# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MEGADETH, NEWSTED’i festival kadrosundan attırmadığını söyledi (Güncellendi)
07.02.2014

Kime inanalım?

Avustralya’nın turlayan festivali Soundwave, dün itibariyle aşağıdaki açıklamayı yayınlamıştı:

MEGADETH’in isteğiyle, NEWSTED turne kadrosundan çıkarıldı ve yerine WHITECHAPEL kondu.

Ancak MEGADETH’ten bir açıklama geldi ve grup olayla ilgisi olmadığını açıkladı:

MEGADETH’in, Jason Newsted’in MEGADETH’in Avustralya turnesi kadrsoundan çıkarılmasıyla herhangi bir alakası yoktur. Jason Newsted’in Soundwave kadrosundan çıkarılmasından Dave Mustaine sorumlu değildir. Newsted’i kadroya sokan kişi Dave olmadığı gibi, kadrodan çıkaran da o değildir. Dave, çalmak isteyebileceği bazı grupların olduğu bir listeyi organizatörlere iletti ve organizatörler listeyi sallamadılar. Dave ve Jason arkadaştırlar ve olayların bu şekilde yansıması da son derece saçma.

Jason Newsted de kısa zamanda konuyla ilgili açıklama yapacağını duyurdu.

Not: Aşağıdaki yorumların bir kısmı MEGADETH’in açıklaması gelmeden önce yapıldığından Dave Mustaine’i hedef almaktadır, haber ile yorumlar arasında bir çelişki olduğu düşünülürse diye belirtelim dedik.

  Yorum alanı

“MEGADETH, NEWSTED’i festival kadrosundan attırmadığını söyledi (Güncellendi)” yazısına 44 yorum var

  1. Ş. Yıldırım says:

    Boyun devrilsin dave amca ne diyim
    şaka bir yana ne yapmaya çalışıyor bu adam anlayamıyorum. Newsted lan bu?! kovulur mu bu adam! sadece REZALET diyorum başka da yorumum yok…

  2. Onurcan Turkan says:

    Mal amk

  3. blackwinterday says:

    Geçen gün de Kirk Hammett’ın çayına tükürmüştü.

  4. ali ihsan balı says:

    Gene kafayı neye taktı kim bilir.. Adam hayatı çevresine zehir eden memur emeklilerine döndü iyice. Parka gidip gazetesini okusa kimseye zararı olmayacak.

  5. Durakonis says:

    Chapel, küçük kilise demek. Sanırım niyet anlaşılmıştır. Heavy metal müzik vs Hıristiyanlık.

    Nahilath

    @Durakonis, Evet bu isim benimde dikkatimi çekti.

    Zamanında İsa’ya kötü söz söylüyorlar diye 2 black metal grubunu (Biri Dissection’dı) festivalden attırmıştı. Sanki onların günahları aynı festivalde bulunuyorlar diye Dave’ de geçiyor. Daha mübarek Whitechapel isimli grupları yanına alınca da sevap point kazandığını düşünüyor olabilir.

    Durakonis

    @Nahilath, Killing is my business vs Jesus saves.

    sefagn

    @Durakonis, yok be abi adları chapel falanda öyle cristian metal değiller baya sert bi death metal grubu gibi http://www.youtube.com/watch?v=qV6F8AOko1g

    Durakonis

    @sefagn, İsimler önemlidir, ciddi bir grup rastgele isim seçmez. Ya müzikal temalarını, ya da hayata bakış açılarını yansıtan isimler kullanırlar gruplar. Ya da, sanatsal olarak bir anlamı olan isimleri. Hiç olmadı, müzikal tema olarak konu sınırlamasına tabi olmayacakları evrensel isimleri. İstisnalar olabilir tabii. Bence söylediğim gerekçe gayet olası. Ama bir ihtimal, Whitechapel zaten organizasyon tarafından 1. yedekte tutuluyorduysa da, Mustaine’in şanssızlığı tabii. Adam naapsın. :)

    sefagn

    @sefagn, ha bide internette soru cevap yapmışlar ordada sorulmuş cristianlık olayı falan:
    Q. Are you a Christian band?
    A. NO
    Q. You guys disgust me, why do you sing about evil and disgusting
    things?
    A. Because we like it, don’t listen to us if you don’t like it. Simple!

    yalnız bunlar kimmiş diye bakınırken şarkılarını falan dinledim ve ben baya sevdim bu grubu dinlerim artık :)

    Durakonis

    @sefagn, İyiymiş. Bana ters bişey tabii hıristiyan olmayanların böyle isim koyması. Gerçi şeytan vs. gibi evil temalar işlemek de hıristiyanlıkla alakalıdır tahminen. Bir tek diğer tarafı öven eserler yazıyorlardır herhalde. Belki de şu bilgiyi mail atsan, Mustaine bunları da şutlatır. Haha.

