüm lazım buna. gaza gelmeyi çıldırmayı falan ayıp mı sayıyolar utanıyolar mı bende çözemedim yıllardan beri.

    Ş. Yıldırım

    @ismail vilehand, +1. ben de uyuz oldum. orada olmak vardı diye iç çekerek izledim ama seyircinin hali içler acısı. ”uff trivium çksa da izlsk.s.s.” mod on olmuş çoğu.

    Oğul

    @ismail vilehand, benim olduğum kısım gözükmemiş, gayet delirtmiştim halbuki. Ravenous Sun’ı neredeyse ezberlemişim bu arada konserde farkına varmıştım. Locus/Kaczynski performansı da 10 numaraydı. (teknik aksaklıklara rağmen)

    Kerem Kaan

    @ismail vilehand, Ben kendimi baya bildiğin parçaladım ya. Kimse görmedi pek ama. Demirlere baya zor anlar yaşattım. Seyircinin büyük bir kısmının bu kadar durgun olması benim de fazlasıyla canımı sıktı doğrusu. Ulan TTTS çalıyor sen bakıyorsun öyle. Olacak iş mi?

    saw you drown

    @ismail vilehand, Her şeyi geçtim. Bu kadar gaz şarkılara mal gibi bakmak neyin nesidir. Nasıl metal dinliyorsunuz lan siz vallahi inanmıyorum demek isterdim o adamlara.

  10. Berk says:

    Ben bir grubun canlı performans videosunu izlerken o videoyu değerlendirdiğim kıstasım şudur: Eğer videoyu izlerken istemsiz olarak air drum yapıyor ve bu durumun farkına video bittiğinde varıyorsam o canlı performans iyidir bana göre.Burda da aynı durum yaşandı,tebrikler sonsuz.

  11. Korhan Tok says:

    Inward Reflection’ın solo dönüşü Enver’in gazdan nerelere gideceğini bilememesi. <3
    Video süper hazırlanmış, performans harika, şarkı seçimleri muazzam. Total toplamda her şey enfes.

  12. Konserde oradaydım, müthiş performanstı. Keşke mekandan kaynaklanan ses aksaklıkları olmasaydı da Locus of Nullity ve Kaczynski’nin sonunu da videoda görebilseydik. Çok çok iyiydi.

    Canlı performans videosu çok profesyonelce hazırlanmış. Bu kadar olur. Mekandan dolayı konserde yeterince duyulamayan her ayrıntının, her partisyonun neredeyse kusursuz icra edilmiş olduğunu gösteriyor. Sanırım Türk grupların yayınladıkları canlı performans videoları içinde en iyisi bu. Bravo.

  13. Şafak says:

    Herşey çok güzel ses kalitesi, performans elinize ağzınıza sağlık. Başarılarınızı devamı gelir İnşaallah daha büyük yerlerde daha çok seyirciye çalarsınız.

  14. ÖNCÜL says:

    Video ve performanslar harika, Enver Yılmaz şahane bir frontman.

  15. Cattle Bilmemne says:

    Müziğin sesini kapadım, şöyle bir imaj eleştirisi yapayım dedim.

    -Enver’in biraz daha eritmesi gereken bir göbeği
    -Bahadır ve basçı arkadaşın (Adını çıkaramadım Onur’du sanırım kusura bakmayın) uzatması gereken saçları (Basçı arkadaş eskisi kadar uzatmasın ama, hepten mağara adamı stayla dolanıyordu bir ara)
    -Batuhan’ın aynen koruması gerektiği harika bir saç sakal kombinasyonu

    var. Sonra müziğin sesini açtım; kayıt kalitesi, şarkılar ve sahne performansı gayet yarman yine, özellikle Ahmet abinin gayet işin profesyoneli olmuş, kaşarlanmış bir sahne duruşu var ”Ben bunların ağabeyiyim” dermiş gibi babacan sırıtışlarına hastayım.

  16. Cemre says:

    O gün orada olmayı gerçekten çok isterdim fakat yine de bu mükemmel performans videosuyla bu duyguyu yaşattığınız için teşekkürler. Sesler o kadar iyi geliyor ki live albüm çıkartıp içine koyulabilir bile. Çekimler de gayet profesyonelce olmuş. Bu tarz çalışmaların devamını kesinlikle bekliyoruz :)

  17. Heimdall says:

    Seyirci gerçeğine zaten değinilmiş ama Ravenous Sun gibi bir parçaya eşlik etmemek, etmekten daha zor olmalı bence. Her açıdan şahane olmuş, elinize sağlık.

