# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CREMATORY’den yeni klip
11.02.2014

Kommt Näher.

Köklü Alman gotik metal grubu CREMATORY, 19 Şubat’ta çıkacak yeni albümleri “Antiserum”dan “Kommt Näher” isimli parça için çektikleri klibi yayınladı.

  Yorum alanı

“CREMATORY’den yeni klip” yazısına 5 yorum var

  1. hiç says:

    metale ilk başladığım gruplardan. rock markette Şener Yıldız sık sık çıkarırdı.Bu adamları garip bir şekilde hep sevdim.Almanca’yı metale hiç yakıştıramadım ama bu adamlarda sevdim.Kısacası, seviyorum merkez.bu arada klip son yıllarda izlediğim en kötü metal kliplerinden olmuş.o kravat ne?işten çıkmış,klip çekmeye gelmiş modu.

    Durakonis

    @hiç, Temple of Love diyeydi galiba, bi klipleri çıkardı. Alman aksanıyla “Tempıl öf löv” derdi vokalist. Ben de Rock Market’ten hatırlıyorum aynen. Albümlerini de dinlemiştim, fena bulmamıştım galiba da asırlar geçti.

    Güzide Arslaner

    @Durakonis, Sisters of Mercy cover’ıydı, tam bir DİSKO METAL.

    Durakonis

    @Güzide Arslaner, İlginç bulurdum, böyle keyifli desem değil, ama zevkliydi galiba. Çıktığında full dikkat izliyor, dinliyordum.

  2. hiç says:

    klavye çok ön planda.Ondan disco tadı var. Dediğim gibi Crematory müziği üstün olmayan ama kendini benim adıma dinleten bir grup. Illusions,Awake,Act Seven,Believe güzel albümlerdi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.