# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
İstanbullu ANZERIA’dan bir klip daha
28.03.2014

Kayboldum.

İstanbullu senfonik metal grubu ANZERIA, “Kayboldum” adlı şarkısına çektiği klibi sundu.

“The World’s Rising” adlı parçaya çekilen klip de aşağıda.

Daha önceden de müzik ve düzenlemesi Mehmet Erkut Atay’a ait olan ve Osmanlı ile Mısır müziklerinden esinlenerek hazırlanan “Dîbâce” adlı şarkının klibi yayınlanmıştı.

ANZERIA’ya şuradan ulaşmak mümkün.

  Yorum alanı

“İstanbullu ANZERIA’dan bir klip daha” yazısına 13 yorum var

  1. TMan says:

    itü konserinde dinlemiştim bu grubu o soğuk havaya rağmen bazı aksaklıklar olmasına rağmen güzel performans sergilemişlerdi. bassçıları nerde bu arada.

  2. ScreamBloodyGore says:

    OHANNES ! o davulcu bizim deicide mert lan. bu adamla modada az içmedik.. hayvan gibi origin nile filan çalıyordu en son bi grupla. hatta katakomb diye bi grubu vardı. bi ara metalkorla senfonik işlere bulaştıydı en sondeicide konserinde karşılaştıydık. helal olsun almış yürümüş. o deyil de vokal giremeden parça bitti dedim meğer enstrumantal yapmışlar. bi de basçı yok o nasıl iş basçıları mı yoktu acaba o ara ?? türk müziğinden ziyade adamlar oryantal müzik yapmışlar ama. asıl bestelerini dinledim o daha taş. facebooktan bakın bence. coverda da ödül almışlar. önünü açık gördüm bu elemanların. vay deli mert vay. yalnız klavye daha ön planda olmalı bence çünkü bu senfonikten çok daha farklı bi olay klavye coşku katar bu müziğe. ona dikkat etmeliler.

  3. metalborough says:

    pek kulağa hoş gelmiyor. bi de ensrtümental parçaya klip çok saçma olmuş. diğer şarkılarına baktım faceten. zaten bi bu var bi de kötü kayıtlı bi beste gerisi cover. şu türk grupları bıraksın coverı da özgün bişeyler duyalım gidip bi de herşeyi yak çalmışlar. başka şarkı mı yoktu.. her neyse pek beğenmedim ama bir kaç grup vardı böyle lisstana gibi bi de ismi ocean mıydı neydi onun gibi. onlara göre daha iyi canlı çalımları. en azından kliplerinde bile bi senkron var. o oceanın vokal filan da fena değildi bak anımsadim simdi unirockta denk gelmiştim.

    Lawleds

    @metalborough, Kusura bakma da bu grubun yaptığı “Herşeyi Yak” coverı duyduğum en güzel coverlardan biri. Yaptıkları diğer şeyleri beğenmeyebilirsin, onlar hakkında bir yorum yapmicam ama beğenmemiş olsan da o coverı sana yedirmem hocam :).

  4. god_hates_us_all_mrw says:

    ya ne guzel gurupmus bu..turk ezgılerı de war.. kızlarr cok guzel baterıst de cok tatlı. bence gelecek war bnularda diger sarkilarını dınlemedım ama dıbace ne demek acaba ??. bu sne rockn coketa cıksalar ne muthıs olurrr ..

  5. selinn says:

    Farklı ve güzel bir çalışma olmuş.Bu grubu yeni bir soluk olarak tanımlamak mümkün,kendilerine ait bir stilleri var.Facebook ta diğer şarkılarını da dinledim.Daha fazla beste ve baska coverlarını da bekliyoruz.
    Yukarıda yorum yapanlara sesleniyorum.Çok tatlı dediğiniz kişilere baktımda.. gruptaki gitaristlere açıkça haksızlık olmuyor mu :)
    bol sans :)

  6. atoutlemonde says:

    Senfonik sularda pek takılmam ama iki şarkıyı da beğendim.

  7. AnzeriA says:

    AnzeriA olarak herkese yorumlarından ötürü teşekkür ederiz. Finalleri Belçika’da gerçekleşecek olan uluslararası bir yarışmada, Belçika ve Hollanda’daki festivallerde yer almak üzere finale kalıp ülkemizi temsil edebilmemiz için desteklerinizi bekliyoruz. Oy verebilmek için aşağıdaki linke tıklayıp açılan Facebook sayfasında AnzeriA-The World’s Rising videosu için “beğen” tuşuna basmanız yeterlidir. Teşekkürler.

    TIKLANIP OY VERİLECEK LINK => https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=238660662977863&id=238656256311637

    the_devil

    @AnzeriA,

    youtubedan mı beğniyoruz yoksa faceten mi?.. ayrıca yeni şarkı ciddn mükemmelmiş türkiyenin epicasısınız

    AnzeriA

    @the_devil, Merhaba, verdiğimiz linke tıklayıp açılan Facebook sayfası üzerindeki beğen tuşuna basmanız gerekmektedir. Teşekkürler.

  8. BelGarath says:

    Açıkçası beğenmediğim yerli gruplara genelde yorum yapmam (bir iki istisna var tabi), çok önemli değil ama verilen emeğe saygısızlık ediyormuşum gibi hissediyorum ne kadar kötü olursa olsun…

    Bu yeni çalışma ise benim açımdan iyi bir şeyler geliyor hissi yarattı ve önceki çalışmalardan duyduğum rahatsızlığı sildi. Daha da iyileri olur umarım.

    Like da yaptım.

  9. Leatherface says:

    Şarkı ilk başlarken cidden ilginç bir his yaratıyor. Türkiye’de bu tarz melodileri çok fazla duyduğumu söyleyemem. Gerçekten şarkıyı başından sonuna sıkılmadan dinledim. Aslında tam sıkılıyordum birden bire başka melodilere geçiş yaptı. Grubun diğer şarkılarına da göz attım ve herşeyi yak, dibace, worlds rising cidden iyi bir yükselişi gösteriyor. herşeyi yak çok iyi bir cover olmuş fakat bence duman gibi bir grup bunu yaptığı için albümlük değil de canlı performans için ideal bir şarkı. inşallah albümlerine koymazlar. dibace gerçekten çok iyi bir melodiden oluşuyor ve albümlük bir şarkı olabilir. her neyse woelds rising’de back vokal benim çok dikkatimi çekti. o geçişler ve söyleme tarzı gerçekten çok iyi. açıkçası back vokali şarkıda daha çok yerde duymak istedim her ne kadar çok fazla brutal yapsa da bence ses rengi çok iyi ve kullanılmalı. ana vokale gelince aslında onunda ses rengi güzel. fakat daha iyi olabilir. ufak tefek detoneler var gibi. bence bu şarkı biraz miks kurbanı olmuş. tabi herşey bir yana benim için en önemlisi canlı performansları. herhalde böyle bir yarışmaya girecek kadar kendilerine güvenleri varsa canlı performansları da iyidir. kazanmalarını dilerim…

  10. Can Yakay Darbaz says:

    Senfonik tarzda az takılırım ve bu tarzdan çok farklıdır dinlediklerim ama gayet sevdim kaliteli müzik yaptıklarını belli ettiler dinlediğim şu 3 parçadan.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.