# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Rusya’da gözaltında tutulan BEHEMOTH ülke dışına çıkarıldı
23.05.2014

Only Satan can judge me.

Frontman Nergal’in Facebook’tan yaptığı açıklamaya göre, Rusya’da üç haftalık turnede olan BEHEMOTH, turne sırasında Rusya Göçmen Bürosu tarafından “yanlış vize” bulundurmaları gerekçesi ile göz altına alınmıştı. Açıklamanın tümü şöyleydi:

“Göçmenlik Bürosu dedektifleri tarafından “yanlış vize” nedeniyle alıkoyulduk. Polonya elçiliğinden bir kişi yanımızda olmadıkça klüpten dışarı bir adım bile atmayacağımı söylediğimde ise bizi zor kullanmaka tehdit ettiler. Daha sonra 10 görevli eşliğinde otobüse alınıp Göçmen Bürosu’na götürüldük. Polonya Büyükelçiliği’ne ulaşmaya çalıştık ama kimse telefonu açmadı. Mümkünse lütfen bu mesajı ulaşabildiğiniz her yere ulaştırmaya çalışın. Turne doğal olarak iptal. Tek istediğimiz güvenli bir şekilde otele, sonra da Polonya’ya geri dönmek.”

Yeni gelişmeye göre ise grup serbest bırakıldı ve derhâl Rusya’dan çıkmaları istendi. Gözaltında tutulan elemanlar ve turne ekibi, Rusya’dan ayrılmış.

  Yorum alanı

“Rusya’da gözaltında tutulan BEHEMOTH ülke dışına çıkarıldı” yazısına 7 yorum var

  1. suat says:

    Rusya işte ne olacak, olmadık sorunları fazla büyütüyor adamlar. Ayrıca haberi görünce satanic bir şeyler beklemiştim ama olmadı.

  2. OnurOnur says:

    Polonya’da kocaman THIS IS RUSSIA pankartı açan millet bu, doğal

  3. progressive says:

    Talihsiz bi olay olmuş. Ama “only satan can judge me” abi yarıldım resmen başlığa asdfdsfasdfasdf

  4. saw you drown says:

    Olayın satanizmle ilgili olduğunu düşünen.(2)

  5. kavanozkafa says:

    blow your trumpets PUTİN…

  6. atilla says:

    rusya nın putinli bu yılları bana bizim hükümeti & başbakanı hatırlayor, gerçi onlarda durum daha kötü diye düşünüyorum ancak sonra kararsız kalıyorum, bizde de durum kötüye gidiyor, sonumuz benzemesin rusya ya…

  7. Nightwing says:

    Polonyalılar ve Ruslar aynı ırktan gelmelerine rağmen tarihi bir düşmanlıkları vardır, birbirlerini ezelden beri sevmezler. Ruslar imparatorluk zamanında Pan-Slavizm politikası güderken Polonya’yı Slav memleketi olarak saymıyorlardı. Ruslar Slavların babası hüviyetinde tüm Sırpları, Boşnakları, Çekleri, Bulgarları vs.. kucaklarlarken Lehleri dışlıyorlardı. Onların Slavizm politikalarında Polonyalılar’a yer yoktu. Açıkçası bende olayı tıpkı Marduk’un Belarus’ta yasaklanması gibi basit bir satan matan olayı zannetmiştim ama işin aslı öyle değilmiş. Bugün Rusya’nın son zamanlardaki garip dış politikası neticesinde, Putin Polonya’dan çıkmış en ünlü grubu kendi ülkesinde istemedi. Hepsi bu.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.