# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Ankaralı thrash metal grubu KASABA yeni EP’sini sundu
09.02.2014

Başlangıç.

Yaşları 16 ile 18 arasında değişen üyelerden kurulu Ankaralı thrash metal grubu KASABA, “Başlangıç” adlı EP’sini sundu.

Bu da stüdyo videosu:

Grubun açıklaması şöyle:

Merhaba dostlar!

Yazım süreci neredeyse geçen yaz bitmiş olan ancak maddi sıkıntılar yüzünden geciken iki şarkılık EP’mizi nihayet yayınlama aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Kayıtlarını Stüdyo Deep’te yaptığımız, mix & master işlerini ise Ünsal Özata’nın üstlendiği “Başlangıç” adını verdiğimiz EP’mizi yakında kayıt aşamalarını çektiğimiz bir videoyla beraber internette yayınlayacağız.

EP’nin şarkı listesi şöyle:

1- Yobaz Bölüm I: Başlangıç
2- Defol!

Grubun Facebook sayfası şurada, Twitter’ı da şurada.

  Yorum alanı

“Ankaralı thrash metal grubu KASABA yeni EP’sini sundu” yazısına 9 yorum var

  1. Can says:

    Yaşlar genç, yolları açık olur inşallah.

  2. kutup ayısı says:

    ep yapmak yerine DEMO yapsalar ya. daha samimi geliyor bana oylesi. ep dendigi zaman daha farkli bir bakis acisiyla yaklasiyorum ve cok sert elestiriyorum. oysa demo oyle degil, demonstration iste. denersin. olur, olmaz. ustune daha rahat konusulur. hata toleransi daha fazladir falan.

    bilmiyorum boyle muhabbetlere girince kendimi mustafa topaloglu gibi hissediyorum amk.

    Cool Shit

    @kutup ayısı, Arkadaşa katılıyorum Ep demek için son derece yetersiz bir çalışma olmuş bence şarkılar son derece tekdüze ve riffler Thrash demek için yetersiz. Çabaya emeğe helal ancak ülkede son 3 5 yılda çıkan thrash gruplarının yaptığı gerçekten sağlam işlerin yanında kendinizi geliştirmezseniz pek bi şansınız yok gibi :/

  3. Alper says:

    @kutup ayısı, Fikirlerin için teşekkürler.Yalnız şarkıları dinledikten sonra yorum yapman daha faydalı olur bizim için.İlgin için tekrar teşekkür ederiz.

  4. DrAQA says:

    İki şarkıyı da ikişer defa dinledim, thrash metal bana kalırsa diğer metal türlerine göre en kısır olanı, bu türün babaları bile tekdüzelikten kurtulamıyorlar. Arkadaşlar bence gelecek vaad ediyor, ancak tekdüzelikten kurtulmaları gerek. Ortalama bir thrash dinleyicisi bile bunu fark edebilir.

    Ha bir de gözünüzü seveyim şu görsel temalara biraz önem gösterin.

  5. Acun says:

    Biz sizi oylamayalım. Misafir etmiş olalım.

  6. cemknk says:

    Çocuklar bence yaşlarına göre iyi işler çıkartmışlar yukarda 16 yaş yazıyor başarılı bi başlangıç yolunuz açık olsun

  7. dega says:

    Yaslarina gore iyi is vs vs vs bunlari bosverelim artik. Su kayit su kapak ve sarkilar 46 yasinda yapsalardi cok kotu 15 yasinda yapinca cok iyi mi oluyor. Hayir o bir parametre degil, her sekilde ortadaki is vasatin altinda
    Ecnebi akranlari virtuozite seviyesinde isler yaparkenn ve ayni topraklardan 80li 90li yillarda cok daha iyisini yapan gruplar cikmisken bu ise iyi demek pek akil kari deil

  8. Hani günümüzde “erişilebilirlik” imkanı konusunda herhangi bir sıkıntımız yok ancak söz refah durumuna gelince önümüz o kadar da rahat değil. Eleştirirken bunu hatırlayalım.

    “Defol” fena parça değil aslında. Sözlerden kendini çabuk ele verse de grup bunun gibi leş thrash üstüne melodik solo dökerek daha güzel işler çıkarabilirler. Dinlemesi de gayet zevkli olur :)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.