  18. Kerem Kaan says:

    Oradaydım ve muhteşemdi ya. Hepiniz muhteşemdiniz. Konserden önce Ahmet abiyle zaten kısa bir muhabbetimiz olmuştu. Enver abinin Mercyful Fate tshirtüne bittim yalnız. İzmir’e de gelirsiniz umarım.

  19. deniz says:

    elinize yüreğinize sağlık

  20. koray says:

    abi amınakoymuşsunuz desem ayıp olur mu ?

  21. gorod says:

    sizin canınızı yerim!!! ankara’ya gelseniz ne güzel olur.

  22. Swedish says:

    Konsere maalesef gelemedim.Fakat daha önceki thrown to sun gecesinde rock n rolla mekanındaki ses sisteminden çok daha iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum.Ya da kayıtta her şey muazzam duyulmuş.

    Sahnedeki duruş gayet doyurucu bence.Fiziksel özellikleri bir kenara burakarak bence hiç kasmadan,gayet samimi,eğlendiğini hissettiren bir grup derim eğer hiç tanımıyor olsam..

    Yine hiç tanımasam ulan adamları kim keşfetmiş,nerde ne albümleri var ki bunların der meraktan deliririm

    Ama neyseki tanıyorum bu güzel insanları.Türkiyede metal müziğin hakkını vererek ortaya keyifli,kaliteli şeyler çıkartan bu insanları iyiki tanıyorum.Herkes elinden grldiğince paylaşsın,herkeslere anlatsın.Unutulmasın ki Ghost dediğimiz grubu,Fenriz paylaşmadan önce kimseler tanımıyordu

  23. saw you drown says:

    Tebrikler. Çok çok iyi.

  24. Nahilath says:

    Vokalistin performansını beğendim

  25. kryuu says:

    abi batu inanılmaz çalmış ya vallahi tebrik ediyorum. 1 saat çalsanız oturup sadece onu izleyebilirim

  26. Salim Ege says:

    Inward Reflection’da hey çekilen kısımda duvara kafa attım. Bomba.

  27. Gönül isterdi ki bu performansı yerinde canlı kanlı izlemiş olalım fakat imkanlar sınırlarımızı belirliyor,buradan izlemekle yetiniyoruz.Buna rağmen karşımızda duran performansın mükemmelliği yerinde izlemiş kadar canıma okudu.Yavaş yavaş büyüyen ve pasifagresif ailesinin en önemli temsilcisi bu yürekli adamları kutluyorum,yolunuz daha da açık olsun!

  28. Dysplasia says:

    Çok iyi performans. Sırf sizi görmek için gelmeyi düşünüyordum festivale, nasip olmadı. Bir dahakine artık.

    Yalnız vokal boştaki elini de artık mikrofon demirine mi koyar, şaaşalı hareketler mi yapar bilmiyorum da kullansın bir şekilde. Brutal vokal yaparken uyluk üstünde sallanan sol el çok garip bir görüntü veriyor.

    Albümünüzü bekliyoruz.

  29. blckrthm says:

    parçalar oldukça sıkı. nasıl yaptınız bilmiyorum ama baya baya sağlam konser kaydı olmuş. ancak ben mi kaçırdım bilmiyorum ama şarkılarda solo yoktu sanırım.

  30. Korhan Tok says:

    Evde davulum olmasına rağmen senin çaldığının çeyreğini dahi çalamıyorum ulan Batu. ULANBATU. +rep karşim.

    Batuhan Bekmen

    @Korhan Tok, Canımsın, cananımsın. <3

  31. Katil says:

    abi ben sizin vokalinizi çok fena eddie hermidaya benzetiyorum (ses olarak da, tip olarak da) müziğiniz çok özgün ama kesinlikle ileride yeni bir albüm işine girecekseniz artworke önem verin ve paranıza kıyın produksiyonunuz sağlam olsun, yazık etmeyin bu müziğe,canlı performansınız gerçekten çok çok iyi ve kaliteli:) umarım istediğiniz gibi işler yapabilirsiniz ileride, kesinlikle hakettiğinizi düşünüyorum ÖEH nasıl yaladım yalnız, başarılar diliyorum hadi iyi müzikler

  32. Deathamphetamine says:

    Yeni albüm bol sololudur inş.

  33. Cattle Bilmemne says:

    Solo istiyoz solo!!!

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.