# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SATYRICON’dan klip
09.11.2013

Phoenix.

Yaklaşık 2 yıl önce girdiği süresiz tatilini tamamladığını açıklayan SATYRICON, kendi adını taşıyan yeni albümünden “Phoenix”in klibini sundu.

Aşağıda da aynı şarkının şarkı sözü klibi var.

Daha önce de “Our World, It Rumbles Tonight” isimli parçanın şarkı sözü videosu yayımlanmıştı.

Albümün şarkı listesi de aşağılarda.

01. Voice Of Shadows
02. Tro og Kraft
03. Our World, It Rumbles Tonight
04. Nocturnal Flare
05. Phoenix
06. Walker Upon The Wind
07. Nekrohaven
08. Ageless Northern Spirit
09. The Infinity Of Time And Space
10. Natt

  Yorum alanı

“SATYRICON’dan klip” yazısına 72 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    yavaş yavaş Phoenix’in dünyanın en iyi şarkılarından biri olduğunu düşünmeye başladım. eğer yanlış bir yola doğru sürükleniyorsam birisi beni göt edip ayıltabilir. ama sanmıyorum. cidden dünyanın en iyi şarkılarından biri. ilk 100′e girer sanki.

  2. Nahilath says:

    Bazı şarkılar çok iyi, bazı şarkıları ise pek beğenmedim. Biri kritiklesin bu albümü.

    Nightwing

    @Nahilath, Ben böyle boktan albümleri kritiklemem bro. Hani bok atmak için bok atmıyorum gerçekten hiç beğenmedim çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için.

    ”Black Metali sattılar aha clean vokal var vurun kellesini” kafasında da değilim öyle olsa Watain – The Wild Hunt’a da götüm gibi olmuş derdim öyle değil mi.

    ismail vilehand

    @Nightwing, taban tabana zıt fikirlerdeyiz hatta site tarihi boyunca aynı fikirde olduğum tek bir yorumunu bile okumadım ama kendini ve ne fikirde olduğunu kasmadan o kadar güzel dile getiriyorsun ki vallahi helal olsun. hani bu sitede aynı fikirde olduğum adamlara bile konuşma biçiminden dolayı ayar oluyorum zaman zaman ama sen kendini gayet temiz ve net belirtiyosun. güzel bişi devam et böyle. muhtemelen imkansız ama olurda denk gelirsek bi bira ısmarlıycam sana.

    bu arada Phoenix başta olmak üzere (ki black metal değil) sevdiğim bir kaç şarkı var ama bu albümü bende komple sevmiyorum. ancak The Wild Hunt mı bu mu deseler uzak ara bu derim.

    Nightwing

    @ismail vilehand, Hahahaha eyvallah bro. Görüşler yüzde 1500 zıt olabilir bunun önemi yok. Önemli olan saygı, sevgi ve adamlık. Bir tık uzağındayım.

  3. sodom1993 says:

    isteyen dinlesin istemeyen dinlemesin zaten sizin gibi kalıpçılar yüzünden metal gelişmiyor. yok blast beat yok yok corpse paint size ne. adam istediği şekilde şarkısını icra eder. müziğe belli bir sınır koyulmamalı

  4. saw you drown says:

    Bayağı yobazmışım Satyricon’a karşı ya. Phoenix şarkısı hayatımda dinlediğim en iyi şarkılar arasına girdi. Ve nedense bu albümü hiç dinlemeyeceğim demiştim kendime. Diğer şarkılar pek etkilemedi. Ama phoenix=insan işi değil, muazzam üstü bir şey.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.