# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
METALLICA’nın 3D filminden yeni klip
05.10.2013

Through the Never.

METALLICA’nın 27 Eylül’de çıkacak 3D filmi “Through the Never“ın 5,5 dakikalık bir kısmı yayınlandı.

Filmdeki “Master of Puppets” performansı da ses dosyası olarak aşağıda.

Yayınlanan fragmanlar ise aşağıda.

Şimdilik tek bilgimiz bu.

  Yorum alanı

“METALLICA’nın 3D filminden yeni klip” yazısına 36 yorum var

  1. sıfır yorumlu metalika haberide ne garipmiş. bari ben lars’ın bornozuna laf mı soksam hahaha

    John Voxville

    @cenközmercan, adam ilk yorumu kapmak için geçmişten yazmış. 21 Ocak 2012 ne lan? o_O

  2. Son of Moonshine says:

    larsın bornozla imtihanı.

    http://farm4.staticflickr.com/3003/2800827862_1d30e94f77.jpg

    Elvan

    @Son of Moonshine, Bu adamdaki yürek kimsede yok aslında, haksız yere üzerine gidiliyor. leave him alone!!1! :( asdsfadf

  3. Oğuz says:

    Filmin konusunu bilen varsa söylese. acayip merak ettim öfke, kin,ihtiras falan işte… Lars da iyi ceyar olur

  4. serdar91 says:

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151224426885264&set=a.10150204649640264.311112.10212595263&type=1&theater

    metallica ayakkabı işine de el attı!

    onurtoptas

    @serdar91, eski haber bu usta.:) kendilerinin tasarlaması takdir edilesi tabi. bütün ayakkabılar grup üyelerinin tarzında gerçekten de.

    yeri gelmişken söyleyeyim ayakkabıyı vs. bırak manyetik işine bile el atmış papa het: http://www.metallica.com/news/20110512_news.asp

    anlattığına göre manyetiği de kendi “modifiye etmiş”. guitar center’da 200 dolar civarındaydı emg’lere göre gayet ucuz bence.

  5. RoadRusherRR says:

    sinemada oooo ooo oooooo oooooo oooo mu çekecez şimdi anlamadım ben nası bi ortamı olacak bu işin başka türlü zevki çımaz çünkü

  6. Bahadir Sarp says:

    Bildiğin heyecanlandım teaserda. Vay arkadaş.

  7. Overkill says:

    Film’in içeriğini anladıysam namerdim.Kosner kaydındanmı oluşucak? baştaki araba sahnesi ne alaka;?Kafamda deli sorular

  8. Baybora says:

    Obaa,sağlam bişeyler geliyor gibi.

  9. ismail vilehand says:

    Metallica’yı o kadar çok seviyorum ki, osursalar bende bir heyecan uyanıyor.

  10. Son of Moonshine says:

    ohh çıkınca torrentten çatır çatır çekeriz artık. dini imanı para olan adamlara müstehak bu.

    brutallica

    @Son of Moonshine, Keşke değer verdiğimiz tüm gruplar da böyle dinleyicisine apayrı heyecanlar katan yapımlarla dini imanı para olduğunu ifade etme imkanı bulsalar!

    Son of Moonshine

    @brutallica, abi allahısen ne heyecanı ya daha kaçıncı milyonuncu kez dinleyicez master of pupets’ı Ride the Lightning’i . ha dinlersinde çok seviyorsan ama cd var işte tak dinle. ışın gösterisi ile dinleyince başka şarkımı dinlemiş oluyosun. tamam oda yapılmalı da 1 tane 2 tane her konser her yıl 50 kez aynı şeyleri çal babam çal.be bilader aynı şarkının 100 tane konser dvd sinde çalıyolar yeni bir şey yok. e o zaman nasıl iş bu. aynı yemeği pahalı lokantada kazıklanarak yemekten bir farkı yok.

    Berca B.

