# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
John Longstreth ve GORGUTS yollarını ayırdı
14.03.2014

Gezegenimin bana ihtiyacı var.

Yeniden oluşan GORGUTS kadrosunun bir parçası olarak “Colored Sands” albümünde çalan ve grubun turlarında da yer alan ORIGIN davulcusu John Longstreth ve grup yollarını ayırdı. Luc Lemay’ın durumla ilgili açıklamasından belirli kısımlar şöyle:

“Bugün size GORGUTS için davulun arkasında olacak yeni birine sahip olduğumuzu belirtmek için yazıyorum. Maalesef John artık bizimle çalmayacak.

Ben John, Colin ve Kevin’a GORGUTS’ın bir parçaları olmalarını istediğimde bir numaralı kuralım her üyenin kendi projesinin önceliğe sahip olacağıydı.

John ORIGIN’le çok meşgul bir tur süreci içerisinde olduğundan defalarca yerine Patrice Hamelin’i getirdi. Bir süre sonra Patrice ile çaldığımız şovların sayısı John ile çaldıklarımızı geçmeye başladı. ORIGIN’in bu sene yeni bir albüm çıkaracağını ve John’un davul kliniklerine başladığını da düşünürsek işleri yoluna koymak imkansız hale gelecekti.

Söyleyebileceğim tek şey John ile hem albümde hem de turda çalmanın çok iyi bir deneyim olduğu. O çok yaratıcı, meraklı, değerli ayrıca etrafında olması zevkli biri. New York’a sürerkenki uzun konuşmalarımızı özleyeceğim.

Olay kişilik değil, olay her birimizin birer müzisyen olarak kendi amaç ve planlarımızın peşinden koşturması. Ona her şeyin en iyisini dilemek istiyorum ve sonunda benim için önemli olan 5, 10 veya 20 yıl sonra görüştüğümüzde 2014′te turlamadığımız hakkında değil, arkadaşlığımız ve birlikte müthiş bir albüm yapmanın verdiği gurur ve mutluğu konuşacak olmamız.”

John da durumla ilgili olarak “Gelecek turlarda Gorguts’a katılmayacağım, Luc Lemay tur için yanına Patrice Hamelin’i almaya karar verdi. Üzülmediğimi söyleyemem, ama kararına saygı duyuyorum. Bu bana ORIGIN ve davul kliniklerim için daha fazla zaman verecek. Ayrıca yeni DVD’mde bazı GORGUTS materyalinin bulunucağını da söylemekten çok mutluyum” dedi.

  Yorum alanı

“John Longstreth ve GORGUTS yollarını ayırdı” yazısına 3 yorum var

  1. owlboss says:

    John’ çok seviyoruz ama açıklamayı okuduktan sonra Luc Lemay’e hak verdim.

  2. saw you drown says:

    Luc Lemay büyük adam hakikaten.

  3. ertan yılmaz says:

    dostca ayrılıklar daha guzel herkes kendı yaptıgı ısın emegınden bılınır en azından

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.