    Yigit

    @Durakonis, ‘whitechapel’, karindesen jack’in cinayetlerini isledigi kasabanin ismi

    ismail vilehand

    @Durakonis, grubun ismi 1880′lerde Jack The Ripper’ın cinayetlerini işlediği muhitten geliyor. Sherlock Holmes hikayelerinde de buranın adı bolca geçer. gerçekte de Jack The Ripper adlı psikopat bu muhitteki hayat kadınlarını doğramıştır. nette kadınların doğranmış halinin fotoları bile var.

    bide Whitechapel hakkında hemen hemen her şeyi bilirim adamlar dinci bir grup değil. hatta grubun vokalisti Phil Bozeman bi ara twitter’da aşırı dinci olan Westboro kilisesi mensuplarına saydırıyordu.

    Whitechapel’ın chapel’ından hristiyanlık çıkarımı yapmak Zeytinburnu diye grup görüp “bu adamlar zeytin seviyor.” demeye benzemiş.

    Durakonis

    @ismail vilehand, @Yigit: Bilgilendirme için teşekkürler. İsmail, eğer dilimizi ve kültürümüzü İngiltere gibi dünyaya yaysaydık, yabancılar da zeytinburnunu görünce alaka kurabilirlerdi. Her gördüğü şeyi google’dan aratanlar hariç. Ben tembel kategorisinde olduğumdan aratmadım. Sazanlık bi nevi tabii. :) Bu arada organizasyonda Mustaine’e uyuz olan biri yumurtlamadıysa, Dave’in muhtemelen aldığı acayip tepkilerden kurtulmak için kıvırması bana daha yakın geliyor.

  6. Nahilath says:

    ”Biz attırmayı da iyi biliriz.”

    - Daverdoğan

  7. angryson says:

    Bu ne tür bi dengesizliktir ya. Oğlum böle bişey yapsa çantasına eroin koyar polise ihbar ederim.

  8. Kamil says:

    Az mantık la, azıcık. Niye yani?

  9. taha şimşek says:

    adamın “gene sinirliyim(angry again)” diye şarkısı var.tam aksi yaşlı muhafazakar mahalle muhtar adayı.kendisini yine de çok severiz o ayrı tabi

    sefagn

    @taha şimşek, ahah +1 güzel şarkıdır ayrıca site yöneticileri yerinde olsam bu tür mustaine haberlerinin altına şarkıyı koyardım :) https://www.youtube.com/watch?v=l7sejcqQyd0

    youthanasia

    @taha şimşek, abi angry againi daha önce hiç “gene sinirliyim” olarak düşünmemiştim şarkıya bakışım değişti yemin ederim :D

  10. sefagn says:

    mustaine mi yapaar yapaaar,niye yaptığını kimse bilmez ama yapar. bide sitede 5. kere falan dave ile ilgili yapılan haberlerde şu dissection olayına atıf görüyorum millet unutamamış ne çok seveni varmış dissectionun sitede :)

    Nahilath

    @sefagn, Dissection’ı çok sevmem ama Dave’in yaptığı mallıkları unutamadım bir türlü :)

    Nightwing

    @sefagn, Dissection’ı çok severim. Eskiden Megadeth’i de çok severdim. Şimdiki Megadeth antipatimin temeli o olaya dayanıyor zaten. Hadi ilkin ses etmedik, saygımızı devam ettirdik, maziye sığındık. Baktım olmuyor artı birbirinden bok albümler peşpeşe geliyor. Üstüne üstük adam kendini Metal god sanıyor. Onu bunu tersliyor, organizasyondan grup çıkartıyor. E bu da son damla artık. Bizim de sabrımızın bi sınırı var da. Yeter bundan sonra Megadeth diye bi grup tanımıyorum. Artık yeni albüm mü çıkarmış, Türkiye’ye mi geliyormuş zerre sikimde değil. İlk defa bi grubu hayatımdan böyle silmiş oluyorum amk.

    sefagn

    @Nightwing, bende dissiction dinlerim aslında ama bundan sonra megadethi sildim diyemiyorum çünkü bana metal müziği sevdiren gruplardan biridir megadeth. biliyorum ki benim gibi çok fazla adam var onun için mustaine hala metal müziğin “kralı” ve onun için hala her konserinde salonlar doluyor. herifin geçmişinde öyle bir külliyat varki bu egoistliğe bile tahammül ediyor hayranları

    Hakan Atay

    @sefagn, katılıyorum kesinlikle. sonuçta Megadeth bu silmek hiç kolay değil. Chuck Schuldiner’in özlü sözünü ilke edindim kendime bu konuda; ‘müziği destekleyin, dedikoduları değil’.