    @Son of Moonshine, ya nasıl bir algı oluştuysa artık, adamların yaptığı her şeyi kendi ceplerini doldurmak için yaptığını sanar oldu insanlar. Cidden bu adamların paraya ihtiyacı olduğunu düşünüyor musunuz? Ya da Gene Simmons’ın? Ya da diğer “para için analarını bile satar bunlar” dediğiniz çoğu kişinin?

    Aşın bunları artık, herifler zaten multi-milyoner, neyi para için yapacaklar? Belli ki farklı şeyler yapmak istiyorlar işte. Hadi kendi çalışanlarının maaşını giderini düşünerek yapıyorlar deseniz bir nebze, direkt “dini imanı para” diye adamların kendilerini suçluyorsunuz. Yapmayın etmeyin.

    Son of Moonshine

    @Berca B., farklı bir şey yapmak isteyen adam yeni şarkı yapar ve onu çalar. adamların setlistlerinin %80 ini hala 20 sene önceki şarkılarından oluşuyor. artık son albümlerinin kötü olduğu gerçeğini kabul etmeyen yoktur. kötü olmasa bile ne kadar sıkılıkla eliniz gidiyor eski şarkılara göre karşılaştırın düşünün. Yeni sayılabilecek bir tek lulu projeleri var son yıllarda. Onunda hayranları nazarında verilen değeri herkezin malumu. Şimdi bu kadar şeyden sonra hala nasıl “farklı bir şey yapmak istiyor bu adamlar” sonucunu çıkarıyorsunuz anlamakta zorlanıyorum.Dini imanı para kelimesi belki biraz ağır kaçmış olabilir.Ama aynı şeyi allayıp pullayıp farklıymış gibi sunan adam isterse multimilyoner isterse hint fakiri olsun sanat değil ticaret yapıyordur.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Son of Moonshine, tabii ki de ticaret yapıyorlar, bundan daha normal bir şey olduğunu sanmıyorum. İstisnalar dışında HERKES ticaret yapıyor zaten. Bazılarının imkânı olduğundan daha büyük şeyler yapıyor o kadar. Testament ticaret yapmıyor mu? Kreator, Morbid Angel, In Flames, Dream Theater, kimi sayarsak sayalım HEPSİ ticaret yapıyorlar. Amaç o değil mi zaten? Amacın “Müzik kazansın, metal güçlensin” olduğunu düşünmüyoruz herhalde.

    Son of Moonshine

    @Ahmet Saraçoğlu, abi şimdi ticaret var ticaret var. tişört pena satmak var, bide don sütyen tilt makinası yılbaşı çorabı bira şanmpanya satmak. arasında hiç mi fark yok ya bunların. milletin parasına göz dikip saçma sapan şeyler satarak metal güçlenecekse güçlenmesin. Günümüzde tüm gruplar böyle yapıyor ama demek yapılanı doğru göstermiyor. hatta çoğunluk böyle düşünüyosada s.k.mde değil valaha. Benim dinlediğim müizikte bu türlü saçmalıkların yeri yok. Bu saçmalıkları metalin rock ın kralı dediklerimiz benimde çok sevdiğim ac/dc, slayer da yapıyor. Tamam çok seviyorum bu grupları ama bence doğru değil bu yaptıkları.
    Metal müzik sistemin dışında duranların müziğidir. Her ne kadar günümüzde mainstream olsada en azından uzun vadede her zaman ungerground özelliği daha ağır basıcak. Bu saçmalıkları ancak 30-40 yaşında da metal dinlemiyecek olanlar alır. Geçici hevescilerin işi bunlar.Yada çok parası varsa.

    Berca B.

    @Son of Moonshine, daha önce hiçbir grubun bu konseptte 3D film yaptığını görmediğimiz için (varsa bilgilendirin lütfen, benim bildiğim kadarıyla başka yok) “farklı bir şey” sonucunu çıkarabiliyorum. Benim derdim yeni şarkıymış eski şarkıymış değil ki. Sen adamlar başka bir şeyle uğraşmayıp yeni albüm yapsınlar ve konserlerinde de sırf yeni şarkılar çalsınlar istiyormuşsun gibi tepki veriyorsun ama bunun yeri burası değil zira konu, ortadaki ürün onunla ilgili değil.

