# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
A PERFECT CIRCLE yeni konser albümünü dinlemeye sundu
22.11.2013

Stone and Echo.

Geçtiğimiz yıl bir araya gelip tekrar konser vermeye başlayan ve “A Perfect Circle Live : Featuring Stone and Echo“ ve “Three Sixty“ ismini verdikleri 2 yeni albümü çıkartmaya hazırlanan A PERFECT CIRCLE, “Stone and Echo”tu halka açtı. “Three Sixty“den “By And Down” adlı yeni şarkı da şurada.

“Three Sixty”nin geri kalanı ise grubun daha önceki şarkılarını içeren bir derleme olarak gelecek. 29 Kasım’da çıkacak olan “Featuring Stone and Echo” ise, grubun 11 Ağustos 2011′de Red Rocks amfi tiyatrosunda verdiği bir DVD olarak karşımıza çıkıyor. Merakla bekliyoruz.

Geçtiğimiz yıl, A PERFECT CIRCLE’ın yeni bir albüm yapıp yapmayacağı konusunda grubun gitaristi Billy Howerdel “Yeni bir albüm yapmayı çok isterim, tabii doğru zaman geldiğinde. Bu harika olurdu. Şu sıralar yeni bir şeyler yazmaya çalışıyorum, fakat tüm enerjimi daha çok ASHES DIVIDE’ın yeni albümüne verdim. Hala vokalleri bitirmekle, şarkı sözleri yazmakla uğraşıyoruz. Umuyorum ki Ocak ya da Şubat gibi miks işlemlerine başlayacağız.” demişti.

  Yorum alanı

“A PERFECT CIRCLE yeni konser albümünü dinlemeye sundu” yazısına 11 yorum var

  1. baha says:

    bu tool ve a a perfect circle grupları çok tembel binlerce hayran onlara bakıyor. bir de ashes divide çıktı.

    onurtoptas

    @baha, helal be abi. bu kadar guzel ozetlenemezdi. ben resmen küstüm bu ikisine zaten. fare-dag iliskisi gerci ama evet. ashes divide’ı da sevemedim gitti..

    metallica ve painted black’i de alıyorum ben bu kategoriye. artık album haberleri, bi de “hmmm evet yeni album guzel olurdu tabii..hı hım..” minvalindeki gosterip vermeyen aciklamalar… insanda heves birakmadiniz peeeh!..

  2. GiantZillerIndo says:

    ŞARAP çanağın devrilsin, bağın bahçen batsın maynard. cire diye bi grup var, pörfeksörkıl’ı baya andırıyor. o tarz şeyler arayanlar varsa bakızlasın.

  3. Fatih says:

    Maynard amca, bırak şu meditasyonları, şarap işlerini falan da gir şu stüdyoya artık. Tool’u 6 yıl, APC’yi 8 yıl bekledik, yazık değil mi bize? Bir de Puscifer çıkardın başımıza…

    Osman

    @Fatih, adam kendini besliyor

  4. çaksu says:

    Öbürü lan öbürü

  5. 1 senedir falan her yerde canlı versiyonu dönüyor, bir türlü beğenmiyorum. Stüdyo versiyonu farklı olur sanıyodum, hayır. Şarkı çok ortalama. Sanki yıllardır gelen hayran baskısı nedeniyle zorlama bi şarkı yapıp susturmaya çalışmışlar gibi.

    Kemal

    @Batuhan Bekmen, abi o kadar katiliyorum ki ya.. APC nin kopegi bir insan olarak o kadar uzluyorum ki yeni sarkinin boyle ortalama bir sey olmasina. Umarim Tool da ayni seyi yapmaz.

  6. Can Yakay Darbaz says:

    Üstte bahsedilenlerin çoğuna katılıyorum ama buna rağmen Maynard’ın, cennetin varlığına inandıran nitelikteki sesini yeni bir parçada duymak çok güzel bir durum.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.