    Nightwing

    @Hakan Atay, Chuck çok doğru demiş ama ortada Megadeth adına destekleyebileceğim bi müzikte yok :)

    Hakan Atay

    @Nightwing, işte bi de o mesele var dostum. valla bende rust in peace’le filan avunuyorum çoğu Megadeth Fanı gibi.

  11. atom says:

    erdoğanın heavy metal dünyasındaki ruh ikizi :) şaka bi yana “senin ben ta .ötüne koyim” diyorum mr. mustaine!!

  12. Koray says:

    Bu adamı neden sevmediğimi hatırladım.

  13. slayerized says:

    Egonu sikiyim dave

  14. Nightwing says:

    Şunun ağustostaki konserine gitmeyin de bi havası insin ipnetorun.

    Ulan 1-2-3-4 oldu ses etmedik ama vallahi de billahi de gençliğime vurduğun damga, büyüğüm müyüğüm dinlemem gider pıçahlarım seni, son nefesinde de ”en büyük Metallica” diye şahadet getirirsin. Yemin ederim yeter cinnet geçirdim aq.

  15. satanic says:

    milyodnlarca insan seni ya da grubunu dünyanın en iyisi görüyor ve sen ergence işler yapıyorsun dave.
    Akıllı ol :)
    Bu hareketi biraz cesaretliyse slayer a yapsın,satanistin en kralı onlar.Hadi bakalım.

    atoutlemonde

    @satanic, Slayer’ın satanistliği işin şov kısmı dostum. Hatırladığım kadarıyla sadece Kerry King ateist, geri kalan üyeler katolik.

    Nahilath

    @atoutlemonde, Yanlış biliyorsun.

    Tom Araya hariç tüm üyeleri ateisttir. Jeff (RIP) ve Lombardo’da ateist.

    satanic

    @Nahilath, biliyorum ben de.Sadece slayerın yarattığı konseptten daha satanik bir grup yoktur.Dave ona da atralnsın erkekse.

  16. Osman says:

    Belki Newsted kızına sarkmıştır?

  17. Hakan Atay says:

    bu değişiklik WHITECHAPEL’a yaradı :)) baksana popüleritesi arttı bir anda :D

  18. Burcucuk says:

    Ağır yavşak olduğunu her fırsatta gösteriyor.

  19. Ş. Yıldırım says:

    ee boşuna mı saydırdık burda biz dave amcaya şimdi :)))

  20. OnurOnur says:

    Bende yakın zamandan böyle bir fotoğrafları varken nasıl bunu yapabilir diye düşünmüştüm ahah

  21. B U R Z U M says:

    at cinsel organı = dave mustaine

  22. Nightwing says:

    Bu hiç bir şeyi değiştirmeyecek.

  23. Colony in Flames says:

    D.Mustaine birazda suçu kendinde aramalı. acaba neden sitede hiçbirimiz ‘dave yapmaz öyle şey ya,diğer açıklamayı bekleyelim’ demedik de hemen Dave’e giydirmeye başladık? çünkü bu adam öyle gerzeklikler yaptı ki dave’den her türlü gerzekliği bekler olduk.
    şimdi şu açıklama beni şaşırttı. dave’in böyle bir şeyi yapmamış olma ihtimali daha şaşırtıcı. bu haberin ilk halini gördüğümde şaşırmamıştım.

  24. Roquen says:

    Artık Mustaine önyargısı hangi boyutlara ulaştıysa, adamlar haberi görür görmez linç etmişler. Şimdi sorsan “yææ bunun gübü 700 tane vukuatı var yææ” der, sıyrılırlar da işin içinden.

    Megadeth seven bir insan değilim. Mustaine’i de çok sevmem. Ama şu sitede Mustaine ve Portnoy hakkında yazılanları gördükçe deyu devam etmiycem. Zira gereği yok.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.