# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
İstanbullu FALLEN’dan baştan sona konser
05.06.2014

Metal Summer.

2004 yılında eski TORNADO üyeleri Bürkan Törün ve Emre Kırıkyapan tarafından Heavy Metal cover grubu olarak kurul ve 2004 -2012 yılları arasında istanbul’da çeşitli rock barlarda ve sahnelerde programlar yapıp konserler veren FALLEN, 2007 yılında Doruk Törün, Aytek Akçakaya ve Barış Benice’nin gruba dâhil olmasıyla beste çalışmalarını hızlandırıp demo kayıtlar yapmaya başlamıştı.

Bir süre önce “Maskeler” adlı yeni single’ının klibini sunan grup, Metal Summer Fest’te verdiği konseri de birden fazla kamerayla kaydetmiş. Aşağıda konserden METALLICA – “Battery” cover’ı izlenebilir, diğer şarkılar da şuradan tek tek görülebiliyor.

“Maskeler” klibi de aşağıda.

  Yorum alanı

“İstanbullu FALLEN’dan baştan sona konser” yazısına 8 yorum var

  1. Reroute to Remain says:

    fena değil

  2. eXozmen says:

    Bilindik şeyin dışında bir şeyler beklemeli miyim bilmiyorum ama fazla sıradan geldi bana.

    Reroute to Remain

    @eXozmen, Türk grupları sıradanlıkları yırtamıyor. Hep bir şeyi taklit ediyorlar. Yaptıkları müziklerde başka grupların etkisi çok hissediliyor.

    eXozmen

    @Reroute to Remain, Türk grupların olayını pek bilmediğim için böyle net bi yorum yapmaktan kaçınmıştım. Sanırım ‘bir şeyleri yeni yeni kavrayan bi metal dinleyicisi olarak’ artık daha net olacağım bu konuda. :D

    Reroute to Remain

    @eXozmen, hayırlısı :P

  3. A Question of Heaven performanslarını sevsem mi sevmesem mi bilemedim. Vokalin sahne performansı stüdyosundan daha mı iyi, bana mı öyle geldi?

  4. Unknown Artist says:

    @necmi baltra, bu zihniyet devam ettikçe daha sittin sene bir yere gelemeyecek Türkiye’deki gruplar. Bilmeyen duymayan olabilir, öncelikle cahil demektense bunları da bir desek yeni nesile, bakın önceden bunlar vardı şunları şunları yaptılar diye yaysak ya. Yerden yere vuracak kadar gruba sahip değilken elimizdekileri itin bir tarafına sokup çıkarmakta üstümüze yok(Sırf bu alan için değil, Türkiye için genel konuşuyorum).

    @eXozmen, Türkiye için kaç senedir var bu müzik türü? Kaç kişi denedi de vazgeçti? oturup bunları konuşmak lazım. Bir beste yapmak kolay iş değil. Hele hele Türkiye şartlarında hem özel sektörde çalışıp hem stüdyoya vakit ayırıp müzik yapabilmek. Eleştirmeden önce bunları göz önünde bulundurmak gerek.

    Yurtdışı grupları yıllarını bu işlere vermişler, hayatlarını bu iş üzerinden kazanıyorlar. Bizdeki gibi ev kirası, elektrik su faturası derdinde değiller. Eşit şartlarda üretilmiyor müzik. Uzar gider bu muhabbet.

    Uzun lafın kısası ortaya çıkarılan bir ürünü(hangi sanat dalı olursa olsun) eleştirebilirsiniz, kimse kimseye karışamaz ancak hepimiz adına yararlı olması açısından öneri de getirseniz ne güzel olur.

    Manowar ve Arch Enemy altında çıkan tüm gruplara helal olsun.
    Pentagram’ı zaten biliyoruz. Kırmızı, her ne kadar bana hoş gelmesede tarzları, başarıları devam etsin daha yere gelsinler. Fallen ilk ön grup performansı bakımından değerlendirirsek siz de harikaydınız yolunuz açık olsun.

    bascivegobekli

    @Unknown Artist, Yarısını sırada bekleyerek kaçırmış olmama rağmen Fallen’ı izlemesi keyifliydi. Bir dahakine Nightcrawler vs. bilen seyirciyle, daha samimi bir mekanda kendilerini izlemek isterim.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.