    Son of Moonshine

    @Berca B., valaha kardeş ben “metal müziği” seviyorum sen neden hoşlanıyorsun onu anlamadım.

    Berca B.

    @Son of Moonshine, ööf. neyse

    OnurOnur

    @Berca B., Nasıl olduysa bu tartışmayı görmemişim, şimdi haberi okuyunca farkettim, biraz geçmiş ama olsun. Aslında büyük ölçüde katılıyorum Son of Moonshine’a. Evet, yukarıda sayılan tüm gruplar-ve geriye kalan diğer dünyanın tüm gruplarının %99.9′u-ticaret yapıyorlar. Bu elbette ki içinde olduğumuz siyasi-ekonomik sistemin sonucu, pek anormal bir durum yok bunda. Ama bence bir grup, sanatının yanında yapmalı ticareti, ve ticareti: sanatıyla içkin olmalı(biraz uyuz bi cümle oldu ahah). Bu yüzden tişört,pena/don vs. örneği güzel bir örnek bence. Bencede kesinlikle aynı şey değiller. Ve ”Cidden bu adamların paraya ihtiyacı olduğunu düşünüyor musunuz?” düşüncesi bana mantıklı gelmedi hiç. Süperzengin insanların, patronların, şirketlerin vs. çok zengin oldukları için durduklarını hiç gördünüz mü?

  11. harpy says:

    Saçma sapan bir filme benziyor. Gidecek miyim: evet.

  12. ben says:

    Zamanında şuna gitmiştim sinemada.

    http://www.youtube.com/watch?v=L2zgJ5bQrX0

    Tek kelimeyle müthişti.Ayağa kalkıp tepinmemek için kendimizi zor tutmuştuk.Metallica nasıl olur tahmin bile edemiyorum.Çok düşük bir ihtimal ama bu filmi yanlışlıkla güzel ülkemize IMAX formatında getirip İstinyePark’ta oynatırlarsa totolarınız tavana vurur. Öküz gibi perde ve 950 milyon watt ses sisteminde Master Of Puppets. Ağlatır valla.

  13. Berk says:

    Güzel bir şeye benziyor ama ben nasıl bir şey olacağını hala anlayamadım biri açıklayabilir mi?Yani konser görüntülerinden oluşacak belli ama o oynayan oyuncu,olaylar falan ne iş pek anlayamadım.Konser neresinde senaryo neresinde bu işin?

  14. blckrthm says:

    sinekten yağ çıkarmaya devam. feyt tu bilek 20 milyonuncu kez, verevır ay mey rum 15 milyonuncu kez, van adlı parçamızıda 40 milyonun kez dinleyip yine yeniden keyif sularında yelkenlerimizi açarız. üretim yok, şova devam hacı dayılar…

    Edgucation

    @blckrthm, Adam haklı ellerinde öpüyorum bu yorumu yapan arkadaşın :)

    blckrthm

    @Edgucation, eyvallah :D

  15. ertan says:

    metallıca baya gevsemeye basladı oda black sabbath gıbı 20 sene sonra bır album cıkarırsalar sasırmam cunku adamlar uretımden cok medyatık olmanın derdındeler

  16. Elvan says:

    İki saattir konuşuyoruz bir kere 3D demedik. Abi 3D nedir ya, allah belasını versin! Gideceğim varsa da gitmem 3D’den sonra, meh.

  17. Edgucation says:

    4 ekimde IMAX felan filan gösterime gircek diyolar Türkiyede bakalım izleyebilicez mi dedeleri

  18. Octav says:

    Hiç merak etmiyorum şu filmi.abuk subuk şeylerle uğraşıyorlar.yeni albümü çıkarın bi allah rızası için.

  19. Son of Moonshine says:

    Videodaki komedyen tam bir dom ess.

  20. Odin says:

    Ne zaman gösterime girecek ?

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.