# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GREEN CARNATION tekrar bir araya geliyor
23.02.2014

A Night Under The Dam.

Norveçli progresif metal grubu GREEN CARNATION, 2014 yazında “A Night Under The Dam” adıyla vereceği ikinci konsept konser için bir araya geldiğini açıkladı. Norveç’in güneyinde 31 Temmuzda verilecek konserin normal ve akustik versiyonları olacağı, ayrıca  5 albümden de şarkıların çalınacağı belirtilmiş. Grubun açıklaması ise şöyle.

“İlk Under The Dam konseri bizim için çok özel bir akşamdı. Amerika, İrlanda, Hollanda, İtalya ve diğer birçok ülkeden insanlar Norveç dağlarının derinliklerine kadar gelmişlerdi. Bu denli eşsiz bir atmosferi tekrar yaratmayı umuyoruz. Önceden yaptığımızın aynısını tekrarlamak yerine hayranlarımıza geçen seferkinden daha fazla şey sunmak için sıkı çalışıyoruz.”

“Bu, planlanmış bir şey değildi. Sanırım gruptakilerin çoğu tekrar GREEN CARNATION olarak bir araya gelebileğimizi dahi düşünmüyordu. Fakat Under The Dam’i tekrar yapma şansımız olduğunda oturup konuştuk ve anladık ki bu, hepimizi cezbeden bir fikirdi. Şu an hepimiz hayatımızın farklı aşamalarındayız ve tekrardan bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz.”

Olmazsa olmaz.

  Yorum alanı

“GREEN CARNATION tekrar bir araya geliyor” yazısına 2 yorum var

  1. gorod says:

    güzel haber diye buna denir.

  2. Ömer Kuş says:

    Şu haber beni o kadar coşturdu ki. Yanılmıyorsam bunun haricinde de başka konser ve festival tekliflerine açıklarmış. Bakarsın belki yeni albüm falan da gelir, ooh mis.

    Çok sevindim ya. Süpersiniz lan!

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.